![]() |
Cevap: Yiğidolara Akıllı Stat
harika bişey bu ya. örneği yok sanırım.
|
bekledıgımıze degecek süper bır spor kompleksı olacak inşallah emegı gecenlerden allah razı olsun
|
arkadaşlar dün sipas vizyonda açıklandı yeni stad fuar alanına yapılıcakmış.
|
arkadaslar sizlerden bir ricam olacak fuar alani nasil bir yer fotograf ekleyebilirmisiniz stadimizin yapilacagi yeri lutfen :)
|
[PHP]C:\Users\hasan\Desktop\21.gif[/PHP]
|
stadın yerini gösteren resim yükleyecektim ama beceremedim.:D
|
[B]ne stadmış arkadaş ihalesi yapıldı ne hikmetse bir türlü temel atılmadı[/B]
|
ihale yapılmadı daha.
|
bugün aldığım star gazetesindede bu haber geçiyor
|
[QUOTE=Rallim58;768101][B]Stadyum yapılıp, kombinemi alıp, içeride ilk maçı izleyene kadar inanasım gelmiyor...:)
Öyle spekülatif konulara yer verildi, yorumlar yapıldı, yazıldı çizildi ki, bu yaşanılanlar, bizleri bu endişeye sevk etti... Milli Savunma Bakanı Sayın ismet Yılmaz beyin de "25 bin mi 30 bin mi olacak...." gibi söylemi de endişelenmemize tuz biber oldu..:) İnşaallah en kısa zamanda, temeli atılır. [/B][/QUOTE] bende dinledim bu işin sonu 25 000 e dogru gidiyor bakanın sözünden onu anladım sayın bakan bilmiyormu bu milletin 33 000 de ısrarı milli maçların oynanacagı bir stad istiyoruz.lütfen yetkili yada bakana ulaşacak birileri varsa bu işin yakasını bırakmıyalım.biz susunca 25 000 i anında geçirirler bi dahada düzelmez.tokinin sayfalarında bilgi yok bulamadım bu haberin kaynagı nedir bilmiyorum.inşallah haber ve proje dogrudur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:12. |