SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kale yeniden Atilla'nın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33312)

58cemelli58 18.12.2011 11:19

Cevap: Kale yeniden Atilla'nın

borjan kalede hicmi hic guven vermiyor atillada pek guven vermiyor fakat borjandan daha iyidir gerce korcan geldi artik ikiside kaleyi unutabilir riza hocanin adami ve dogruya dogru ikisindande daha iyi hayirlisi olsun

selimdelen 18.12.2011 12:30

rıza hoca inan senin yaptıgın o kadar sinir bozucu birseyki ben olsam bir dk durmam durursamda takımdan ayrılmak icin elimden geleni yaparım işin içinde baska ne var bilmiyorum ama hatalı bir gol yedikten sonra yedege alınmak hiç hos olmasa gerek insanı kahreden bir anlayısın disiplinin var bu takım içinde uyumsuzluga sebeb olan en buyuk etken bunun farkında degılsın sanırım birlik beraberlik olmadan takım olunmaz borjan on tane atilla eder o kaleciyi alanda sensin baskası değil kustur o gitsin kustur bu gitsin kustur o oynamasın kustur bu oynamasın takım olamayız bir de one gecip berabere yada yenilmek huyu edindik sayende

akkara58 18.12.2011 12:49

alll işte m... ilk şuttaa yedi golüüüü :mad::mad::mad:

fatihcan58 18.12.2011 13:45

bize bu takım acilkran lazımm

B.DUMANLI 18.12.2011 14:38

Bu gün Istanbul bsb´den yedigi gol gercekten tartisilir.Topun siddetide okadar hizli degildi.Iyi bir kaleci o topu cikarirdi.

akkara58 18.12.2011 17:10

ulan borjan bugünü topuu tutmazsa bende hiçbişey bilmiyordum ....yaktın bizi rızaa hoca...:mad::mad:

yerliturkuaz 18.12.2011 18:18

[B]Kaleci dediğin takıma güven verir. Malesef kale de çok büyük bir problemimiz var. Ayakları sağlam yere basan ne yaptığını bilen bir kaleci lazım bize. Bu kaleciler ile bu lig bitmez....[/B]

mishka 18.12.2011 18:27

Arkadaşlar yapmayın, çoğu zaman hocayı eleştiriyorum ama kaleci konusunda en doğru tercihi yaptı. Atilla değil benim diyen birçok kaleci o topu çıkaramazdı. Borjan'dan daha dengeli bir kaleci bence topu oyuna da daha iyi sokuyor.

Borjan oynuyor niye Borjan oynuyor, Atilla oynuyor hoca niye Atilla'yı aldın. Biraz daha mantıklı eleştiriler getirelim.

infial§ 18.12.2011 20:21

bızim forvetler kalecılerimıze yetisemıyorlar:mad:

Respect58 18.12.2011 21:39

[B]Golde Atillanın çok fazla yapacağı birşey yoktu.Suç Uğur Kavuk'ta iki adım öne çıkıp rakibini ofsaytda bırakacağına rakibin peşinden koşuyor.Webo arkadan dokunduğunda dengesi bozuluyor kendini yere bıraksa faul verecek hakem ama ısrarla topa gitti müdahelede edemedi..Dokada kalecinin uzanamayacağı köşeye vurdu.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:39.