SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gs Biletlerine Yoğun İlgi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33774)

Rallim58 01.03.2012 09:35

Cevap: Gs Biletlerine Yoğun İlgi

[QUOTE=burak58as553;771596]Ya ben yönetimin yerinde olsam fiyatları yükseltırdim.Kayseriyle,Samsunla,Karabükle oynarken gelip desteklemeyen sırf gs gelecek diye tüm stadı tamamen dolduraclar ki stadın yarısı gsyi destekleyecek...[/QUOTE]

[B]Katılıyorum. Aynı zamanda sezon başında oynanmayan karşılaşmaya peşin olarak parasını ödeyen kombine sahiplerine saygısızlık olarak algılarım.

Ben sezon başı kombine alayım. Diğeri maç seçerek stada gelsin ve sezonda 3-5 maça gelerek kendince sezonun zevkini çıkarsın, toplamda 4 maça ödediği para da 20 lira olsun. Kabullenilemez bir durum. Bu durumun önümüzdeki sezon gözden geçirileceğine inanmak istiyorum.[/B]

akkara58 01.03.2012 10:07

galatasaray maçında maratonda mejnun başkana bir kareografi hazırlansa çok iyii olurr yöneticilerr bu işe ilgilenmeliiiii

Salim58 02.03.2012 16:00

[B][I]Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde 28 Şubat Salı günü satışa çıkan biletlerin büyük bir bölümü satıldı. Maraton, VIP ve misafir takım tribünü biletlerinin tamamının tükendiğini ifade eden Sivasspor Kulübü yetkilileri, sadece az sayıda Gar tarafı kale arkası tribünü biletinin kaldığını kaydetti. [/I][/B]

Rallim58 02.03.2012 20:11

[B]Karşılaşma Pazartesi akaşamı ve daha 3 gün var olmasına rağmen biletlerin maç saatine kalmasının imknasız olduğunu düşünüyorum.

Bilet satan arkadaş, çok az sayıda sadece Gar taraf kale arkası kaldı dedi.[/B]

infial§ 02.03.2012 20:18

yonetım maraton trıbun bıletlerını cok ucuza satışa cıkardı,ındırım yapılacaksa sivasspor store satış noktasında yapsınlar

Salim58 03.03.2012 16:53

[B][I]SON DAKİKA.

Biletlerin tamamı bitmiş sadece kale arkası gar tarafında 20 bilet kalmış.
4 Eylül stadı ilk defa tam dolacak..[/I][/B]

burak58as553 03.03.2012 17:01

Ilk defa tribünler dolacak.Keşke aynı doluluk oranını diğer takımlar karşısında da gösterebilsek..

infial§ 03.03.2012 18:27

mac secenlerden nefret ediyorum,13 maç stad boş olur,3 maç bıletlere hucum,içi boşaltılmış kuru kalabalık,oturun gardas goremıyoruz gıbısınden lafları duyunca cinnet geçırıyorum:mad::mad::mad:,bu maçta kımse oturmayacak,herkes adam gıbı sivassporu desteklesin

akkara58 03.03.2012 18:36

galatasaray maçında maratonda mejnun başkana bir kareografi hazırlansa çok iyii olurr yöneticilerr bu işe ilgilenmeliiiii

MESSİ58 03.03.2012 22:27

stad tamamen dolacak ama şunu unutmayalım!!! havuz taraf kalearkası bayan ve çocuklara ayrılan taraf gereken ilgiyi bayanlarımız gösterirmi acaba???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02.