SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NEREDE OYNANMALI ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33946)

ramazan5842 27.03.2012 00:32

Cevap: SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NEREDE OYNANMALI ?

[QUOTE=migroArmis;776963]Sivasa yakınlığındanmı bu şekilde düşündünüz bilemiyorum..Ama Bursasporun en fazla taraftar toplayacağı kent Ankaradır..Buda Sivasspor alehine olabilecek bir durumdur...Bizlerin işine gelir doğrusu:)[/QUOTE]

iş taraftar sayısına kalırsa ankarada sivastakinin 2-3 katı sivaslı vardır.önemli olan takıma destek vererek stada gelmek.olası ankaradaki maça hem sivastan hemde ankaradan en az bursa taraftarı kadar taraftarımız geeceğini tahmin ediyorum.

KaanK 27.03.2012 00:55

[B]Muhtemelen bence antalyada oynatıcaklar gibi bi his var içimde :)[/B]

myway 27.03.2012 01:09

izmirde oynansın diyen arkadaşlar takımımızın deplasmanlara otobüsle gittiğini de biliyor mu acaba? en son galatasaray maçına istanbula da otobusle gitti takım..

ayrıca mac izmirde oynansa 50 bin kişilik atatürk stadyumunda 5bin sivasspor 5 bin de bursaspor taraftarı olur fazlası olmaz...

en mantıklı oneri iki takım icin de macın istanbulda oynanması.. bunun icin de olimpiyat stadı falan degil tt arena yada sükrü saracoglu secilmeli.. işte o zaman izleyin stadı cümbüşü kalabalıgı.. istanbul tarihi günlerinden birini yaşar ve stad da tamamen dolar...

ankarada olursa bursa avantajlı falan olmaz iki takım da yine kendine ayrılan bolumleri doldurur. bursalılar ankaragucunun destegiyle, biz de bize yeteriz zaten ankarada 100 binden fazla sivaslı yaşıyor..

adana antalya gibi sehirlerde zaten boş stadda oynanır oynanmasının da bi manası olmaz...

taahminimce bu mac istanbulda oynanacak.. tarihinin de 4 nisan olacagını tahmin ediyorum.. ankarada yaşayan biri olarak maçın istanbulda olması tercihimdir.. dedigim gibi sivassporun ulaşımı açısından düşünürsek de ankara daha mantıklı geliyor..

migroArmis 27.03.2012 01:11

[QUOTE=ramazan5842;776973]iş taraftar sayısına kalırsa ankarada sivastakinin 2-3 katı sivaslı vardır.önemli olan takıma destek vererek stada gelmek.olası ankaradaki maça hem sivastan hemde ankaradan en az bursa taraftarı kadar taraftarımız geeceğini tahmin ediyorum.[/QUOTE]

Elbette haklısınız..Ama birde şöyle düşünün stada gelecek Sivas seyircisinde daha çok nasıl olurda en az Bursa seyircisi gelmeli..Bu açıdan düşünürseniz Sivas adına en zararlı çıkılacak kent Ankaradır..Yoksa ben Sivas seyircisi gelmez demiyorum

ramazan5842 27.03.2012 01:17

[QUOTE=migroArmis;776984]Elbette haklısınız..Ama birde şöyle düşünün stada gelecek Sivas seyircisinde daha çok nasıl olurda en az Bursa seyircisi gelmeli..Bu açıdan düşünürseniz Sivas adına en zararlı çıkılacak kent Ankaradır..Yoksa ben Sivas seyircisi gelmez demiyorum[/QUOTE]
hayırlısı olsun iki takım içinde:)

migroArmis 27.03.2012 01:18

[QUOTE=myway;776983]izmirde oynansın diyen arkadaşlar takımımızın deplasmanlara otobüsle gittiğini de biliyor mu acaba? en son galatasaray maçına istanbula da otobusle gitti takım..

ayrıca mac izmirde oynansa 50 bin kişilik atatürk stadyumunda 5bin sivasspor 5 bin de bursaspor taraftarı olur fazlası olmaz...

en mantıklı oneri iki takım icin de macın istanbulda oynanması.. bunun icin de olimpiyat stadı falan degil tt arena yada sükrü saracoglu secilmeli.. işte o zaman izleyin stadı cümbüşü kalabalıgı.. istanbul tarihi günlerinden birini yaşar ve stad da tamamen dolar...

ankarada olursa bursa avantajlı falan olmaz iki takım da yine kendine ayrılan bolumleri doldurur. bursalılar ankaragucunun destegiyle, biz de bize yeteriz zaten ankarada 100 binden fazla sivaslı yaşıyor..

adana antalya gibi sehirlerde zaten boş stadda oynanır oynanmasının da bi manası olmaz...

taahminimce bu mac istanbulda oynanacak.. tarihinin de 4 nisan olacagını tahmin ediyorum.. ankarada yaşayan biri olarak maçın istanbulda olması tercihimdir.. dedigim gibi sivassporun ulaşımı açısından düşünürsek de ankara daha mantıklı geliyor..[/QUOTE]

İzmirde Göztepe Yalı grubu tamamiyle Bursaspora destek verir kaldıki adamlar amatöre düştüklerinde 10-15 bin kişiye oynadıklarını biliyorum..Yanlız şuna değinmek istiyorum burada edindiğim bir izlenimdir bu..Sivasın özellikle İstanbuldaki maçlarında çeşitli çağrılar yapılıyor tribüne gelme anlamında ..Sanırım İstanbulda Ciddi bir sayısal potansiyele sahipsiniz.Ama istisnalar dışında her maçtan sonra burada da maça gelinmemesi adına stemler okuyorum..Yani şu oluyor çok ciddi bir sayısal üstünlük olduğu halde tribünde 3-5 bin kişi oluyor..Beklenılenı veremıyor sanırım istanbulda yaşayan Sivaslı kardeşlerim..Ama şunu ısrarla belirtmeliyim ki bırakın trıbunu falan iki takım gününde olsun yemin ederim sezonun en kral macını izleyeceğiz..

ZARALI_ENGIN 27.03.2012 01:42

ic anadoluda oynasak bizim icin daha kärli diye düsünüyorum, ama hayirlisi neyse o olsun tabiki

sivaslıadem 27.03.2012 02:41

bence samsun
hem sivasa daha yakın hem de samsun kardeş takım

stutgart58 27.03.2012 03:03

yaw düşündüğünüz şeye bakın görende büyük bi takımlar oynuyoz sanıcak..altı üstü bursa..yer ne fark ederki isterse bursada oynansın yine çakarız bunlara yeterki GROSİCKİ,ENERAMO.ERMAN formda olsun...ben antalya-eskişehir galibinden çıkacak rakiten daha çok korkuyorum..onlar daha tehlikeli takımlarr

Tuncay 27.03.2012 04:10

Yozgatin sahasini tam bilmiyorum ama yozgat'da oynansa,saha tam kapasite dolar ve Bursa seyircisi haric herkes bizi destekler.Maca gitmeyenlerin ve cekirdekcilerin yerini seve seve yozgatlilar doldurur.Son dakikaya kadarda sahayi inletirler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48.