SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33147)

mucahitbaba58 21.11.2011 01:49

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=burak58as553;752146][B]Ben bir şey söylemek istiyorum...

Yemin ediyorum tribüne gelip hakeme küfür eden 'adam görünümlü cocuklar' ne yapmak istiyor anlamıyorum..Hakem 2 tane aleyhimize karar verdi diye neden küfür ediyorsun ? Al işte adam sana macın son dakikalarında hic faul ile alakası olmayan pozisyonlarda lehine karar verdi..Peki ona neden itiraz etmiyorsun ?Zaten bizim taraftarlarımız anca küfür etmeyi bilir..

[/B][/QUOTE]

valla cok dogru tvden izledim izlerken utandim adamin biri 7-8 bin kisinin icinde bir bagiriyor hakeemmmm laaaannn senin bilmem ne bilmem ne
ne kadar ayip
genclerbirliginin zor olacagini biliyordum yenilsek supriz olmazdi konsantre sorunu var yinede takim iyi bide su hocanin aleyhine atip tutmasalar daha iyi

şarkışla 58 21.11.2011 06:56

Maçta göze çarpanlar : Önce tribünlerin boş olması.Grosicki bal yapmayan arı gibi.Adam depar atıyor 2-3 kişiyi ekarte ediyor son darbeyi yani asisti yapamıyor ve bütün mücadelesi boşa gidiyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hep aynı senaryo,öne geçiyoruz,duruyoruz oyunu yavaşlatıp geriye çekiliyoruz.Gol yiyoruz bu sefer telaşla doldur-boşalt yapıyoruz.

Maçın en iyisi kimdi : Murat-Kıvanç-Borjan-Uğur

Maçın en kötüsü kimdi : Pedriel-Erman-

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Normal maç yönetti

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Pedriel çok vasat ama her maç torpilli gibi ilk 11 de başlatıyor.Ezmediği top kalmadı.

ayna26 21.11.2011 09:02

Maçın ilk yarısında net fırsatlar bulan Sivasspor bunun birini değerlendirdi, ikinci yarı ise takımda belirgin bir düşüş vardı.Pedriel,çok vasattı, oyunua pek bir katkısı olmadı, enaramoya destek olamadı.Perile yerine sahaya Rasmussen ile çıkılsaydı en azından taop takibi ile golleri bulabilridik.Pedriel fiziken bitmiş, topa müdahale bile edemiyor.TD. rakip takımın hamlelerine zamanında karşılık verseydi golü yemezdik.sağ kanatta Uğur hatalı oynadı, orta alanda rakibe iyi pres yapan Kıvançın oyundan alınmasına anlam veremedim, sonuç itibari ile 3 puan almamız gereken bir maçtan 1 puan aldık, rakibe hediye ettik puanı.Takımda istikrarın sağlanması gerek, TD bunu sanırım GS maçı ile ortaya koyacak.Fb maçını kazanamkla herşey bitmniyormuş dün bunu gördük sahada.Ama herşeye rağmen takıma güvenimiz var, çoğu takımdan daha iyi.Ben takımın daha da düzeleceğine inanıyorum.

58akif34 21.11.2011 09:34

bence takım olarak iyi oynadık kim ne derse desin hakem 8. Ve 10. Dakikalarda defansa iki gereksiz sarı kart vererek defansın direncini kırdı hareket etmelerini engelledi bu kartlar sonrası ib.e hakem diye bağıran taraftara inat eneramoya yapılan net faulleri ki birisi penaltı vermedi sonuç olarak 12 kişiye karşı oynanan bir maçtan beraberlik aldık ne mutlu bize takımımız konum itibarı ile iyi yerde 1 galibiyet playoff oynatır üst sıralara çıkmamızı sağlar eğer bu hafta başından başlayıp takımımızdaki futbolculara ve teknik direktöre destek olursak gs maçından puan çıkartırız gelelim ikinci konuya stat bomboştu hep maça giden yanına bir arkadaşını alsaydı stat dolup taşardi çevremizdeki insanları maça gitmeleri konusunda ikna etmek lazım tatlı dille söyleyelim gerekirse gaza getirelim fakat stat dolu olsun ben ıstanbulda yaşıyorum ve bütün maçlara gidiyorum imkanım olduğunca etrafındakileri de maça götürüyorum bence herkes biraz çaba sarfetsin bu takımın desteğe ihtiyacı var

Kokomo 21.11.2011 11:14

Maçı canlı izleyenler daha iyi tespitler yapar ama özetlerden gördüğümüz kadarı ile ilk yarısı dengede, ikinci yarısı GB üstünlüğünde geçen bir maç olmuş.

Golün dışında sadece 2 tane pozisyonumuz var önemli. Gençlerin çok daha net pozisyonları var. Geçen Haftanın başında berabere biteceğini söylemiştim. GB Fuat Çapa ile birlikte bu tip maçları beraberlik üzerine oynuyor hep.

3 puan almamız çok önemliydi. GS ve TS maçlarından puan alamazsak tekrar potaya gireriz !

Elbeyliliyiz 21.11.2011 11:24

Olsun yenilmeyelimde bence özelestiriyi ögrenmemiz lazim artik yigido yüregini sahaya koyma zamani geldi ye su hamsileri üzerine cimbom tatlisi

Anadoluvoyages 21.11.2011 11:25

Ya arkadaslar bir galibiyette sanki sampiyon oluyoruz, aksi durumda ise hersey bitmis gibi bir hal icerisine giriyoruz. Sivasspor bunca eksige ragmen yine de fena degil. Dunki macta 3 sonuc cikabilirdi ama berabere kaldik, 3 puan alsak super olurdu ama olmadi. Darisi GS ve Trabzon'a olur insallah diyelim...

Turan 59 21.11.2011 13:02

FatihCan;Sana birşey sormak istiyorum bu rıza efendi lafı nerden geliyor anlamadım ve bu söz beni oldukça rahatsız ediyor rıza çalımbay bizim hocamızdır ve rıza hoca dememiz gerekir tamam mı abi .

Sn.Fatih CAN efendi;

1-Kime nasıl hitap edeceğimi sizden mi öğreneceğim ?
2-Bu hitap şekli sizi neden rahatsız etti,
3-Şunu bilmeni isterim ki; her hangi bir art niyetle söylenmiş değildir.
4-Bu efendi cümlesi sadece sitem anlamındadır.
5-Bilmem anlayabildin mi ?

Del Piero 21.11.2011 13:15

[QUOTE=Turan 59;752246]FatihCan;Sana birşey sormak istiyorum bu rıza efendi lafı nerden geliyor anlamadım ve bu söz beni oldukça rahatsız ediyor rıza çalımbay bizim hocamızdır ve rıza hoca dememiz gerekir tamam mı abi .

Sn.Fatih CAN efendi;

1-Kime nasıl hitap edeceğimi sizden mi öğreneceğim ?
2-Bu hitap şekli sizi neden rahatsız etti,
3-Şunu bilmeni isterim ki; her hangi bir art niyetle söylenmiş değildir.
4-Bu efendi cümlesi sadece sitem anlamındadır.
5-Bilmem anlayabildin mi ?[/QUOTE]
Halâ anlamış değilim turan efendi sitem edeceksen başka bir şekilde edebilirsin bence burada bir art niyet var fener tribünlerinden özenti bir laf bu bu arada ben sana abi diyerek hitap ederken sen halâ agresif bir yapı ile banada efendi diye hitap ediyorsun bu gerçekten ayıp turan abi birazda sen efendi olsan ?

Sivasspor 3G 21.11.2011 14:14

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Murat Akça, Kıvanç Karakaş

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler [/B]: Febespor maçında aldığımız 3 puan ve güzel futbol bizim takımı hemen havalandırmış.

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : Ricardo

[B]Maçta göze çarpanlar[/B] : Taraftar hala takıma ilgi göstermiyor maraton bile dolmamıştı

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler [/B]: iyi maç yönetti

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz[/B] : Pedriel'e çok fazla dayandı daha erken bir değişiklik yapabilirdi ama hocamızın kararlarına da saygı duymak gerekir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39.