![]() |
Cevap: Çalımbay canlı yayında...
hocam mehmet yıldızın geri dönme ihtimali hiçmi yok ?
|
tuğrul ben isim yazamadım acele yazdım özür:D
|
[B]Ankara -Salim
Holosko ve Sevet transferi düşünülüyormu.Erman BJK ya gidiyor deniyor doğrumu.[/B] |
Birde Kaleci Transferi yabanci mi yoksa yerli Hocam? Tesekkürler!
|
holosko ve burak kaplan icin bir girisiminiz oldu mu.. Murad Kelkeci
|
almanyadan halil ibrahim iyi aksamlar hemserilerime hocam cogu maclarda hakem hatalarinda puanlar kaybettik bazi maclarda penaltilari atamadik acaba penaltilarimizi atacak belli bir futbolcumuz yokmu birde eski takiminizdan besiktastan futbolcu istiyormusunuz acaba
|
[B]Yayını büyük bir keyifle takip ediyoruz ;
Rıza Hocam yedek kulubesinde sanki heran sahaya girecekmiş gibi en az sahadaki oyuncular kadar performans gösteriyor aman hocam dikkat et kendine sen bize lazımsın diyorum ve soruma geçiyorum Pilot takımımız olan Anadolu Üsküdar'dan istenilen verim alınıyor mu, Anadolu Üsküdar Sivasspor için yük mü ? Hocama gülmek çok yakışıyor ancak neden hep az gülerken görüyoruz.[/B] |
hocam seneye kupa istiyoruz
|
[B]Hocam gelecek sene Hedefimiz ne? Transferleri hedefe göremi uyguluyorsunuz ve genc A2 Takimiz'dan iyi oyuncu A Takima kazandirmayi düsünüyormusunuz? [/B]Saygilarimla Ahmet
|
[B]Ankara-Salim.
Hocamızın vakti olduğu zamanlarda [url]www.sivasspor.com'u[/url] takip ediyormu ediyorsa taraftarın buradaki yorumları hakkında ne düşünüyor.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:47. |