![]() |
Cevap: Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yor
çok saçma bı lıg yasadık yensekte yenılsekte fark etmez tadı tuzu yok
|
Cevap: Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yor
[B]zorlanacağımız bir maç inşallah gülen tafar oluruz...2-1 sivassporumuz alır diye düşünüyorum[/B]
|
Sivasspor 0-1 İstanbul B.B
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclogo/1isivasibb.jpg[/IMG]
Yigidomuz 5. sıra için sahaya çıkıyor. Sivasspor bugün saat 15.30 da 4 Eylül stadında karşı karşıya gelecek. [B]Kadrolar[/B] [B]Sivasspor [/B] 29 Atilla Koca 19 Jacques Faty 21 Jakub Navratil 22 Murat Akça 23 Kağan Timurcin Konuk 67 Uğur Kavuk 8 Kadir Bekmezci 10 Kamil Grosicki 11 Erman Kılıç 14 Michael Eneramo 30 Ricardo Pedriel Suarez [B]İstanbul B.B:[/B] 61 Oğuzhan Bahadır 2 Can Arat 5 Marcus Vinicius 17 Ekrem Ekşioğlu 53 Rızvan Şahin 81 Gökhan Süzen 8 Zeki Korkmaz 22 Doka Madureira 23 Samuel Holmen 33 Wellington Brito Tom 9 Pierre Webo |
Cevap: Sivasspor - İstanbul B.B
Ben 5 diyorum..
|
[b]SİVASSPORUM tek tek hesap kesiyor ist bld sporlada hesabımız var bu gün o hesapta kapanacak ist halkının parasıyla yönetilen bu ne üdüğü belli olmayan takımıda inş layık olduu yere yolayacağız:mad: busene geçti artık ne olursa olsun bu maçı kazanmalıyız ben kazanacağımızdan eminim az groseçki erman eneramo oynasın yeter pedrielimde son noktayı koyar 3 -1 alırız [/b]
|
IBB SPOR bize ters gelen bir takim fakat RIZA hoca ona karsi bir taktik gelistirmistir busefer bunlari düzeltip hizaya somamiz gerek bu kapisite bizde mevcut yeterki gücümüzün farkinda olalim 3 pun bizim olmali
|
2.ligden beri Ankara BB ve İstanbul BB hep bize ters geldi.Sampiyonluktan bile ettiler daha önemli ne olabilirki.İlk macta hakemin Hasagic'e kırmızı vermemesi volkan sen pozisyonu kadar tartısmasız puanımızın calındıgı anlardan biriydi.Bu sefer uefadan olmamak ve ibb yi saf dısı bırakmak icin kazanmalıyız. 58 . Golü Atmak umuduyla 3:2 yeneriz diyorum zevkli gollü ama yenecegimiz mac olacak insallah.58 .golü erman atar diyorum.
|
belediyede metin depe ve efe oynamayacak diyorlardı ... bu kadrolar doğrumu %100
|
simdilikte üzerimize düsen görevi yerine getirmeliyiz fakat onlar SIVASSPORUN hesap defterinde kayitli defterden silindiyse yigidolarin kafasinda kayitli onlarin hesabini manisa spor gibi darda kesmemiz gerek GÜN OLA HARMAN OLA yigido boynunda borc koymaz
|
benim bildigime göre efe ve metin sari kart cezalilari , visca hastaymis bize karsi oynamicak, hasagic,zayatte,ali güzeldal sakat olan isimler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36. |