SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Tebrikler Trabzon, bol sanslar Beşiktaş. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32752)

HALIL 15.09.2011 20:28

Cevap: Tebrikler Trabzon, bol sanslar Beşiktaş.

2-0 oldu bu arada :D

pover58 15.09.2011 20:34

beyler lazlardan bize ne ya ülke puanı imiş geçin orayı ne başarı dilerim nede galibiyetlerine sevinirim hiç önemi olmuyan bir takım.haksızlıkla oraya gittiler tesadüf bir galibiyet umarım diger maçlarda en az 5 er yerler dedimya hiç önemi olmuyan degersiz bir takım.bir sene önce bun yazıyı kim yazarsa yazsın çok kızardım ama şimdi malesef bu yorumu ben yazıyorum bu haksız lazlar mecbur bıraktılar inanın kimsede desteklemiyor bunları.

pover58 15.09.2011 20:39

[QUOTE=tavarih;741532]Valla aslında Trabzon'u sevmeyiz gibi ifadeler kullanıyoruz aslında ama normalde bu bir kırgınlık. Hiç olmaması gereken şeyler yaşandı taraftarlar arasında. Genelde internet ortamında belki de 50-100 kişinin karşılıklı laf dalaşları işi büyüttü ve her okuyanın durumu genellemesi ile daha da büyüdü. Ama yine de oluşan sorunun çok fazla büyük olduğunu sanmıyorum. Bana kalırsa internet ortamıyla sınırlı bir hadise. Bir de Trabzonlular biraz daha çabuk fevri hareket edebiliyorlar. O nedenle bu tarz konularda aklı selim davranmak daha mantıklı.

Ben de bizim Avrupa maçlarında alay eden Trabzonlulara çok kızmıştım ama daha sonradan düşündüğümde herkesi aynı kefeye koyamayacağımı ve bunun mevcut durumdan ortaya çıktığını yorumlamıştım.

Sonuç olarak Trabzonspor dün bizi ve tüm Türkiye'yi temsil etmiştir. O nedenle alınan galibiyet çevremdeki Sivaslıları ve her kesimi sevindirmiştir. Umarım devamı gelir. Avrupa'da her takımımız başarılı olur.[/QUOTE]

bunlar senin görüşün saygıda duymuyorum hiçte sevinmedim aksine 5 yemediler diye üzüldüm.haksızın hakkı elbet çıkacak onlar hak etmedikleri bir maç oynadılar.eskiden olsa çok sevinirdim şimdi asla.

Kasim58 15.09.2011 20:55

Arkadaslar kusura bakmayin ama hayatatimda hic bu kadar bir italyan takimini hatta yabanci bir takimi destekledimi hatirlamiyorum.Birakin allah askina yildizmis bayrakmis gecin bunlari bu hamsi kafali insanlarin yaptiklarini düsündükce gidip israili,ermenistani,yunanistani destekle bundan daha iyidir.

Bu arada yanlis anlasilmasin lütfen vatanimdan yadatan severlikten taviz veren bir insan olmadimi intina ile hatirlatmakta yarar var.

DOGU_BEY 15.09.2011 21:02

[QUOTE=PETKOVİC;741615]Usta haklısın da biz de onlar gibi yaparsak onlardan farkımız kalmaz. Ben trabzonda okuyorum trabzonlu ş.sizler kendilerinden başka kimseyi sevmezler hepsi değil ama cogu din kitap bilmez. Bazen öyle sinir olursunuz ki pkk yandaslarından daha cok nefret edersiniz öyle diyim sana[/QUOTE]

[B]kardeş orada yaşayan biri olarak tabi ki sen bazı şeyleri daha iyi görmüşssündür ama bugüne kadar büyklük bizde kalsın diye diye sustuk hatta destek bile verdik ama dönüp ne dediler? işte şöyle babanızı abinizi bilin aferin dediler..velhasılı kelam büyüklük adam olan ve anlayana yapılır durmadan karı gibi zırlayıp işine gelince oraya gelmeyeince buraya dönen döneklere değil![/B]

güneşyurdu 15.09.2011 21:24

sivas taraftarı olup trabzonu desteklemek nasıl bir duygu?

bu duygu yaşayan biri bana anlatsın...
ben bayrak,türklük diye onların önünde eğilmem...ben sadce masumiyetin,mütaveziğin,şerefli olmanın,adil olmanın önünde eğilirim...

bu degerleri taşımayan pislik içinde yüzen,pislikle beslenen bir takımın nesini destekliyeceğim...göztepe gitsin,gençler gitsin londra da yaşıyor olsam bayrağımı nalır giderim...
galatsaray,beşiktaş,trabzon,denizli,eskişehir,kayseri bunları asla desteklemem çünkü bunlar bize hep küfür ettiler...alay ettiler açık açık türklükten her ortamdan terddütsüz feragat ettiler...

bu takımlar içinde galatasaryı ben 1989 bu yana galatasarayı bütün kalbimle destekledim.anderlectt maçı sonunda türklüğün sembol takımının taraftarları bizimle gitmeden alay ettiler.kendi büyüklüllerine vurgu yaparak bzim haddimize olmadığını söyleyerk rezilce sevindiler..ben ta o zaman türklük duygumu kaybettim.çünkü biz yıllarca kandırıldık...

fener konusnda şunu net söyleyebilirim kendi çıkarları için bizi desteklediler.yani kullandılar....güven veren bir camia değil.şike skandalını başımıza sardılar...avrupada vefa nedeniyle işin içini dışını iyi bilmeme rağmen destekliyorum...site yönetimi bu konuda benim nasıl bir yiğido olduğumu bildiği için fener maçı öncesi çıkşlarım nedeniyle zaten beni yasaklamışlardı...onlar feneri sevmediğimi iyi bilirler...hatta formamamın onuru koruması için mecnun başkana göndermiştim...neyse gel geleim konuya..

diğer takımlar için fazla bir şey söylemeyecğim...sadece nedeni varda desteklmiyorum...
umarım bjk yi telaviv yener...isarile düşman olmamıza rağmen tel aviv diyorum....

güneşyurdu 15.09.2011 21:29

[QUOTE=PETKOVİC;741615]Usta haklısın da biz de onlar gibi yaparsak onlardan farkımız kalmaz. Ben trabzonda okuyorum trabzonlu ş.sizler kendilerinden başka kimseyi sevmezler hepsi değil ama cogu din kitap bilmez. Bazen öyle sinir olursunuz ki pkk yandaslarından daha cok nefret edersiniz öyle diyim sana[/QUOTE]

sen şimdi farklı olduğunumu sanıyorsun...sende bir damla sivas kanı varsa desteklemezsin..ben idda ediyorum....burada destek yazısı yazanlar ya farklı olmak için yani şakşak için destekliyorlar...mert olun siz eger gerçeten destekliyorsanız...ALLAH sizden razı olsun...kalbinizin temiz duyguları nedeniyel siz muzzeffer etsin ...ama sanmıyorum....sizin duygularınız ve hafızanız yok...

HALIL 15.09.2011 21:34

besiktas4 maccabi tel aviv 1 insallah 5 -6 olur israil takimina karsi :D

Çılgın Türk 15.09.2011 21:41

Bazilarini anlamakta zorluk cekiyorum.
Futbolun sadece bir spor oldugunu hala anlamayanlar var.
Sanal alemde yazilan cizilen her seyi ciddiye alip kendilerince sanal düsman yaratmaya calisiyorlar.
Hic bir sehir bir baska sehrin düsmani falan degildir.
Yarin bir savas ciksa yaninizda sizinle savasan Italyan mi Israilli mi Yunan mi yoksa Trabzonlu, Kayserili, Yozgatli, Karsli, Erzurumlu vs. mi olacak?
Bir de sunu unutmayin Avrupada hangi takimiz puan alirsa bu bütün takimlarin isine yarar. Cünkü basariya göre Avrupa kupalarina katilan takimlarimiz artar.
Uzun lafin kisasi: Birakin gereksiz takintilari Futbolun zevkine bakin. Ne yöneticiler bir baska sehrin yönetici ile düsman ne baskanlar ne de futbolcular eee o zaman siz taraftar olarak niye sanal düsman yaratmaya calisiyorsunuz?
Daha düne kadar bu takimda oynayan Trabzonlu futbolcular yokmuydu?

HALIL 15.09.2011 21:52

besiktas 5-1 yendi maccabi tel aviv'i :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13.