![]() |
Hakkı bu takımın kaptanı bazaen hatalar olacak hatasız kul olmaz unutmayalım ki kaptan bize çok puanlar kazandırdı. Büyük kulupdeki yıldız oyuncular bile hata yapabiliyor onun için Hakkıyı suçlammak gerek. Bende maçı tv den izledim bizim takım Fenere karşı çok iyi futbol oynadı forvet elemanlarımız biraz becerikli olsaydı bu maçı kazanabilirdik sağlık olsun oynadımız futbol çok güzeldi ilerki haftalarda daha iyi olacaklardır.
|
[QUOTE=34istanbul_58]Hakkı bu takımın kaptanı bazaen hatalar olacak hatasız kul olmaz unutmayalım ki kaptan bize çok puanlar kazandırdı. Büyük kulupdeki yıldız oyuncular bile hata yapabiliyor onun için Hakkıyı suçlammak gerek. Bende maçı tv den izledim bizim takım Fenere karşı çok iyi futbol oynadı forvet elemanlarımız biraz becerikli olsaydı bu maçı kazanabilirdik sağlık olsun oynadımız futbol çok güzeldi ilerki haftalarda daha iyi olacaklardır.[/QUOTE]
fenerbaçe gibi bir takıma 2 gol atmış forvete nasıl kusur bulabilirizki. yoksa 3 gol yiyen defansamı kusur bulmak lazım. |
-->: HAKKI NEDEN BÜYÜK MAÇLARDA HATA YAPIYOR?
yaw kaliteli bi adam da nedense ii konsantre olamıyo bazen o da arada oluyo .. .
|
--->: HAKKI NEDEN BÜYÜK MAÇLARDA HATA YAPIYOR?
bence kadroda hakkinin devamli olmasi lazim benim kadroda istemedigim tek adam oda mehmet yildizdir bir macta kactane pozisyon harciyor.anderson bence ondan daha kaliteli futbolcu.
|
-->: HAKKI NEDEN BÜYÜK MAÇLARDA HATA YAPIYOR?
YA ARKADAŞLAR SADECE HAKKI DEİL HEPSİNE SAHİP ÇIKALIM.HEPSİ BİZİM CANIMIZ.HAKKI ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10. |