SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33984)

Tuncay 31.03.2012 18:59

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Hicde hos bir mac olmadi be riza hoca.Iyi gunde kotu gunde ben her yerde senleyim sivasim.Ben taraftar olarak uzerime duseni yapayimda,gerisi teknik kadro ve oyunculara kalsin.

Cley 31.03.2012 19:21

Manisa maçında da kötü oynadık ama kazandık. Bugun öyle olmadı maalesef. Yenilsek bile iyi oynayıp yeniliyorduk. Besiktas Samsunu yener de haftaya Samsun maca asılmaz. Yoksa işimiz çok zor.

B.DUMANLI 31.03.2012 19:28

[QUOTE=Cley;777799]Manisa maçında da kötü oynadık ama kazandık. Bugun öyle olmadı maalesef. Yenilsek bile iyi oynayıp yeniliyorduk. Besiktas Samsunu yener de haftaya Samsun maca asılmaz. Yoksa işimiz çok zor.[/QUOTE]

Sansunspor´un düsmesi yarinki Antalya-Bursa macindan sonra belli olacak.Samsun yarin kazansada hic birsey ifade etmiyor.Antalya-Bursa maci berabere biterse Antalya matematiksel ligde kalirken, Samsun´da Bankasya´ya düsmüs olacak.

A.Turan Korkmaz 31.03.2012 19:35

Maça 1 saat kala maratondaki yerimi aldım. Daha futbolcularımız sahada topluca ısınma hareketleri yaparken Pedriel ve Murat Akça diğerlerinden geride kalıyordu. Yani formsuz oldukları anlaşılıyordu. Ama antrenör Bülent Albayrak'ın da galiba antrenmanı bizim gibi yukardan seyretmesi gerek.
Takımın maça bu iki futbolcuyla başlamamalıydı.
İlerde Grosicki zaten dinlenerek oynuyor,Erman da,Pedriel'i de gördük bugün,tüm yük Eneramo'ya binince o da kötü gözüktü. Orta sahada Faty'nin bütün yapabildiği Holmen'i tutmaktı,hücuma destek veremedi. Kadir göbekte tek kalınca İBB orta sahayı zaman zaman çok kolay geçti.
2. yarının başında bir-iki fırsatı harcayınca defansta önce Kaan,sonra Murat Akça aksamaya başladı,Uğur'un önde olduğu bir anada birebirde Murat'ı geçen Webo golü attı. Sonra zaten maç başından beri varolan 'Topu yere indirememe hastalığımız' sürdü, ileri şişirdiğimiz topları İBB defansı karşıladı ve hata yapmadı. 'Topu Goğlendirmek' , arasıra yaparsan kurtarıcı ama hep yaparsan yıpratıcı bir harekettir,bugün bunu gördük. Takımda ayakta kalan Navratil ve Uğur oldular. Hakem birkaç hatasına karşın iyi niyetli bir yönetim gösterdi. Rıza hoca, formsuz Pedriel'i , Kamil'i 90 dakika sahada tutmaya çalışmakla onlara da zarar veriyor.
Ama Rıza hoca'nın başka şansı yok. Topu yere indirse Belediye takımı daha teknik oyuncularıyla belki gene üstün gelecekti, havadan uzun top taktiği de tutmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Dileğim gelecek sezon topu yerden oynayacak daha teknik oyuncularla takımın takviye edilmesi.
Taraftara diyecek yok. Maçın ilk yarım saatinde maraton tribünü dolmuş,kale arkası gar ve da yarı doluydu. Sivassporun gerçek taraftarı staddaydı. Hatta maçtan çıkarken biri 'Yenileceğimizi bile bile geldim' demişti. Suçlu ararsak, 58. dakika sevinci için biz tezahürat yaparken golü yiyecek kadar ruhsuz topçulardan ve 60. dakkada oyuncu değiştirme hastası kenar yönetimden sonra sıra bize ancak gelir.

34orhan58 31.03.2012 19:39

Dikkat ederseniz ordu maçından beri çok kötü oynuyorz ama şu gol kaçırma hastalığmz bitmedi gitti bu ne ya bir değil iki değil her maç yüzde yüzlük kaçanlar yazıktır hiçmi son vuruş çalışması yapılmıyor anlamadımki her ne olursa olsun bu takım bizi buralara getirdi takım oyunu oynadığmz zaman ligde en iyiyiz inşallah samsun değilde bursa maçı dönüm maçı olacak ben öyle tahmin ediyorm ve bursa maçınada gitmek için bir an önce maç gününün gelmesini bekliyorm

DOGU_BEY 31.03.2012 19:43

[B]İlk yarı kör döğüşü.... İkinci yarı oldukça hareketli başlayan ve kimin golü atarsa maçı lehine çevireceği 50 ve 60 dakikalar arası...Ve bu sezon bizi mahveden kaleci özürlü atillanın sahneye çıkarak üste üste salakça yaptığı 2.degajın belediyeye adeta iyi bir hücum pası olarak dönmesi, savunmanın dengesiz yakalanması ve yenilen gol...Bugünkü maç için fazla birşey yazmayacağım o kadar ügünüm ve kızgınım ki!!! Rıza Hoca tüm sezonun emeği demişti bu maça ve bu emeği; kalecilikten 5.derece özürlü raporu alan atilla ve bugün uyuşukluk rekoru kıran suarez heba ettiler... Oldukça vasat bir oyun ve yenilen golden sonra adeta bırakılan maç...Hani ne zamamdan beri kendimizi parçalıyoruz ya TARAFTARLIK ayrı, SEYİRCİLİK ayrı diye...Adam gibi bir taraftarımız olsa şu maçı inanın lehimize çevirmek güç olmazdı...Yani tam taraftara ihtiyaç duyulan ve taraftar ateşlemesiyle kazanılacak bir maçtı...Amaa nerdeeee???? Maçı vipte izledim ve bundan sonra bir daha asla vipte maç izlememeye karar verdim...Bakıyorum maç başı tam takır çekirdek depoları doldurulmuş büyük bir keyifle çıtlatılıyor çekirdekler, 2-3 kişi mal mal konuşup sadece küfrederek kendini tatmin ediyor, diğerleri ona gülüyor, ne maçla bir ilgi var ne de maç ruhu!!! Devre arası oluyor; bir bakıyorum bu efendiler koşarak içeride çay ve çekirdek sırasına öyle bir şevkle geçiyorlar ki!!! Bazen içimden diyorum acaba bu takımın adı çekirdekspor olsaydı gerçekten iyi bir taraftarımız olur muydu diye!!!!![/B]

eyupk 31.03.2012 19:51

bazen takımımızı anlıyamıyorum gerçekten, şasırtıyorlar bizi.

MaXiMuM 31.03.2012 20:13

[B][I]Kimse bundan bahsetmedi ama İbb nin attığı golde faul var. Maçta pek anlayamadık ama netten izledim pozisyonu faul var. Webo Murat Akça dan topu kaparken tabanla faul yapıyor. Yani yine bir hakem hediyesi diyeceğim ama bu pozisyon hariç hakem fena değildi.[/I][/B]

eyuphulagu 31.03.2012 20:59

Bir çok arkdaşın yazdığı yoruma katılıyorum..Çünkü yazılan yorumlar oldukça doğru...Maça gelince:İki takım için önemli bir maçtı;ama İstanbul için daha önemliydi....Sivasspor oldukça kötü oynadığı bir maçta bilhassa Enaramo ile oldukça da pozisyona girmiş ama atamayanlara bir güzel golü atıyorlar...Sivasspor aslında galibiyete rağmen geçen haftaki maçta alarm sinyalleri vermişti...Geçen hafta rakibin direkten dönen topları kaçırdığı pozisyonlar malesef sivasspor için hiç ders olmamış...Bu maçta rakibin girdiği oldukça pozisyon var...İşin ilginç yanı bizim kalecinin kurtardığı fazla topda yok...Orta sahayı rakibe tesilim edersen yapabileceğin fazla bir şey de yok...Geçn hafta attığı golle göklere çıkarılan Kadir ve Erman'ı bu hafat sahada gören oldu mu?Genç Murat malesef tecrübesizliğin kurbanı olmaya devam ediyor....Ayrıca topu oyuna sokmayı becerememesi hem kendine hem de takımının başına işler açıyor...Enaramo malesef bugünkü maçta çok kötü işler yaptı;kaçırdığı 2 pozisyon maçın kaderini etkiledi;o pozisyonlar gol olsaydı belki de maçın galibi olacaktık..Kaan da bu maçta fazla iyi değildi...Kaan malesef rakibi arkasına kaçırıyor;ilk toplara müdahaleleri yeterli değil ;az kalsın ceza sahasında penaltı yapacaktı...Bence bu takımın en büyük sorunu orat shada bir beyni olmaması...Erman orta sahada beyin değil;forvet arkası oynayan bir hücuma dönük oyuncu..Orta sahada takımda böyle bir oyuncunun olmaması bilhassa önmeli maçlarda forvet oyunculara iyi topların atılmamasını;orta sahayı da rakibe teslim etmemize neden oluyor...Rıza hoca malesef takım gol yemeyince oyuncu değiştirmiyor;2. olarak takımda önceki maçlarda içerde dışarda güvenip oynattığın ,sahip çıktığın genç bir golcü varken çek oyuncu Navratil'in forvet olarak ileri sürülmesi çok yanlış bir uygulama...O zaman adama sormazlar mı madem Cihan'a güvenmiyorsun Kiralık olarak alınan Danimarkalı oyuncuyu neden gönderdin;en azından bu oyuncu yıl sonuna kadar takımda kalsa böyle maçlarda sahaya sürsen daha iyi olmazmıydı?Navratil'in fovet gibi oynaması sivasspora ne kazandır hocam?Umarım bir daha bu tür acayip işler yapmazsınız?Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok;bu takımın yedek forveti Cihan....Taraftar diğer maçlara göre daha fazlaydı;maraton yine her zaman ki görevini yaptı..Baklaım haftaya neler olacak;elimizdeki avantajı yitirdik;inşallah haftaya Samsun dan puan alarak playofffa merhabe deriz..Çünkü bu takım geçmiş maçlarda oynadığı futbolla playoffu haketmiş durumda....

kanmurat58 31.03.2012 21:22

Sivas dışında oturan sivaslıyım, tv den maçı seyrediyorum sivastaki taraftarlar nerede merak ediyorum.
Maça gelince 2. yarıda 1-2 pozisyondan başka aralıksız 1 dakika bile topu tutamadık sürekli ibb oynadı topla.
Çok kötüydük

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35.