SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay : Hatalar Yaptık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32722)

kaptann58 11.09.2011 22:14

Cevap: Çalımbay : Hatalar Yaptık

KARABÜK BİZDEN DAHA KÖTÜ EĞER BU TAKIMI YENEMESSEK BU SENE BU LİGDE KALAMYIZ

kaptann58 11.09.2011 22:15

YİNE TRANSFER POLİTİKASINDA HÜSRAN

PETKOVİC 11.09.2011 22:22

Arkadaşlar maçı canlı izledim. İzlenimlenim doğrultusunda şu tespitleri yaptım. Gerçi tv den izleyen arkadaşlar da olayın farkındadır: SANDRO BU TAKIMDA 18'e BİLE GİRMEMESİ LAZIM. GROSİCKİ KENDİNİ DÜNYA YILDIZI ZANNETMEYE BAŞLAMIŞ UYARILMAZSA BAŞIMIZI YAKABİLİR. ENERAMO TEK KALIYOR TOP GETİREN ADAM YOK HÜCUMA 3 4 KİŞİ ÇIKIYORUZ. YENİ TRANSFERİMİZ RASMUSSEN İŞ YAPABİLECEĞİNİN MESAJLARINI VERDİ TOPLA NERDE BULUŞACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR BUNU KISA SÜRE İÇİNDE SÖYLEMEK DOĞRU OLMASA DA TANINMIŞ BİR FUTBOLCU OLDUĞU İÇİN DEDİM. AYRICA KANATTA CİHAN ÖZKARAYA ŞANS VERİLMESİ TARAFTARIYIM

bulentt07 11.09.2011 22:22

[QUOTE=ederecep;740606][B]RIZA HOCAYLA BU İŞ OLMAZ YİNE KÜMEYE OYNARIZ BİR AN ÖNCE GİTMELİ HİKMET KARAMANI GETİRİN BU TAKIM ŞAMPİYONLIĞA OYNAR YOKSA KÜME BİZİ BEKLİYOR[/B][/QUOTE]

Vızyonu genıs kontratı uzun bol sıfırlı hocaya bu takımın ıhtıyatı vardır size göre ama bana görede rıza hoca dan baskası bu takımı basına bela etmez etmek ıcın rıza hoca gıbı Bu memleketı harbıden sevmesı gerek.

TEKOTORİTE58 11.09.2011 22:41

[QUOTE=bulentt07;740605]Takımın basına gelmedık ıs kalmamıs fb den bıle futbolcular bır bır kacarken sıvas yenı transferler yapıp kadroyu korumus Ankaragucu Manısa hocası maddı sıkıntıyı bahane edıp kacarken Rıza herturlu sıkıntıya ragmen takımı koruyup kollamıs takımın basında kalmıs ıyı kotu transfer yapmıs lıgde kalıp kalmayacagı halen belırsızken sızın gıbı oturdugu yerden rıza hocaya sallayanları Allaha havale edıyorum.Daha napsın bu sıkıntıda bundan ıyısı olmaz.Kume dahıl dusse bu takım Rıza hocadan harıc herkes sucludur buna emınım.[/QUOTE]

kardeşim senin anlamadıgın konu şu hoca dogruyu yapsıun yenilirse yenilsin sana soruyom hazırlık maçlarının en iyi adamı murat akça nerde niye oynmadı bu bir hayrettin sag bekmi sol bekmi ugur yoksa m ali var çokta iyi oynat ziya bitik hayrettin solda oynasasol kanbat iyi olacaktı şimdi ne oldu hem sag hem sol battı faty dedin adam 1 hazırlım maçı oynamamış ne işi var ilk 11 de bunları yanlış yatıgından yenildik karabük bizdende kötü ama bizi yendi sivasın işi yine zor ama bakalım önüzdejki maçlarında sonuçlarını bir alalım.yazık oldu şunuda söyleyi suarezi begenmeyenler iyi dinleyin bu takımın en iyi golcüsü suarezdir

58MUAMMER58 11.09.2011 22:57

:mad:MAÇI İZLEME imkanım olmadı boşboş konuşmak doğru değil rıza hocayı ilk haftadan göndermeye calışmakda doğru değil unutmamalıki bu takım gecen yıl düşüyordu rıza hoca toparladı bu yıl transferler yeterli olmayabilir bunun şike soruşturmasıylada çok ilgisi var sakat oyuncular sivasın en önemli oyuncuları diallo kerim suarez rada tek yenilen takım sivas değil koca bjk gs yaptıkları transferlere bakın yaw bide yenildikleri takıma bakın rıza hoca babamın oğlu değil kendisini severim bu zordönemde takımın hem hocası hem baskanı oldu sevmediğim yönleride var gecen sezondan beri berabere bitireceğimiz tüm maçları verdik adam bereberlikten korkuyor yenemiyorsan yenilme ben en azından bereberlik bekliyordum geçmiş olsun diyelim evsahibi takımlar kazandı ank gücü hariç umarım 2.haFTA toparlanırız 4 5 hafta böyle giderse son 5 içinde kalır çıkamayız bu yıl playout var hersene gibi değil izin bittikten sonra verimsiz oyuncularla iyice konuşmak lazım ya toparlanırlar yada devre arasında tesekkür edip gönderilir.:mad:

dogan5880 11.09.2011 23:03

ESKISEHIRI YENEMESESK KUME DUSERIZ DIMI:rolleyes:

karşıyakalı 11.09.2011 23:49

RIZA HOCA BU TAKIMI SEN YAPTIN OYNATACAK SAG BEKİN YOK.NASIL TAKIM YAPTIN SEN HOCA BU DURUMLARI HESAP EDEMEDİN Mİ.SENİNLE İŞİMİZ ZOR ANLAŞILAN

karşıyakalı 11.09.2011 23:51

SANDRO EN KISA SÜREDE GÖNDERİLMELİ BU TAKIMIN OYUNCUSU DEGİL

dogan5880 12.09.2011 00:47

ARKADAŞLAR MADEM BU KADAR FUTBOLU SEVIYORSUNUZ FUTBOL BILGINIZ VAR NEDEN FUTBOLCU OLMADINIZ YADA NEDEN TEKNIK ADAM OLMADINIZ RIZA ÇALIMBAY ELINDE OLAN NE BUTCE PARA İŞLERI BUNLAR RIZA HOCA İSTEMZ MI ÇOK IYI TOPCULAR ALMAK KENDINDEN SOZ ETTIRMEK FUTBOLCU ONCE PARAYA SONRA GIDICE SEHRE BAKIYOR MALESEF SIVASA ANCAK BU KALITE ADAMLAR GELIR FAZLASNI BEKLEMIYIN ..... HE HAKLIYIZ HEPIMIZ ALIŞTIK HEP KAFAYA OYNAMAYA ZOR GELIYOR BIZE SIMDI SON SIRALARDA OYNAMAK... MAÇI İZLEMEDIM SONUCU OGRENDIM VALLAHI ÇOK ÇOK UZULDUM NE DIYELIM .. SİVASİMİZİ DESTEKLEYELIM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49.