![]() |
Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
toki baskani (kusura bakmayin millet)........... varki etmez belki 55 milyon sivas
|
akpnin bakanlarından ne beklenir???
|
ben aklı başında bir bürokratın bunları söyleyeceğini düşünmüyorum.Ama burda bahsi geçen konu doğru ise bu adama acilen beyin taraması yapmak lazım. Gerçi olmayan bir şey nasıl aranır orasıda muamma...!
|
Yine de bu adamlar bu zihniyetleriyle malı alır götürür merak etmeyin.
|
bu konuda aslında cok seyler söylerdım ama burada olmuyor.bu bayraktar velev kı bu sözlerı söyledıyse acaba kendısını satsak kaç kuruş eder.edepsız sahsıyetsızlik tır bu . sen bayraktar önce azını calkala sonra sıvas de ..................
|
bayraktar senı bayrak dıregne asıp................. adam ol adam sayın basbakanda eger sahnedekı gıbı konustugu gubı bır ınsansa cıkar sıvastan özur dıler ve bayraktarından özur dılemesını saglar
|
erdoğan bayraktara kapak olsun fener gol attı.
trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon trabzon olamazsın şampiyon |
beyni burnundan küçük laz uşaklarını o makama oturursan olacağı o
|
[QUOTE=yigidoyuzz;712099]birde pankart yapmamız lazım lig tv çekecektir ve bütün dünya bunu görecektir tıpkı BİZ ÖLMEDİK AYAKTAYIZ MESAJI GİBİ YAYINLAMALIYIZ İŞTE BUNU[B]BAŞBAKANIM HANİ STADYUM SÖZÜN NEREDE !![/B][/QUOTE]
sen daha TAYYIPden medet mı umuyorsun o sadece trıbunlere oynar van mımutlerle |
[B]Tayyibi peygamber olarak ilan edenler bin kere müstehak bu stad olayı sizlere.
Ne bekliyorsunuz siz daha siz medet umun devam edin medet ummaya da Gelsin Sivasa naralar atsın alın işte size verdiği sözün karşılığı bin kere müstehak size....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |