![]() |
Cevap: Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı
[QUOTE=oNuR;708241]Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :)[/QUOTE]
BUNDAN SONRA BIZE HABER VERIRSENIZ KURSATIN SAGLIK DURUMDAN MEMNUN OLURUZ. |
SIVASTAKI ARKADASLARIMDAN BIR RICAM VAR BUYUK BIR PANKART YAPIN.O MINIK KURSAT DEGIL ASLAN KURSAT.
|
[B]Serkan Abiyle irtibata geçtim kendisi de bana gerekli açıklamayı yaptı.Kürşad kardeşime Ermanın imzalı forması gidiyor.Maça da davet edilmiş.Yönetimimiz kendine yakışanı layıkıyla yapmış.Bizlerde abileri olarak bizden bir hatıra olması için atkılarını göndereceğiz..[/B]
|
Yine aldığım yeni bir habere göre,Sivasspr'un fedakar taratar grupları,Yeniçeri,Yiğidogençlik ve 1967 Taratar Derneğinin atkısı Kürşat'e verilmiş.
Maça 1,5 gün kaldı,ne olur Kürşat güzel resmininde üzerinde olduğu büyük bir pankart yapalım ve tekrar basında gündeme gelsin. Bir üyemizin dediği gibi Sivaslı olup FB,BJK ve GS yalakalığı yapanlara kapak olsun |
[B][I]Kırık kol acısını çeken bilir. Her babayiğit bu acıyı sineye çekemez. Analar ne yiğidolar doğuruyor. [/I][/B]
|
acil şifalar kürşat.. işte sivas sevgisi budur..
|
Çin sarayını 40 çerisi ile basan Adaşın gibi yürekliymişsin vesselam.
Helal olsun sana. |
Kursa'ta gecmis olsun acil sifalar diliyor ve imkani olup gitmeyen veya destek olamayan sivaslilara ornek olmasini gosterdigini dusunuyorumarkadaslar bende maclara gitmek isteyipte tukiyede gidemeyen bir kisinin gitmesini saglamak istiyorum burdan bana yazar veya bir mesaj atarsa olur
Kirmizi beyazbayrakla 3 yildiz 4 eylulden ciktik yola Selam verdik saga sola Her zaman heryerde En buyuk sivasspor imis Ogrettik .........isteyene gider:):):) |
ayrica kursad turkleri cin esaretinden kutaran bir bilinen ilk turk lider ve kurtaricisidir
|
umarız herkez gereken dersi almıştır utanması gereken istanbul yalakacılarıda biraz olsun utanmışlardır...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |