SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kadrodaki Yabancı Sayısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32121)

fatih585858 09.06.2011 01:32

Cevap: Kadrodaki Yabancı Sayısı

[QUOTE=tavarih;721670]Ivan Borjan
Jacques Faty
Diallo
Navratil
Ivanovs
Rada
Keita
Sandro Mendonça
Grosicki
Pedriel
Eneramo
Agbetu

Gidenler : Kamenar, Ramoviç, Kamanan

Tabiki bazı yabancılar daha gidecek ama yabancı oyuncu sayımız çok şişmedi mi ? Birleşmiş Milletler gibiyiz, her kıtadan adam var nerdeyse :)

Keita, Sandro, Agbetu ve Ivanovs gönderilse bile 8 tane yabancı oyuncu görünüyor kadroda.

Üstelik sağ kanata adını bilmediğimiz Çek oyuncuyla prensipte anlaşılmış. Belay transferi zora girdi gibime geliyor.[/QUOTE]

Bence şu an kadroda gözüken 12 yabancıdan Keita,Agbetu, ve İvanovs dışında, Navratil,Rada,Suarez üçlüsünden futbolcu gönderebilirler. Çünkü bu futbolcular bir takımı bir yerden bir yere getirecek kapasitede futbolcular değil diye düşünüyorum.

HALIL 09.06.2011 10:02

[QUOTE=furky.b;722058]Su Borjanmidir nedir..
Ondan kaybettik bile 1 yabanci hakkimizi..
Ramovici ozlettirecek o gorun.. ![/QUOTE]

dur daha adam sivasspor formasini bile giymedi :D

Sivaslibey 09.06.2011 10:32

[QUOTE=tavarih;721670]Ivan Borjan
Jacques Faty
Diallo
Navratil
Ivanovs
Rada
Keita
Sandro Mendonça
Grosicki
Pedriel
Eneramo
Agbetu

Gidenler : Kamenar, Ramoviç, KamananQUOTE]

Navratil, Rada, Agbetu, Sandro ve Pedriel'in bu kadroda yerleri yok, bunlar ile yukarilara oynayamayiz. Dogru dürüst bir katkilari yok bize.

Ivanovs iyi bir oyuncu fakat bence yabancilar yedekte olmamali. Diallo olacaksa Ivanovs'da gidebilir.

Kadroda kalmasi gereken futbolcular

Ivan Borjan
Jacques Faty
Diallo (Ivanovs)
Keita
Grosicki
Eneramo

Keita'yi göndermek çok saçma olur, çok iyi bir oyuncu. Mehmet Nas'i oynatan adam Keita'ya sans vermiyor, bu nasil bir mantik.

Aldigin her oyuncu iyi çikacak diye bir sart yok, Eneramo ve Grosicki isabetli futbolcular fakat Navratil, Rada ve Pedriel vasat.

Sandro soru isareti, neden geldi bilinmez. Bunlar gönderilmeli.

Jacque Faty taninmis bir isim ve iyi bir isim, çok yerinde transfer. Böyle transferler yapilmali bundan sonra.

Mamadou Diallo 09.06.2011 11:51

[QUOTE=tavarih;722019][B]Sivassporlu olmayıp dışardan futbolu gözlemleyen kişilerin Sivasspor ile ilgili yorumları dikkatimi çekiyor. İşte onlardan birisi ;
[/B]
Sivasspor, kendi arzusuyla kadrosunda yenilenmeye giden takımlardan. Kaleci Korcan'ı epey beğendiğimi blogun daimi ziyaretçileri bilir. Fenerbahçe maçındaki hataları hem tartışılmasına yol açtı hem de ona duyulan güvenin sarsılmasına. Kaleye iki takviye yapıldı. İlki Sırp asıllı Kanadalı kaleci Milan Borjan. Soruşturdum. Türk futbolunu konu alan ilk bloglardan birinin sahibi olan ve Amerika'da yaşayan Ahmet Bob Turgut kendisi için çok iyi bir kaleci olmadığını ve henüz Süper Lig'de direkt 11'e girecek yeterliliği bulunmadığını söyledi. Yani Korcan'ın hala şansı var. Takımdan ayrılan 3. kaleci Alican Şeker'in yerineyse Ofspor'dan Nihat Şahin getirildi. Sivas savunması gelecek sezon epey değişecek. Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak takımdan ayrıldı. Muhtemelen Uğur Kavuk da ayrılacak çünkü sözleşmesi bitti. Savunmaya takviye olarak Jacques Faty transfer edildi. Senegalli oyuncu Bologna'dan teklif aldığını fakat Sivasspor'u tercih ettiğini söylemiş. İtalya'dan talipleri çıkıyorsa iyi bir stoperden bahsediyoruz demektir. Umarım bu haber klasikleşmiş menajer oyunlarından biri değildir. Faty savunmanın göbeğinde, sağ bekte ve ön liberoda oynayabiliyor. Referanslar olumlu artık performansını bekleyeceğiz. Orta saha için yine Fransa'dan Maurice Belay dedikoduları var. Sol açıkta, orta sahanın hücuma bakan tarafında oynuyor. Alınabilirse güzel transfer olur. O da Faty gibi Sochaux'dan. Kamanan Sivasspor'un sembol futbolcularından biriydi. Tıpkı Mehmet Yıldız gibi. Kamanan takımdan ayrıldı ve Mersin'e doğru yola çıktı. Mehmet Yıldız'ın da ayrılacağı konuşuluyor. Pedriel, Eneramo elde kalan santrforlar olacak. Yıldız da ayrılırsa bir santrfor transferi şart olur. Sivasspor'un hamleleri ilgi çekici ve işin güzel tarafı bu sezona daha sıkı hazırlanıyorlar. Artık üstlerinden ölü toprağını attılar.

Kaynak : uzunpaslar.com[/QUOTE]

Daha Mehmet Yıldız'ın ayrıldığını bilmyr bu yoruma kulak asmam bile çalışsın öle gelsin bu kimse.

HALIL 09.06.2011 11:56

[QUOTE=Mamadou Diallo;722184]Daha Mehmet Yıldız'ın ayrıldığını bilmyr bu yoruma kulak asmam bile çalışsın öle gelsin bu kimse.[/QUOTE]

belki adam mehmet yildizin ayrilmasindan biraz once yazmistir ;)

tavatir 09.06.2011 12:02

[QUOTE=yigido_halil_58;722158]dur daha adam sivasspor formasini bile giymedi :D[/QUOTE]

Valla Serdar Kulbilge açıklama yapmış. Şu anda bonservisim elimde, beni tekrar Milli Takım kalesine getirecek bir takıma gitmek istiyorum demiş. Keşke Serdar gelse de kaleci hakkımızı yerliden yana kullansak.

Evet o yukardaki Mehmet Yıldız ayrılmadan önce yazılmış ama dışarıdan nasıl görünüyoruz bir ipucu veren yazı bence.

HALIL 09.06.2011 12:03

[QUOTE=tavarih;722194]Valla Serdar Kulbilge açıklama yapmış. Şu anda bonservisim elimde, beni tekrar Milli Takım kalesine getirecek bir takıma gitmek istiyorum demiş. Keşke Serdar gelse de kaleci hakkımızı yerliden yana kullansak.[/QUOTE]

onun gozu 3 buyklerde tavarih olan olmus artik bu saaten sonra borjani gonderip serdari alacamizi zanetmiyorum

KaanK 09.06.2011 12:05

Yabancı kontenjanımızı hala sandro ile neden doldurduğumuzu anlayamıyorum ....

Mamadou Diallo 09.06.2011 12:06

Milan Borjan:Kanadalı milli kalecinin en byk avantajı hem genç hemde yan toplarının iyi olması Korcan'ın bir yıllık daha sözleşmesi var ama kaleyi Korcan'a bırakacağını sanmıyrm.
Nihat Şahin:Alişan ayrıldysa 3.kaleci olarak tribünde oturur.Ama Alişan ayrılmazsa A2 takımının kalesini korur muhtemelen.
Jacques Faty:Şöyle bir baktım hiç bir yerde bu transfer konuşulmuyo.Halbuki ciddi söylyrm Bu snenin en iyi 5 transferinden birini yaptık.Ama kimin umrunda 4 bykle boktan transferler yapsa bile çok konuşlyr örn:Zapata.Savunmanın sigortası terimi varya tam bu terime uyan bir futbolcu defansı önde kursak bile çabukluğuyla yetişebilecek futbolcu.Bu sene ligi Nounkeu gibi sallaması beklnyr ve nitekim öle olcak gbi.Sert agresif ve sakin bir futbolcu.Fransa tecrübesi stoperler için önemli genelde iyi stoperler çıkar.

Ayrıca bunların yanına Sağ veya Sol açık 1 tane,2 tane orta saha,2 forvet,1 tanede sağ bek alınırsa takım tamam olur.Ama takımdan gönderileceklede artık belirlenmeli.Kamanan,Kamenar,Ramovic,Mehmet Yıldız gden 4 isim oldular.Bunlaın dışında gitmesi muhtemel isimlerde Abdurrahman,Sedat,Uğur,Ivanovs,Keita.Bunların içinde En gitmemesi gereken futbolcu Abdurrahman Dereli'dir.Türkiye'de yerli sağ bek yok.Orayada yabancı transferi sıkıntı yaratır kontenjan adına.Ayrıca Takımda Murat Sözgelmez'in de ayrılacağını idda edenler var.Bir kere takımda en az bir tane yerli stoper olacak.yani Murat ve Sedat'tan en az 1'i takımda kalmalı.Ayrıca Murat sağ bek sol bek ve ön liberoda oynayabilyr.Uğur'un 2 yıllık yettiğini dşnyrm artık yol grndü zaten bonservisi elinde.Ivanovs ve Keita'ya gelince.Ivanovs Navratil'e göre daha iyi bir oyuncu fakat Rıza hoca Navratili gönderemeyeceğinden dolayı Ivanovs'un gitmesi oranı %99.Keita ise bana göre ligin en iyi ön liberolarından fakat değerini bir türlü kimse anlayamadı.Adama verilen Alex'i tutsun ki Kadıköy'de grdük.Keita kesinlikle kalmalı aslında bununla ilgili konu açsak iyi olur çnkü gerçekten Keita genç ve çok iyi bir ön libero...

Mamadou Diallo 09.06.2011 12:10

[QUOTE=yigido_halil_58;722195]onun gozu 3 buyklerde tavarih olan olmus artik bu saaten sonra borjani gonderip serdari alacamizi zanetmiyorum[/QUOTE]

Zaten hayal kuyr o milli takım napsın daha gelmiş 30-31 yaşına ona gelene kadar Volkan,Onur,Sinan var hangisini kesecek salak salak açıklama yapmış.Kendi de inanmıyrdur sölediğine Volkan dururken ona kel mi verilir genç olsa bir ihtimal.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01.