![]() |
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
[QUOTE=_DeReBeYi_;710847][B]O Grup 90 dk deil nerdeyse 180 dk tezahurat yapan gruplar.hangi macta 5 dk tezahurat yapiyonuz ? sivasspor sivaslinsa oturup cekirdek citlatarakmi sahip cikacak. tamam yanlistir yapmis oldu hareket.yok efendim bunlar kim bunlari stada bile koymayacan gibi yorumlar yanlis.o gruplar olmasa staddan cekirdek sesinden baska ses duyamazssiniz gencleri elestirmeyi birakinda kendinizi elestirin [/B][/QUOTE]
Şu ana kadar sezon boyunca kulübümüzün kaç para ceza aldığını biliyor musun ? Ben zaten takımı desteklemesinler demiyorum. Tabiki destekleyecekler. Ben de destekliyorum. Ama doğru düzgüz destekleyecekler. |
[B]hani birileri diyor ya sahipsiz sivasın sahipleriyiz diye eger maçda koltuk kırıp sahaya atan zihniyet sivasın sahipleriyse eksik olsun öyle sahiplik [/B]
|
[B]hata yapılmış artık uzatmamak lazım....1 gün bile oturup taktir etmediğiniz insanları 1 tane hata yaptı diye bu kadar eleştirmek çok yanlış.... tamam hata büyük ama koltukları atanlar 2-3 kişi , bunu yiğidogençliğe mal etmeyin , yoksa çok büüyük haksızlık yapmış olursunuz YAZIK...O İNSANLAR CEPLERİNDE Kİ SON PARAYI VERİP MAÇA GELİYOR , HATTA SADECE STAD DA DEĞİL HER TÜRLÜ KULVARDA ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKIYORLAR....HHER İNSAN HATA YAPABİLİR, UZATMAYIN...[/B]
|
Evet haklısın herkese maletmiyoruz. Ama lütfen bundan sonra Sivaslıya yakışır hareket yapılsın. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi Sivas tribünlerinde küfür, kavga, anarşi görmeyelim. Nadiren de olsa bu tarz görüntüler görmeyelim.
|
[B]Siz Sivasspor için ne yapıyorsunuz ligtv'den maçı izle ardından gel burda takımı eleştir taraftarı eleştir kısacası klavye delikanlılığı yap hayatında Sivasın kaç maçına geldin kaç deplasman yaptın onları merak bile etmiyorum,orda çoluk çocuk dediğin adam senden daha delikanlı ve bu takıma senden daha çok sevdalı sen işine bak biz Arma uğruna herşeyi göze aldık...
Bizim neler yapacağımızı siz tahmin bile edemezsiniz...[/B] |
[B]Herkes herkesden çok Sivassporludur.[/B] kimse kimsenin Sivassporlulugunu sorgulamaya kalkışmasın burada. sen kaç maça geldin kaç deplasmana gittin bunlar ucuz hesaplardır. giden Sivasspor sevgisi için gider kiminin de parası yoktur onun takımı için çarpan yüreği herşeye bedeldir.
yapılmıs bir yanlıs. yanlısı yapan gurubun üyeleri de hatanın farkında bir daha yapmayacaklarına da eminim. hatayı kabullenmek büyüklüktür mütevazılıktır ama bir anda oldu ucuz bir savunmadır.. hayatımızda bir anda yaptıgımız hatalar cogu zaman geri dönüşü imkansız olaylara neden olabiliyor.. biraz daha sukunet yolunda gidiyor çok şükür bu yıl ligde kaldık.. ben 3 deplasmana gittim sen kombine aldın vay efendim şu maça niye gelmedin bunların luzumu yok.. ligi 15. bitirecek olan takımımızın da, taraftarımızın da şapkasını önüne koyup gelecek yıl nasıl daha iyisini yapabilirizin planlarını yapması muhakkak yapılacak en mantıklı iş olur.. |
her haksızlığa uğrayan takım koltuklarını kırıp sahaya atsaydı ligin sonu gelmezdi. Her zaman takdir ettiğim ve gurur duyduğum Yiğido-Gençlik'i şiddetle kınıyorumm... koltukları kıranlar da en az hakem kadar hatalıdır (benim fikrim)
|
[B]2-3 kişinin yaptığı yanlışı bi topluluğa mal etmeyin lütfen...DUYARLI OLUN BİRAZ....elbetde o kişiler pişman olmuştur , o sinirle yaptıkları hareketleri bir daha tekrarlamazlar buna eminim...[/B]
|
[QUOTE=|YigidoGenclik|;710875][B]Siz Sivasspor için ne yapıyorsunuz ligtv'den maçı izle ardından gel burda takımı eleştir taraftarı eleştir kısacası klavye delikanlılığı yap hayatında Sivasın kaç maçına geldin kaç deplasman yaptın onları merak bile etmiyorum,orda çoluk çocuk dediğin adam senden daha delikanlı ve bu takıma senden daha çok sevdalı sen işine bak biz Arma uğruna herşeyi göze aldık...
Bizim neler yapacağımızı siz tahmin bile edemezsiniz...[/B][/QUOTE] Bakın işte bu küçük arkadaşımızın yazdığı tarzda giderseniz arkanızda durmaya devam edemeyiz. Büyüklerinize karşı saygılı olacaksınız. Bizim de takdirimizi kazanacaksınız. Yaşınıza göre davranacaksınız. Daha şimdiden böyle yetişirseniz bu kafayla fazla yol alamazsınız. |
Herzamanki gibi taraftarlar arasında aynı klişelenmiş laflar,hemen teraziler çıkıyor.Herkes birbirinin SİVASSPOR luluğunu tartmaya başlıyor.Ama nedense hep tartanınki ağır çıkıyor.Olayları öyle abartmışsınız ki sanki SİVAS da her maç sahaya koltuk atılıyor.Bir kere oldu kıyamet koptu.Hangi maçta SİVASSPOR taraftarı sahaya bırakın koltuğu,herhangi birşey atmış.Hangi maçta uzunbir süre ..ne hakem diye bağırmış.Kim bu olayları tasvip eder.Tamam bir yanlış yapıldı ama uzun bir birikimin dışa vurmasıydı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:03. |