![]() |
Cevap: MP Antalyaspor-Sivasspor
bu mac zor mac... bir puan bile bize yeter deplasmanda ama 3 puan lacagimizi dusunuyorum ayni oyunu oynarsak tabiki gonlumden gecen skor 0-2 goller rasmussend'en
|
Sivassporun kazanacagina inaniyorum. Antalyaspor kötü bir takim degil. Bizim sadece bir eksigimiz var oda sakatlarimiz cok fazla olmasi
|
Antalyasporda ikitane eski Sivassporlu Oyuncular var biri Ibrahim Dagasan(27) biri ise Musa Aydin(30) ve ikiside ilk 11 Oyunculari.
Ama genel olarak Antalyaspor Kadrosuna bakarsak,bizim Kadroumuz daha genc ve daha iyi. Antalyada Necati Ates'e ve Tita ya dikkat etmeliyiz. [B] Sivasspor bu maci cok rahat alir. Skorda 0-4 Sivasspor diyorum.[/B] Ayrica Antalyasporun en pahali OYuncularida Necati Ates ardindan Musa Aydin. |
Ayrica Antalyaspor macinida alirsak cok iyi Aventaja girecegiz. Ben bütün Yigido Oyuncularini yürekten inaniyorum Sivasspor Andolunun suskunlugunuun Ciglidir!
|
Bence takımımız bursa maçındaki isteği ve arzuyu sahaya yansıtırsa 3 puanımızı alıp 9 puan yaparız ve play off(ilk 4) hedefimizi tüm türkiye'ye duyurmuş oluruz ;) benim 11'im şu ;(Murat dün sakatlandı durumunu öğrenebilirmiyim ?)
---------------Milan Borjan------------------ Uğur---Murat(Hayrettin)--Navratil---Hayrettin[(Ziya Erdal)(Murat'ın durumuna göre)] -----------Kadir-------Mehmet Nas---------- Grosicki--------------------------------Erman -----------Eneramo---Rasmussen------------- |
antalyadaki yiğidolar maça gidecek var mı aranızda yaa? ya da servis falan kalkacak mı merkezden.. malum stad merkeze uzak, hele bi de otobüs güzergahları değişti, akşam 10da biter maç.. o saatten sonra da aktarmayla falan zor olur ömrümüz çürür.. servis falan kalkarsa haber edin lütfen takımımıza destek olalım..
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Antalyayı küçümsemeyin,beşiktaş karşısında çok iyi bir futbol oynadı,özellikle ara paslarla sonuca gitmeye çalıştı ama yapamadılar,çok dikkatli olmalıyız,2 galibiyet aldık die havalara girmeye gerek yok,Adam gibi olgun bir futbolla beraberlik bile iyi sonuçtur..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B]Bursapor karşısındaki istek ve arzularını, Antalyaspor karşısında da gerçekleştirmeleri halinde, galibiyetten başka birşey düşünülemez.[/B]
|
Antalyaspor zor gol atıp zor yiyen bir takım görüntüsünde. Biz de son iki maçımızda 5 gol atıp sadece 1 gol yedik. Bu performansımızı Antalya karşısında da sergilersek en kötü ihtimal 1 puanla döneriz. Galibiyete yakın taraf da Sivasspor olur.
[B]Tahminim Antalya: 1 Sivasspor: 1[/B] |
zor maç berabere kalırsak iyi kazanırsak harika olur inşallah kazanırız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45. |