![]() |
Cevap: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoruml
[QUOTE=fatih585858;772742]Rakibin bizim takıma göre avantajı; kalecisi ve orta sahası. Faty'nin ve Kıvanç'ın bu maçta ilk 11'de oynamasını bekliyorum. Faty , Diğer iki stopere göre topa müdahalelerde ve kademelerde daha iyi oyuncu . Ts'li Burak'ı yıldırabilecek, durdurabilecek tek stoperimiz. Kilit oyuncularımız ise Ziya ve Kadir olacaktır. Kadir, rakip takımın organizatörü Colman'a karşı çok iyi oynaması ve ona fazla alan bırakmaması lazım. Aynı şekilde Olcan'a karşı, Ziya'nın gerekirse hücuma daha az destek verip, bütün konsantrasyonunu savunmaya vereceğini umuyorum. Bizim gibi hücum takımlarının iki maç üst üste gol atamaması çok nadir olur futbolda. Bu maçta kesinlikle gol atacağımızı düşünüyorum. İnşallah kale ve savunma vasatı aşar.[/QUOTE]
COLMAN 4 sarı kartdan dolayı cezalı olması lazım,öyle hatırlıyorum.Bence de FATTY ve M.ALİ bu maçda oynamalı. |
mersin maçında sonra galibiyet yüzü göremeyen sivassporumuz bu hasreti ts maçında noktalıyacağına inanıyoruz rıza hocanın kalede nihata şans vermesini daha iyi olacağını düşünüyorum
|
Zor bi deplasman ama bizde güzel takımız az hata yaparsak özellikle defansta ve kalede bu maçıda alırız diyorum.
|
Kalecimizin ve defansımızın dikkatli olmasıyla bu maç çok rahat kazanılır inşallah rıza hoca bu mevkideki oyuncularımızı özellikle iyi motive eder...
|
Valla bugün bir rüya gördüm bu mac hakkinda. Orda Sivasimiz sürekli öne geciyor fakat hamsiler skoru dengeliyor ve son anda gol atip kazaniyo :S
Insallah tersi cikar :) |
valla 5 attığımız nersin ts ye trabzonda koydu biz de yapabilirz. yapmadığımız şey değilki burak şerf...sizini tutalım gerisi yalan.
|
favori çıktığımız galatasaray gençlerbirliği ve beşiktaş maçlarında puanlar kaybettik favori olmak bize yaramıyor ilk 4 diye umutlanmışken elimizdeki tavuktan olcaz.bu maça gelecek olursak favori olmadığımız bir maç ben herkesin böle düşünmesini bizim için avantaj trabzon evinde iyi oynamayan sadece ilk golü erken bulursa maçı kazanabiliyor ben bu maçta bir puan alacağımızı 3 puanda süpriz olmuyacağını düşünüyorum
|
[B][I]Bu hızla Trabzon'a bir kaç tane yollarız gibime geliyor.:)[/I][/B]
|
nefret ederek söylüyorumki gs maçının kopyası olur trabzona kaybetmek cok acı verici bir çok sivaslıda eminim benım gıbı dusunuyor
|
burak yılmaz mutlak mutlak bize gol atıcak ona garanti veriyorum kaleci vesilesi ile atacagına garanti verdimde eneramo kaleci ile karsı karsıya kaldımı kacırıyor deli oluyorum zorda iken attıgı gollerin en kolaylarını kacırıyor bizde cok net gol kacırma huyu var pedrielden cernyden eneramodan bunu gordum umarım trabzondada bunu gorrmeyiz bu sene fb yi 2,0 yendiğimiz sivasspor gibi bir sivasspor trabzonda olursa 1,5 1,6 1,7 gibi cok cok farklı bir skor içten bile değil isterseler yapacakları gücü mevcut baskanımızda gelmıs bu maca kalp dayanmaz sabırsızlıkla beklıyorum hemde farklı bır galıbıyet
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48. |