![]() |
Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı
[QUOTE=eyupk;701033]ben söylüyceğimi söyledim zaten, yorumlarında değerlendirmesini sevgili yiğidolarımıza bırakıyorum ve bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak iştemiyorum.[/QUOTE]
[B]Allaha Şükür ..bizde senden bunu bekliyoruz..[/B] |
[B]Tamam İşteme O Zaman :)[/B]
|
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;701035][B]Tamam İşteme O Zaman :)[/B][/QUOTE]
[B]Katılıyorum.. :)[/B] |
Bir Gayserili takımını ve memleketini bu kadar savunmazdı. Ne gayseri aşkı varmış arkadaş da! Adamlar 40 taraftarımızı şehit ettiler. Bunu yapanlar da bir kaç sahte gayserisporlu muydu? Özellikle Can 'ın söylediği maçlarda ve diğer tüm maçlarda her fırsatta bize saldırmaktan, küftertmekten kaçınmayanları mı savunuyorsunuz halâ?
Harbiden ömründe bir kez Sivas - Gayseri maçına katılmışsan ve yinede aynı düşüncelerdeysen Allah akıl fikir versin yahut ıslah etsin diyorum... |
[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]Ya yazmayım yazmayım dedim bu daha fazla yorum yapmak i"Ş"temeyen kendini olgun zannedip kendi bile inanmadığı halde sırf sivrilmek amaçlı yorum yapan eyupK'yı görünce benim yorum yapasım geldi... Ben sana 2 soru soruyorum ve lüfen cevap ver ?
1. Kimliğinin bir yerinde SİVAS yazıyor mu hiç? 2. SİVASSPOR aşkına son nefese kadar bağıran kilometrelerce yol kahrını çeken YENİÇERİLER'den daha mı SİVASSPORLUSUN?[/FONT][/COLOR][/B] |
leblebi kardeş
birkaç kişiden bahsediyorsan birkaç maça bakmışsındır heralde anamızın ebemizin bacımızın yemediği küfürler kalmadı bu rekabette bu pankart bence genel olarak değerlendirilerek hazırlanmış ve açılmış birkaç kişi bin ikibin kişi... bunlar çok etti şunu anlatmaya çalışıyorum 17 yıl bunlarla bir araya gelmememiz için geçmişte hamleler yapıldı o malum kötü olayı biliyorsun sonra geldik bir araya ama aynı kayserili aynı kayserili leblebi kardeş sen daha bu rekabeti çözememissin bunun adı derbiii olur böle şeyler yeniçeriler bunlar..bırakta sahip çıksınlar davamıza |
spRR YeniçeRİLER oLmasydı Kayseri TaRaFTaRLarı cıkmıck Teş. yeniçeri .:)
|
vallah ellerinize, ayaklariniza salik yeniceriler... cok guzel destek verdiniz, bide pankartlar superdi... Tesekkurler yeniceriler...
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=zuBwpaD4TxU[/url]
Süperrrr olmuş... KAYSERİ ZOR DURUMDA |
[QUOTE=ReFRaCToRY;701070][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]Ya yazmayım yazmayım dedim bu daha fazla yorum yapmak i"Ş"temeyen kendini olgun zannedip kendi bile inanmadığı halde sırf sivrilmek amaçlı yorum yapan eyupK'yı görünce benim yorum yapasım geldi... Ben sana 2 soru soruyorum ve lüfen cevap ver ?
1. Kimliğinin bir yerinde SİVAS yazıyor mu hiç? 2. SİVASSPOR aşkına son nefese kadar bağıran kilometrelerce yol kahrını çeken YENİÇERİLER'den daha mı SİVASSPORLUSUN?[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] hatırlatırım sana bende yeniçeriler grubundanım ve maçlara yeniçeriler grubumuzla gidiyorum, evet kimliğimde Sivas yazıyor ve senden daha çok Sivas sevdalısı olduğumda ortada. beni anlayan anladı siz anlamasanızda olur güzel kardeşim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:43. |