![]() |
Cevap: Maçın ardından...
ISTE BU helal olsun GOOL yemeden yidolar koclargibi oynadi sonunda emegin karsiliginida aldi :D:D
|
[QUOTE=85200258;705083]Dostum maçı stadda mı izledin bilmiyorum ama Rada ilk yarıda orta sahadan defansa yardımcı olan tek futbolcuydu nerdeyse.. Yani Rada'yı bende çok begenmiyorum ama bu maçta kötü top oynamadı.[/QUOTE]
Düzgün yorum yapın arkadaşlar Rada uzun boyu ile ortasahada güzel işler yaptı zenci oyuncuyu çok iyi tuttu. ama sonlara daoğru yoruldu. hocada zaten aldı. herkes iyi oynadı. |
[FONT="Century Gothic"][B]İlk Yarida Okadar İyi Oynuyamadik Besiktas Bizden Ustundu Fakat 2. Yari İşler Degisti Sivas Azim Ve Tarafta Borcu Galibiyeti Getirdi.[/B][/FONT]
|
[B]birinci yarı beşiktaş ikinci yarının ortasından itibaren sivasspor maça agırlıgını koymaya başladı bir de rakip 10 kişi kalınca ister istemez gol ararken kendi kaleerinde golü gördüler[/B]
|
[QUOTE=Bestepeli_58;705092]bende o yorumcuya takıldım kimdi bilmiyorum spiker diyoki 2 sene önce yigidolar şampiyonluga oynarken bu kadar dolduramıyordu şimdi süper kenetlenmişler yorumcuda cevap veriyor bu kadar yıldız oyuncu kente gelmiş onları izlemeye gelmişler gibi bir laf etti bende diyorumki Q7ye Ferrariye binemesek de; KARTAL'a binmek veriyor o zevki bize[/QUOTE]
Aynen katiliyorum dostum aynen ligtv deki spikerler bazen acaib bir sekilde sacmaliyorlar ya soruyorum bu q7 ne var allah askina ne var taraftarlarimiz takimimizi desteklemiye gelmis bize ne besiktasin yildizlariymis nerde basarili oldular bunlar be.Ne salak yorumcu bu boyle be bizi ne goruyor azina almis mikrofunu konusuyor sallak. |
[QUOTE=poolat58;705291]cihan maçın sonunda futbolcularımızla süper sevincini izlemek için link aşağıda. [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=223&r=1&hid=90059[/url]
bowlingciler sizi çok seviyoruz...:)[/QUOTE] TAM ISABET TAM. |
slm yigidolar rıza hoca artık sivasın aleks fergusonu ömür boyu devam eder allahın izniyle
|
[QUOTE=poolat58;705289]bizim ''Q7''YE, ''FERRARİ''ye binecek paramız yok. AMA ''KARTAL''A BİNMESİ NE HOŞ OLUYOR. :))
SİVASSPOR 1-0 Beşiktaş (Maçın Özeti)[/QUOTE] :):):) KARTALA DA BİNERİZ ASLANADA GEREKİRSE KANARYAYADA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |