SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33750)

burak58as553 04.03.2012 20:01

Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml

Sivasın soğuğu gsli oyuncuların psikolojik açıdan düşmesine sebep olacak.Ayrıca Bursanin Eskişehirin bizi yakalamış olması oyuncular üstünde ekstra bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum.Trabzon yendi ve arada ki puan farkı 6 ya çıktı.Gs maçını kaybeder birde üzerine Ts maçını kaybedersek ilk 4 bizim için çok zor olacaktır...

Morten58 04.03.2012 20:04

[QUOTE=shang;772192]fb g.birligi maclarındakı gibi aptalca goller yersek puan almayı unutalım arkadan bursa geldı beledıye geldı aradakı puan farkları kapandı eskısehır gectı bızı mutlak yenmemız gereken bir maç en kötü bir puan almalıyız yoksa ilk 4 için cok zora gireriz ilk 8 içinde rahat durumdayken strese gırıp zorlanabılırız bu macı mutlak almaıyız[/QUOTE]

Artik bu dediginde gecerli olmuyor Galatasarayi yenmemiz sart oldu. Ayrica haftaya Pazartesi Trabzonsporu'uda yüzde yüz yenmemeiz lazim bu iki maci kazanirsak Trabzonlanla Puan frkini kapatiriz.

selimdelen 04.03.2012 20:08

deplasmandaki macı 9 kişi kalmalarına ragmen 2,1 yenik bitirdik oyun olarak usttun oldugumuz halde sanssızlıklar yanımızda idi bu sefer umarım eneramo kaleci ile karsı karsıya kaldıgı pozisyonları goole cevirir :P 3,2 kazanacagımızı bol kart olacagını dusunuyorum

Morten58 04.03.2012 20:22

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak in Ropörtaji.

Sivas'tan puan veya puanlar'la ayrilmak istiyoruz dedi.

[url]http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/albayrak-f-bahcenin-mesaj-vermesiSXTVQ32237SXQ[/url]

58MUAMMER58 04.03.2012 20:29

sivasspor son haftalarda gereksiz şanssız şekilde puanlar kaybetti hakem hatalarını saymıyorum alttaki eskişehir istbld bursa yetişti ts farkı 6 ya çıkarttı playofu bırakın ilk 8 hedefi bile zora girdi maç kazanamıyoruz bu haftaki gs maçı son yıllardaki en önemli maçımız kazanırsak playof şansımız devam eder kaybedersek ilk 8 hedefiyle oynarız ben mutlak kazanmaya oynamamız lazım diyorum bunu başaracak gücümüzde fazlasıyla var

Respect58 04.03.2012 20:38

[B]Kolay kolay skor yazmam bu maçı 4-2 kazanırız.[/B]

sebasteia 04.03.2012 21:44

şimdiden maçın heyecanı sardı beni. puan kaybına tahmmülüm yok. beraberlik belki teselli olur ama yenilirsek büyük üzüntü yaşarım. yenilmek 3 puandan daha fazlasını alıp götürecek bizden, haftalardır cepten yiyoruz çünkü. rıza hocama güveniyorum, futbolcuların da mecnun başkan için ekstra oynayacaklarına inanıyorum. haydi sivassporum!

Metal Gear 04.03.2012 21:50

Bu haftaki sonuçlardan sonra kazanmak farz oldu.
GS ve TS maçalrı bizi ilk dörde skacağı gibi ilk 8'in dışına da itebilir.Akıllıca oynamalı,öne geçtikten sonra deli gibi saldırmaay devam etmememliyiz.Yenelim,nasıl olursa olsun yenelim!

öğretmen 05.03.2012 00:24

[QUOTE=sebasteia;772214]şimdiden maçın heyecanı sardı beni. puan kaybına tahmmülüm yok. beraberlik belki teselli olur ama yenilirsek büyük üzüntü yaşarım. yenilmek 3 puandan daha fazlasını alıp götürecek bizden, haftalardır cepten yiyoruz çünkü. rıza hocama güveniyorum, futbolcuların da mecnun başkan için ekstra oynayacaklarına inanıyorum. haydi sivassporum![/QUOTE]

DOĞRU SÖZE NE DENİR BENDE İNANIYORUM SİVASSPORUMUZ KAZANACAK İSTANBUL YALAKALARINA BİR DERS DAHA VERECEZ İNŞALLAHHHHHHHH

badboysefaa 05.03.2012 01:17

eneramosuz kazanmak oldukça güç olacak haberlerde gördüm grip olmuş büyük ihtimal oynamayacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57.