![]() |
Yabancı sınırlaması kesinlikle KALKMAMALI. kalkmasını isteyen klüpler önce transfer ettikleri yabancı futbolculara baksınlar. bunu en çokisteyen klüp fenerbahçe. soruyorum, fenerbahçe yıldız dediği yabancılar neden avrupa maçlarında yoklar? onların yerine daha kalitelilerini almayı başarsaydılar avrupa kupalarında devam ediyor olurlardı. sadece fener örneği değil Trabzonsporda dahil bi çok klüpte oynayan yabancı futbolcu var. ama bi çoğu yedek klübesinde oturuyor. bu yüzden yabancı sınırlamasının kalkmasından önce, takımda direk oynayacakj kaliteli yabancılar almak esastır. klüpler önce yedekte değilde sahada olacak kaliteli yabancılar almayı başarsın, avrupada turlar atlasın. ondan sonra yetmiyosa bu tartışma yapılsın.
Saygılar.. |
..
[QUOTE=heryerdeyiz61]Yabancı sınırlaması kesinlikle KALKMAMALI. kalkmasını isteyen klüpler önce transfer ettikleri yabancı futbolculara baksınlar. bunu en çokisteyen klüp fenerbahçe. soruyorum, fenerbahçe yıldız dediği yabancılar neden avrupa maçlarında yoklar? onların yerine daha kalitelilerini almayı başarsaydılar avrupa kupalarında devam ediyor olurlardı. sadece fener örneği değil Trabzonsporda dahil bi çok klüpte oynayan yabancı futbolcu var. ama bi çoğu yedek klübesinde oturuyor. bu yüzden yabancı sınırlamasının kalkmasından önce, takımda direk oynayacakj kaliteli yabancılar almak esastır. klüpler önce yedekte değilde sahada olacak kaliteli yabancılar almayı başarsın, avrupada turlar atlasın. ondan sonra yetmiyosa bu tartışma yapılsın.
Saygılar..[/QUOTE] + imzaaaaa |
bence bir süredaha kalmalı 6 yabancı sınırlaması türk futbolu gelişene kadar
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İlla başkanı her konuda destekleyeceğiz diye bir kaide varmı???Ben desteklemiyorum...[/b][/QUOTE]Ben hem aziz yildirimi hemde mecnun otyakmazi destekliyorum!Bide Yabanci siniri kalkmali!
|
2 gün önce Arsenalin bi maçını izledim ilk 11de ingiliz futbolcu yoktu!Shalke sahaya 8 yabancıyla cıkıyosa wardır bi bildikleri diyorum......
|
TAMAM DESDEKLİYELİM OLAN KİME OLUR YENİ YETİŞECEK GECLERE OLUR TAKIMA GİRMEK COK ZOR OLUR ONDAN SONRA BİRDE YETİŞEN MİLLİ OYUNCU OLMAZSA MİLLİ TAKIMADA YABANCI OYUNCUMU OYNATACAĞIZ SINIRLAMAYI BEN DESDEKLİYORUMSAYI YÜKSELMEMELİ SINIRLI KALMALI GENCLERE BİRAZ DAHA DEĞER VERİLMELİ
|
MİLLİ OLAN ,,MİLLETTEN OLAN HERŞEYİ AZALTMAYA NE KADAR MERAKLI OLDU BU MİLLET ...HADİ HAYIRLISI
[COLOR="Red"][B]:mad: KİMSE TÜRK MİLLETİNİ DİĞER MİLLETLERDEN ALTTA GÖRMESİN,,,[/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]ECDADIMIZIN KEMİKLERİ SIZLAMIYORSA Ş.R.FSİZİM[/B][/COLOR] |
bence kalkmalı ama sadece avrupa da oynayan takımlar için ! çünkü avrupa kulüpleri neredeyse sınırsız yabancı ile sahaya çıkıyorlar zaten türkiye de de kaliteli oyuncu az ! sonra yok fb ye yok gs ye fırça atın avrupa da başarı alın :p
|
Yabancisiniri kalkarsa bazi takimlar (F5) 11 yabanciyla cikar ilk 11´iyle.
Türk futbolcular ne olacak ozaman ??? herkes yabancida arar basariyi...Tükr futboluna cok büyük zarar gelir. Milli takimada mi yabanci oynayacak ? |
[QUOTE=shadow3458]Mecnun Odyakmaz - Sivasspor Başkanı: "Yabancılar ucuza geliyor. Kontenjanın kaldırılması Anadolu takımlarının yararına. Biz bütün yabancı hakkımızı kullandık. Sınır 7 olsa 7, 8 olsa 8 yabancı oynatırız. Türkiye'de ayağı iş yapan bir futbolcu 700-800 milyar lira istiyor. Ancak, yurt dışından daha iyi bir oyuncuyu daha ucuza oynatabilirsiniz. Brezilya gibi bir futbol kaynağı var. Herkesin bu gerçeği kabullenmesi gerekiyor."[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]başkan okadar güzel anlatmışki olayı ne desek boş kalır bu konuda sınırın kalkması bi yönden iyi biyönden kötü yabancılara yüklenildiği zaman yerli yeni yeteneklere şans nekadar doğar o da tartışılır...[/COLOR][/FONT] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53. |