![]() |
Cevap: Türk Futbolundan İnciler :)
Futbolcu: ''2 çocuğumun üstüne yemin ederim penaltı değil hocam.''
Bünyamin Gezer: ''Maçtan sonra bakıyorum adam evli değil.'' :D |
Yilmaz hoca olmasa bu konu dolmaz :)
|
[B]Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim![/B] Riza Calimbay, Spis Tv :confused::mad:
|
[B][QUOTE=Çılgın Türk;846503][B]Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim![/B] Riza Calimbay, Spis Tv :confused::mad:[/QUOTE]
23:42 DOGU_BEY: hep yem olarak hakemleri futbolcuları taraftarı ortaya at ama senin hiç bişeyde suçun yok 23:42 DOGU_BEY: peki o çalım anına kadar senin uydurduğun saçma taktikler yüzünden olay oraya gelmiş olmasın? futboldan az çok anlayan topçuların da artık senin bu saçmalıklarına tahammül edemiyor olmasın? 23:41 DOGU_BEY: peki rajnoch ile ne alıp veremediğin var? demişssin ki bir de hiç sıkılmadan o çalımı ben olsam yemezdim diye? 23:41 58megayigido: Simdi herkez neden ohnatmiyorddun diyor 23:41 DOGU_BEY: kamilin sorumsuzluğunu eleştirebilirsin..hak da veririz..kamil efendi bu sene rezilleri oynuyor doğru...[/B] |
" Valenica Takımı Sahaya Yaklasık 11 Kisi Çıkıyor "
Ertem Şener hahahahhahah öldüm gülmekten |
[B]''Kayserispor bugün bize tecavüz etti.'' --> 4-1 'lik yenilgi sonrası -Yılmaz VURAL
''Bugün de biz Karabükspora tecavüz ettik.'' 1-0 'lık galibiyet sonrası -Yılmaz VURAL :D[/B] |
[B]Yeni hakemler için ne düşünüyorsun hocam?
Şansal Büyüka (Maraton) Yumoş oldu hepsi! Hani deterjan reklamlarında çıkan yumoşlar var ya ondan! Erman Toroğlu (Maraton)[/B] ----------------------------------------------------- [B]Vestel Manisa kalemize 1 kere geldi, 2-0 kazandı. Halbuki gol pozisyonlarını bulan bizdik. Cem Yanık (Diyarbakırlı futbolcu)[/B] ------------------------------------------------------ [B]Bir maç seyrettim, Manchester United-Chelsea maçı... Nasıl bir maçtı bee..! Valla o maçtan sonraki Malatya-Beşiktaş maçında uyudum. Sinan Engin (Ve Gool, TV 8)[/B] ---------------------------------------- [B] "Normal şartlar altında Porto şampiyon olacaktır; anormal şartlar altında, Porto yine şampiyon olacaktır." -Jose Mourinho-[/B] ---------------------------------- [B]Liverpool'un sezonu 2.sırada tamamlamasının ardından gelen eleştiriler üzerine efsane teknik adam Bill Shankly şu açıklamayı yapar : "Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiç birşey"[/B] ----------------------------------- |
Trabzonspor teknik direktörü rakip takımın giden oyuncusuna önlem alarak bu alanda bir ilke imza attı.
[B]R.Akçay: [/B]'Sychev tehlikeli isim, önlem alacagız' Belarus gazeteci: 'Sychev transfer oldu' :D :D :D |
emeğine sağlık çok güldüm :D
|
"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." Aatıf Chahechouhe
:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03. |