![]() |
Cevap: Sivasspor-Kayserispor
2 degisikle insallah bu maci aliriz,Sedatin yerine bir defans ortasahada ise Keita veya Rada olursa daha basarili oluruz diyorum, haydi Sivasim,,,
|
Mehmet Nas yerine Keita, Mehmet Yildiz hic oynamasin. Cihani oynatmasi lazim. Grosicki'yi sol kanatta ve cihan'i sag kanatta oynatsa süper olur.
|
Bu maçı alacak tek isim var;Rıza ÇALIMBAY..
Maç tamamen onun terichlerine bağlı! |
Nasıl Anlatayım ben bu halimi
Dile gelmez söze gelmez yanı var Bir ağıt yaktım ki neylesin mızrak Tele gelmez saza gelmez yanı var. Gönül bu güneşin peşine düştü Bazen de yoruldu düşüne düştü Rüzgara kapılıp yangına düştü Köze gelmez küle gelmez yanı var. Yüreklerde yangın kuyular kuru Mustafa'm şaşırdı yeşili moru Bulutsuz başladı çile yağmuru Sele gelmez bize gelmez yanı var. Sivasspor' la o kadar fanatikleştim ki her hüsranda ağlıyorum.Sigara kullanmayan biri olarak hayata devam ederken sigaraya başladım.Yönetim, teknik heyet bir çözüm üretin artık.Üretimiyorsanızda forumda ki taraftarın sesine kulak verin. |
Çok emin konuşmayalım ama eminim bu maçı alcağız evimizde kötü oynamıyoruz sadece 3 kere yenildik.Kaleye Kamenar savunmaya Murat takviyesi ve hücumda da 2 forvetle çıkarsak tamam artık tek forvet çıkmayalım.
|
Mehmet Nasın neesini oynatıyor hala anlamadım.
Kamenar Hayrettin Murat Navratil Ziya Kadir Grosicki Erman Cihan Mehmet Eneramo 11iyle çıksak tamam.Cihan iç sahada çok iyi oynuyor.Kaleyede Kamenar alışır artık.Hala savunma zaafiyetmiz var.Murat iyi oynar o bölgede. |
5 atarız kayseri takımmı bizim karşımızda siz rahat olun farklı yenecez kayseriyi
|
2.devre ıle çok şartlandığımız 2.maç vardı bırı trbzn kaybettik bir diğerı Kayseri .bu sefer buna çakalım .
|
defans problemini aşarsak gol atabiliriz önce yenilmemeliyiz ,forvetimiz nasılsa gol atar ermandaki düzelme takdire şayan biraz bencilliğimizide bırkırsak yenemeyeceğimiz takım yok...........
|
[B]Ambabat ve Zianiden çekiniyorum
O kadar.. Amrabatın karsısına inşALLAH hoca Hayroyu oynatır.Ziya biraz acemi oldugu icin Amrabat onun belini kırar :)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:37. |