SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Faty 3 yıllığına Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32060)

BOUN 31.05.2011 18:41

Cevap: Faty 3 yıllığına Sivasspor'da

Doğum tarihi: 25 Şubat 1984

Boy: 1,84

Uyruk: Senegal, Fransa

Mevkii: Defans - Çok yönlü defans

Yeni transferimizin genel özelliklerine baktığımızda

- tecrübeli olması,
- halihazırda oynadığı takımlarda banko oynuyor olması ve futbola hazır olması,
- fiziki olarak güçlü olması, uzun boylu oluşu vs,

gibi özelliklerin olduğunu görüyoruz. Ki benzer özelliklerin Navratil, Rada ve Eneramo gibi transferlerde de göz önünde tutulduğunu görmüştük. Bu durumda diyebiliriz ki Rıza hoca önümüzdeki yıl yine fiziksel olarak güçlü, mücadele gücü yüksek bir ekip kuracak. Zaten Türkiye ligi için de yüksek teknikten ziyede yüksek mücadele gücünün gerekli olduğu gerçeğinden yola çıkarsak doğru yolda olduğumuzu ve iyi bir transfer yaptığımızı söyleyebiliriz.

Darısı diğer transferlerimizin başına.

mucahitbaba58 31.05.2011 18:47

[QUOTE=İbrahim58070;719775]DİKKAT! DİKKAT!

İyi bir futbolcu olduğunu biliyorum.Ama niraz araştırma yaptım.Gece hayatına çok düşkünmüş.Hatta Sochaux kendinde arabasıyla 280 km/h hız yapmış.Hapis cezası alması bile gündemdeymiş.Sivas'ta gece hayatı olmadığından tahminimce burada bir kaç ay kalıp kaçar gider gibi düşünüyorum.Tıpkı bize Fulham'dan gelen Hamer Bouazza gibi, inşaallah yanılırımda buraya uyum sağlar...[/QUOTE]

gardas iyi arastirma yapmisin ligtvnin kiskanc yorumcusundan okudugun yorumumu tasidin buraya ayrica bilicaninda boyle hayati vardi ama sivasta hic goruldumu
sivasspor bu sahsi aldiysa bilki ise yaradigi icin aldi kulaktan dolma laflara bakma sen

HALIL 31.05.2011 19:12

ya o hizi sivasa gelmek icin yapmistir :D

aturk_5834 31.05.2011 19:25

hayırlı ugurlu olsun

burakkova 31.05.2011 20:26

Bienvenue a Sivas...

ZiDaNe58 31.05.2011 21:09

hemen hemen bütün spor sitelerini gezdim faty hakkındaki yorumları okudum taraflı tarafsız herkes iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyor hiç olumsuz düşünen yok hadi bakalım hayırlısı inşallah çabuk alışır takıma

şarkışla 58 31.05.2011 22:20

[QUOTE=İbrahim58070;719775]DİKKAT! DİKKAT!

İyi bir futbolcu olduğunu biliyorum.Ama niraz araştırma yaptım.Gece hayatına çok düşkünmüş.Hatta Sochaux kendinde arabasıyla 280 km/h hız yapmış.Hapis cezası alması bile gündemdeymiş.Sivas'ta gece hayatı olmadığından tahminimce burada bir kaç ay kalıp kaçar gider gibi düşünüyorum.Tıpkı bize Fulham'dan gelen Hamer Bouazza gibi, inşaallah yanılırımda buraya uyum sağlar...[/QUOTE]

İbrahim bizde Laila-Reina yok bizde LAİLAHEİLLALLAH var unuttun mu:D

HALIL 31.05.2011 22:44

arkadaslar az once tvden izledim ve interneten okudum vallaha gogusum kabardi

jacques faty dedi ki :ben buyukl bir tarih severim hele ki osmanli donemini cok severim ve bilirim turkiyeyi cok seviyorum laik bir ulke ve futbol her yil daha da gelisiyor karisi da muslumanmis oda cok sevinecekmis:D;) turkiye kariyerim acisindan iyi olacak diyo yani isteyerek geliyo bouazza gibi olmaz korkmayin

ve de son bomba sivasspor maurice bellay ile de irtibata gecmis;)

faty arkadasi maurice bellayi de sivasspora gelmesi icin arabulucuk yapiyor sivassporda ilgileniyormus o da iyi bir oyuncu gelirse iyi olur cunku sochaux bu sene cok iyi oynadi vallaha billaha dogru haber benim agzimdan ne zaman yalan cikti

haydi tessekur tusuna bas :D

HALIL 31.05.2011 22:45

inanmayanlara fransizca ama :D

[url]http://www.boursorama.com/lifestyle/details_actualites.phtml?currentRubrique=Sport&num=a81283e5c0203ee9c42a6513084c3065[/url]

sebasteia 31.05.2011 22:46

verdim şukunu yiğido_halil :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23.