![]() |
Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler
[QUOTE=redwhite;780048]pardonda sen kimin adına konusuyorsun bu ayrım neyin nesi ?? biz kaldırıp diyormuyuz sivasspor sadece sivastakilerden ibarettir diye kendi takımına maç verir lafını sölemen bile abesle iştigal 5000 tane kuru kalabalık yerine 300 tane gerçek taraftar yeterde artar[/QUOTE]
300 tane taraftar sivastan gelemedinizmi konuşuyorsun bugün 20000 bin taraftar vardı hepsi aslan gibiydiler o kadar biliyordun neden gelmedin maça |
Istanbuldaki Taraftarimizi cok begendim helal olsun sizlere ama sizin mactan üzgün ayrilmaniza cok üzüldüm siz bunu hak etmediniz mükemmeldiniz
TESEKKÜRLER MACTAKI YIGIDOLAR |
[QUOTE=4eylül;779899]arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın hemen sen, özürdilemeye davet ediyorum biz ne makum takıma maç veririz nedede malum takıma yazını düzeltmeni sivas camiasından özürdilemeni bekliyoruz[/QUOTE]
bu kadar taraftarı trübüne çağırıp yedek takımla çıkan sivasspor camiası ist bullu taraftarlardan özür dilesin daha yeni maçtan geldim...sen kadıköyle esenlerin arası ne kadar biliyormusunda konuşuyorsun ... |
İstanbulda ki SİVAS lıları diline dolayanlar.Cevabınız bu gece aldınız inşallah.Maçın 30. dk sında zor girdim stada.Ama yenildik neyse
|
[B]istanbuldaki taraftar görevini yapmıştır valla bu kadarını beklemiyordum helal olsun hepsine ...keşke bu kadar rezil bir oyunla uğurlanmasaydı o kadar tarafatar...en çok da buna üzüldüm...[/B]
|
Beklentimin çok çok üzerinde bir taraftar geldi !
Gelen herkese binlerce kez teşekkür ederim, Allah razı olsun hepsinden ... |
Abdullah Yigit sen gittin mi maca? Yoksa senin de mi maddi imkanin yok?
|
bu maç gösterdi ki istanbul organize olmasını maçta bütünleşmesini biliyor
Siz ıstanbullu taraftarlar yanlış bir laf söylemişsem -ki hatırlamıyorum böyle bir şey-eğer hakkınızı helal edin Istanbul yirmi bin kişiyi topladı ama sivasın sivastaki maçları hala istenen düzeye ulaşmadı taraftar sayısında desteğinde Demek ki sorun sivastaki seyircide |
taraftar yeterince vardı ama organize olma sıfır.etkili tek bir taraftar grubu altında toplanılması şart.taraftarlar hiç bir şekilde organize edilemiyor.
|
[QUOTE=Çılgın Türk;780267]Abdullah Yigit sen gittin mi maca? Yoksa senin de mi maddi imkanin yok?[/QUOTE]
Kardeş,Aptullah yiğit maça giderken sen neredeydin acaba? Abimin yakın arkadaşı, onlar 3.lig 2. ligde maça giderken sen belkide istanbul takımlarıyla yatıp kalkıyordun. Adam yazısında daha fazla taraftar gelmesi ve takıma destek verilmesi için yazmış kötü mü yaptı anlamadım. Herhalde sallayacak kimseyi bulamadınız... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |