![]() |
Cevap: Sivas'ı Serie A'ya tercih ettim
NEDECEN FATY, SERİ A ligini, seni oralarda hor görürler,onlar şimarık millettir sen gel sivasa bak nasıl sevgi görüyon .geldiğine pişman olmuyacan eminim.
|
[B]2007 yılında Juventus Faty i trasnfer etmek istemiş ancak sonra vaz geçilmiş.Bu arda Roma ilede adı anılmış ama nedendir bilinmez bir türlü gidememiş.Bu seferde ben gitmiyorum diyor.Adam haklı :D:D[/B]
|
[B]wayy fatiiy insallah heyecani bizede yasatirsiniz etten duvarar orer yildizini parlatirsin [/B]
|
Fettih kardes :p hehehe
|
helal olsun adama valla :)
|
İnşallah yönetim faty'nin kapasitesinde, futbolcuları takımımıza kazandırmaya devam eder. Uyum sorunu yaşamazsa, Faty'nin en az danny kadar Süper lig'te adından söz ettireceğini düşünüyorum. Fransa ligue 1 gibi bir yerde, 9 Sezon üst üste, kolay kolay her topçuya forma vereceklerini sanmıyorum.
|
ismini ilk defa duydum.fransa ligi mücadeleci gol ortalaması az olan bir lig.bizim gibi iklimi soğuk anadolu takımlarına gelen adamların kariyeri ve kalitesi kadar uyum sorunu yaşamaması çok önemli.buna dikkat etmekte fayda var.
|
Arkadaslar Bence belay alinirsa Erman ve belay kanatlara alinmali Grosickide eneramonun arkasina polonyada Grosicki bildigime Göre forvet bile oyniya biliyodu eneramonun yanina hem hizli Biri gelmis olur
|
[QUOTE=58_güzelyurt_58;720769]Arkadaslar Bence belay alinirsa Erman ve belay kanatlara alinmali Grosickide eneramonun arkasina polonyada Grosicki bildigime Göre forvet bile oyniya biliyodu eneramonun yanina hem hizli Biri gelmis olur[/QUOTE]
Dedigin cok güzel bişey ama Belayda sol ayak Ermanda bence erman forvet arkası dursun grosickide sagdan bindirme yapsın Belayda sol kanatta tamam :)) |
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=DjZWKjAfkP8"]http://www.youtube.com/watch?v=DjZWKjAfkP8[/URL] burda iki golün asistinide belay yapıyor bileklerine baya hakimm birisi alınırsa cok iyi olur;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:43. |