![]() |
Kayserispor-Malatyaspor 1
Konyaspor-Ankaragücü 2 Fenerbahçe-V.Manisaspor 1 Samsunspor-Denizlispor 0 B.B.Ankaraspor-Sivasspor 2 Beşiktaş-Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği-K.Erciyesspor 1 Ç.Rizespor-Galatasaray 0 Diyarbakırspor-Trabzonspor 2 en büyük sivasspor |
Kayserispor-Malatyaspor 1
Konyaspor-Ankaragücü 1 Fenerbahçe-V.Manisaspor 1 Samsunspor-Denizlispor 1 B.B.Ankaraspor-Sivasspor 0 Beşiktaş-Gaziantepspor 0 Gençlerbirliği-K.Erciyesspor 2 Ç.Rizespor-Galatasaray 0 Diyarbakırspor-Trabzonspor 0 |
[B]arkadaşlar özür dilerim rgüler ile erdalgüleri karıstırmısım... :( hemen düzeltiyorum listeyi... başka olursa bildirirseniz sevinirim.. henüz yeni başladım listeyi yapmaya :)[/B]
|
Ne yapalim,koltuk sevdasi!
[QUOTE=erdalguler][FONT="Century Gothic"]13. Hafta Fikstürü:
[FONT="Century Gothic"]Günay gardaş yanlışlıkla bizi zirveye taşıdı ama tevafuk oldu belki ilerleyen haftalarda hep orada kalabilirim.... :D[/FONT][/I][/B][/QUOTE] Gardas,senin hatan degil,sadece bir yanlisligi düzeltelim dedim o kadar. Birazda sizden korktugumdan herhalde müdahale ettim! Sen zaten zirveye oynuyorsun!.. |
[QUOTE=dogukan58]gardaş doğrusun valla erdal gardaş bu hafta 3 bilmiş r guler 7 bilmiş ve buna göre sen birincisin ve bende ikinciyim GUNAY gardaş hak geçmesin lütfen eeee nede olsa bizim lgimizde kızıştı:D :D :D :D[/QUOTE]
Ilerleyen haftalarda cok seyler degisecege benziyor.Atak yapanlar cogaldi! O arada tahminimi de yapayim; Kayserispor - Malatyaspor--0 Konyaspor - Ankaragücü--1 Fenerbahçe – V. Manisaspor--1 Samsunspor - Denizlispor--1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor--2 Beşiktaş - Gaziantepspor--1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor--0 Ç. Rizespor - Galatasaray--2 Diyarbakırspor – Trabzonspor--0 |
[QUOTE=gercek58li]GÜNAY GARDAS,
Malesef listeye itirazim var! 7 BILEN rgüler, sen erdalgüler i 1. yapmissin! Su anda benim basta olmam gerekli...[/QUOTE] haklısın gardas özür dilerim.. bu hatayı düzelttim başka olursa söylerseniz iyi olur... hata yapmayalım :) |
Estagfirullah!?
[QUOTE=Gunay]haklısın gardas özür dilerim.. bu hatayı düzelttim başka olursa söylerseniz iyi olur... hata yapmayalım :)[/QUOTE]
Canin sagolsun gardas,olur bazen böyle seyler, bilerek yapilmis degilya... Ben birinci olmasam zaten farketmezdim! |
[QUOTE=gercek58li]Canin sagolsun gardas,olur bazen böyle seyler, bilerek yapilmis degilya...
Ben birinci olmasam zaten farketmezdim![/QUOTE] [B]:) bende ona güvenyorum zaten sağolun hepiniz kontrol ediyorsunuz... heleki zirvedekiler :)[/B] |
Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 2 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 |
[QUOTE=YatodaSin]Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 2 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2[/QUOTE] [b]burda 4 mactan fazlası tutmaz ama güzel kupon yapmıssın derim [/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14. |