![]() |
Cevap: Teklif Gelirse
Bizim hemşehrimiz kendi memleket takımını bırakıp İstanbul'a gidiyorsa,insanlara Sivasspor'u destekleyin,İstanbul yalakalığı yapmayın sözünü de kimseye yediremezsiniz..
|
Cevap: Çalımbay gidiyor mu?
[B]Rıza hocanın aklı beşiktaşta belli gitmesinde fayda var daha iyi bir hoca buluruz inşallah[/B]
|
Asparagas haberlerden bir tanesi itibar etmeyin arkadaşlar....
|
[B][QUOTE=35gürün58;784985]Asparagas haberlerden bir tanesi itibar etmeyin arkadaşlar....[/QUOTE]
kendi aldğımı duyumlarım gitme ihtimalinin olduğu yönünde...eskişehir maçından sonra herşey olabilir...[/B] |
[B][QUOTE=Besyo_cu;784972][B]Yorumlarımı takip edenler bilir ki ben Rıza Hocayı çok seviyorum ve ne olursa olsun sevmeyede devam edeceğim. Sivasspor taraftarı olarak değil Rıza Çalımbay'ı seven birisi olarak diyorum ki bu açıklamalar sana yakışmadı hoca... Beşiktaş'a gitmene üzülürüm ancak senin adına çok sevinirim o takımda hoca olmak en çok senin hakkın ancak bizide dışlama...[/B][/QUOTE]
en basiti etik olarak henüz takımın başındayken böyle bir demeç vermesi yanlış bir harekettir...[/B] |
[B] Sen böyle yaparsan futbolcular ne yapar hocam!!! Tamam bjk nın senin için ayrı yeri var anladık bunu her defasındada belirtmenin yakışı kalıyormu!! Helede bir takımının başındayken seni her defasında sevdiğimi yazıyordum.Artık sevmiyorum ne halin varsa gör gideceksen git.Ha bişey daha şu anda bjk sıkıntılı bir dönemde yıldız futbolcularının bir kısmı ayrılacak transfere bütçeleri yok zaten borç batağındalar sen gidince transfer yapamayacaklar takım kötü gidecek belkide küme düşecek bunun tek suçlusuda sen olacaksın ne yönetim nede futbolcular olmayacak bunları göze alıyorsan buyur git. [/B]
|
bugun radyospor a canlı telefon baglantısı ile katıldıgı programı bende dınledım besıktas tan teklıf gelırse gule oynaya gıderım demedıgı kaldı bi rıza hoca ıstemıyorsan kalmayı zorla kımse senı tutmaz umarım bundan sonra yapacagın acıklamalar sivassporluları bırkez daha uzmez
|
biri doğduğu biri doyduğu yer bjk nın hocalığını yapması bir sivaslı olarak bizleri onurlandırır ama başarılı olamassa bizleri o kadarda üzer tercih kendisinin
|
[B]Rıza Çalımbay'a teklifin gelme olasılığı gelmemesinden daha yüksek. Değerlendirme ve takdir kendilerine aittir...
Ancak, orası 4 Eylül olmayacağını da bilmesi gerekir. Unutmamalıki Demirören'i gönderebilmek için ellerinden geleni yapan (hakaretler, küfürler dahil) bir ateşli taraftarı var. Dedim ya orası 4 Eylül değil... Diğer taraftan, Sivassporun yapılanmasında, tamamına yakınında kendi tercihleri ve projelerine uygun olarak aldığı, transfer ettiği futbolcu ordusu var. Her yiğidin bir yoğurt yemesi misali, Çalımbay'ın gitmesi ile Sivasspor sil baştan gibi görüyorum, bu da bizi sıkıntıya sokar diye düşünüyorum... Karar Rıza Çalımbay hocamızındır.[/B] |
Rıza hocayı dürüstlüğüyle çok seviyorum, inşallah hakkında hayırlısı olur hocamız için.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |