SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32224)

ahhguzum 21.06.2011 15:19

Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!

vay be ankete bak %50 ye 49 süper çekişme var...

HALIL 21.06.2011 15:27

su ankette beraberlik var 34-34 :D yuzde 50 -50

sivasdergi 21.06.2011 15:31

Aslında ankette "Bilica Gelmesin ve Diallo Kalmasın" diye üçüncü bir seçenek olsaydı.

Gangstayigido 21.06.2011 15:31

[QUOTE=bugra5858;725808]Eğer yeni stadyum yapılması çalışmalarına başlanırsa işçi olarak alınmasında sakınca yok malum iyi kazıyor :)
Bu sene doğru dürüst oynamadı yaşı ilerledi.Ben tutacağını sanmıyorum Navratil gibi bir adam daha bulsak çok güzel olur hamleleri yerinde topu oyuna sokabilen hızlı bir stoper eğer aradığımızı bulamazsak Diallo yeterli olur bence...[/QUOTE]

hemserim ayni navratildenmi bahsediyoruz biz herhalde
o topu oyuna sokmayi ne bilir hele yerinde hamleler hic raslamadim
yani cogu kisi navratili diallo dan üstün tutuyorlarya sasiyorum
size söyleyim sivasin iyi gidisati navratle alakasi yok
korcan erman kadir ve birazda eneramo ve grosicki ikilisinin sayesinde oldu
diallo olsaydi daha cok puan toplardik

Gangstayigido 21.06.2011 15:39

[QUOTE=Mamadou Diallo;725861]Ne kadar saçma elinde ikisinden kötü Navratil varken Bilica ve Diallo arasında seçim yapması mantıksız şu an ilk gitmesi gereken Navratildir çünkü bizi şampiyonluğa oynatacak bir stoper değil kalas ve korkak oynuyor.Rıza Çalımbay'ın sevmediğim yön'ü Rada ve Navratil'i kendi aldığı için gönderemeyr en ufağından Keita'nın Rada'dan ne eksiği var fazlası var.Diallo'nunda Navratil'den üstün çok şeyi var ligi tanıyr teknik korkak mücadele etmiyr.Bilica-Faty ikilisne en iyi alternatif Diallo'dur.[/QUOTE]

agzina saglik oh beee akli basi yerinde futbol dan anliyan birisi cikti ya
kac günden beri diallo gitsin diye haber yapiyorlar
dialloyu begenmiyenler güvenmeyenler sedata nasil güvendi ve navratile nasil güvene biliyor

şarkışla 58 21.06.2011 15:40

Bilica nın gelmesine karşıyım.Bu adamın bizim takımımızda yeri yok.Takımın kolej havasını bozar.Ayrıca takımın gençleşme sürecinde 33 lük adam bize lazım değil.Ayrıca ahlaktan yoksun bir topçu.Diallo sade ama yararlı bir topçu.

Gangstayigido 21.06.2011 15:45

[QUOTE=akifesk;725872]Transfermarkta göre Su anda Sivassporun transferleri
Gelenler
Jacques Faty (Sochaux) Bedava
Nihat Sahin (Ofspor) Bedava
Milan Borjan (Rad Belgrad) Belli degil
Attila Yildirim (FC Utrecht II) Bedava
Caner Hüseyin Bag (A.Üsküdar) Bedava
Burcag Basel (A.Üsküdar) Bedava

Gidenler
Lubos Kamenar (Nantes) * - Kiralikti
Yannick Kamanan (Mersin) Bedava
Mehmet Yildiz (Unbekannt) - Belli Degil
Akeem Agbetu (Karsiyaka) Belli degil

-yani hiç para kullanmadık transferlerde... birde çıkıp forvet alıp transferi noktalıcaz diyorlar. hani ders alınmıştı. süper bir kadro kurulacaktı.
para veripde oyuncu alınmadığına göre çok büyük bir hedefimiz yok lıgde. yani türkiye kupası veya ilk beşe girme gibi.
hedef belli çok net; son üçte olmamak
-kimse kendini kandırmasın ...[/QUOTE]

senin mantiga bakarsak selcuk inan kötü ceyhun gülselam berbat futbolcu
elmander 3. ligte zor oynar hele drogba koltuk deynekleriyle top oynuyacak yakinda

varmi böyle yorum para harciyan iyi transfer yapmis oluyor o zam bari aramizda 2 milyon tl topluyalim aldigimiz futbolcularin klüplerine dagtalimda futbolcularimiz iyi olsun:D:D

kiNgSiZe58 21.06.2011 16:28

Bilicanin gelmesini istiyorum. Yönetim sandroyu yollasin bilicayi alsin. böylelikle hem diallo kalmis olur hemde bilica gelmis olur

bugra5858 21.06.2011 16:43

[QUOTE=Mamadou Diallo;725861]Ne kadar saçma elinde ikisinden kötü Navratil varken Bilica ve Diallo arasında seçim yapması mantıksız şu an ilk gitmesi gereken Navratildir çünkü bizi şampiyonluğa oynatacak bir stoper değil kalas ve korkak oynuyor.Rıza Çalımbay'ın sevmediğim yön'ü Rada ve Navratil'i kendi aldığı için gönderemeyr en ufağından Keita'nın Rada'dan ne eksiği var fazlası var.Diallo'nunda Navratil'den üstün çok şeyi var ligi tanıyr teknik korkak mücadele etmiyr.Bilica-Faty ikilisne en iyi alternatif Diallo'dur.[/QUOTE]

Kardeş sen iyimisin ya Navratil'i amatör lig topçusu yaptın 2.yarı geldi geleli performansını korudu adam sağlam stoper yanındaki sedat eski sedat olsaydı nasıl parlardı Navratil oyun kuruyor boyu hızı gayet yerinde bilicanın ahı gitmiş vahı kalmış adam ortalarda yok öyleki es-es taraftarı karşı çıktı transferine...
Hele keitayı savunmuşsun keita kadar düz adam var mı şu ligde kalas gibi dandun giriyor rakibine kırmızı kart potansiyeli çok yüksekti...

bugra5858 21.06.2011 16:46

[QUOTE=Gangstayigido;725927]hemserim ayni navratildenmi bahsediyoruz biz herhalde
o topu oyuna sokmayi ne bilir hele yerinde hamleler hic raslamadim
yani cogu kisi navratili diallo dan üstün tutuyorlarya sasiyorum
size söyleyim sivasin iyi gidisati navratle alakasi yok
korcan erman kadir ve birazda eneramo ve grosicki ikilisinin sayesinde oldu
diallo olsaydi daha cok puan toplardik[/QUOTE]

Ben şahsen katılmıyorum navratil iyi topçu çok kritik gollerde attı 2.yarıda iniş çıkışta yaşamadı İstikrarlı performansını korudu.Yanında sağlam bir elemanla daha iyi olur bu sezon...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39.