SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Türkiye 0 - 3 Hırvatistan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33098)

şarkışla 58 12.11.2011 08:30

Cevap: Türkiye 0 - 3 Hırvatistan

Ben oldum olası Milli takım ve Anadolu kulüplerinde yabancı hocaya karşıyım.Biz duygusal bir milletiz.Bizim topçular öyle taktikten falan anlamazlar.Hadi aslanım-hadi koçum sen aslansın-kaplansın-yaparsın bunların hepsi bizim düşmanımız yiyin bunları,birde arkadan mehter marşı ALLAH ALLAH tamam bizim topçular bundan anlarlar.Hiddink ile biz heyecanımızı kaybettik.Adamların Hocası yerinde duramadı,hatta kendini sınırlayan çizgileri bile hep aştı.Hoca dediğin böyle olacak.Neymiş sakin güçmüş oldu paşam malkara keşan.
Ayrıca Milli takıma öyle Ertuğrul-Tolunay falan olmaz Abdullah AVCI bunu onlardan kat be kat hakediyor.

shang 12.11.2011 10:30

tek kelimeyle rezalet saçmaladık bocaladık pozisyonumuz yok haklı bir maglubiyet oldu 4 buyuk takım dedıklerınden sectıklerı futbolcuları eleme macları boyunca gorduk dunde gorduk anadoluya gelip maç izleme yok formda oyucu takip etmek yok olacağı bu ne bekleniyorduki...

Besyo_cu 12.11.2011 11:26

[B]Milli takımızın 3 buçuk büyüklerden oluşması gayet normal, Anadolu takımlarından milli takıma direk koyacağınız oyuncu ya bir yada iki...

Hkan ŞÜKÜR'den sonra bir forvet asla çıkartamadık, Nihat'ın, Hasan ŞAŞ'ın ,Tuncay'ın yokluklarına alışamadık.

Orta sahada menager oyunlarında ki tabiriyle AMC hücüma dönük orta saha oyuncumuz yok, Ligde Karabük'e, Ankaragücüne, Samsuna go lattı diye yeni Ronaldo denilen ama asla bir Santrafor olmayan Burak'ı gördük hayalet gibi vasat Azerbaycan'a gol attı diye kahraman oldu.

Defans'ta Egemen haricinde oynayacak şuan için hazır defans oyuncumuz yoktu.

Bu kadar bile eksiklik varken Hiddink'in yerinde hangi hoca olsa sonuç asla değişmezdi. Türk Futbolu olarak büyük bir düşüş içerisindeyiz. Şike olayı Liglerin geç başlaması takımlarımızı inanılmaz derecede olumsuz etkiledi bu durumunda Milli Takıma yansıması kaçınılmazdı.

Şuan için yapılacak tekşey rövanş maçından sonra. Mental olarak biten Hiddink'in yerine öncelikle Şenol GÜNEŞ ile görüşülüp ordan gelecek cevaba göre Ertugrul SAĞLAM ile irtibata geçilmeli.

Sivasspor'dan ayrılmasını asla istemeyeceğim Rıza ÇALIMBAY da Milli Takımımız için doğru bir seçim olabilir.[/B]

bugra5858 12.11.2011 12:18

Arkadaş sonra Mesut Özil'e kızıyorlar niye milli takımı seçmedi diye.Serdar Aziz,Hasan Ali Kaldırım,Olcan Adın,Kadir Bekmezci (ve bu listeyi artırabilirizde) gibi Anadolu topçularının hakkı yenirse daha böyle sonuçları çok alırız

ozledımeskıyı 12.11.2011 12:32

Sivasspor defansı bile milli takım defansından iyidir gelen geçiyor 2. dk de gol muyenir ya REZALET resfutboldan soğudum yıllarca bir futbol bu kadar mı yerinde sayar.

Hırvatlar gibi bir milletten bile adamların nrdeyse bütün fulbolcuları almanyadan ingiletereden bizimkiler hala istanbul takımlarına taktı kaldı.Tff ninde Hiddink inde futbolcuların da bizim de ortak suçumuz bunların hepsi.

Mustafa58Ağa 12.11.2011 13:19

resmi değişin ya

hiddink istifa

Gangstayigido 12.11.2011 13:34

forumdaki bütün yorumlari okudum bazilari futbolculari bazilari hiddink ile oguzu sucluyor
bence yüzde 50 tff yüzde 40 hiddink ile oguz ve yüzde 10 futbolcular
hiddinkin görevi mourinho gibi calistirdi ülkenin anlayisina uygun futbol oynatmak ama hiddink bunu yapmiyor bize pas yaptirmaya disziplinli oynatmaya calisiyor
biz nefesimizin yetti kadar kosan rakip alanda prese baslayan defansi rakibi cikartmayarak yapan milli duyguyla oynayan bir takimiz ve ayrica yaptigi konusmalarinda milli takimimizin kapsitesini bilmedigini düsünüyorum , bunu ona annatmayan oguz da en az onun kadar suclu

hala hiddinki göndermeyen futbol duygusu olmayan türkiyeyi kaosa sürükleyen tff istifa etmeyerek en suclusu onlardir

bence futbolcular en sucsuzu bu durumda onlar tff nin actigi kaosu atlatmadilar ve hiddinkin dediklerin yapmaya calistilar ama yinede bir ruh beklerdim
bazilari burak ve sabriye kiziyorsunuz ama dün ben sahada iki futbolcu gördüm ay yildizli formayi giyen (sabri , g.töre )
burak ise oynadigi her milli macta cok iyiydi dün haric
oda bir insan kötü oyniya bilir asil mesele burakin yerini kim dolduracagi
aday kadroya bakin hic golcü bir forvetimiz yok
neden mevlüt düsünülmüyor

58Sivaslilar 12.11.2011 13:50

Hirvatistan resmen bizimle antraman yapti yaziklar olsun bize biz bu hale düsecek Takimmiydik elin adami bize adim bile attirmadi tekkale oynadi antönör yakti bizi yoksa bizim millitakimin yetenegi bu degil türkiyeyi oyunculari ve ligi tanimayan antrönör olursa böyle olur ANTENÖR YELI türk olmaliydi evden yetme dananin pahasi bulunmaz bu bir temsildir

cılgınsivas58 12.11.2011 15:11

eski federasyon başkanının(mahmut özgenerin) türkiyeye kazığıdır türk hocalar dururken yabancı hocayı almak tamamen türkiyeye zarar vermektir bu olaydan snra hiddink ve ekibinin görevine son verilmelidir hiddink ve ekibi trabzon yalakasıdır!! ligde gol atıyor diye milli takıma oyuncu çağrılmaz anadolunun suyumu çıktı ki anadoludan oyuncu almıyorsunuz........

Yusuf Çevik 12.11.2011 15:12

[B]Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde çok ağır bir mağlubiyet aldık.Bakalım Guus Hiddink salı gününki maçtan sonra istifa edecekmiş.

Hayırlısı olsun.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40.