![]() |
Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?
[QUOTE=58MUAMMER58;788793][b]kasımpaşa daha iyi takım adana embilla nın sayesinde buralara geldi onu tutarlarsa rahat galibiyet alırlar metin diyadin daha önce oftaşı çıkarttı yine çıkartır kasımpaşanın kaybedeceği bişey yok adana stresli bu stresi taraftar baskısını kaldırabileceklerini sanmıyorum kasımpaşa çıkar [/b][/QUOTE]
[b]ADANASPORLU OYUNCULAR stresi kaldıramadı gereksiz kartlarla hayallerini suya düşürdüler kasımpaşa haketti tebrikederim[/b] |
sahsen kasimpasanin cikmasini itiyordum cunku seneye tekrar dusecek takim lazim kasimpasada taraftar baskisi yok istanbulda hemerilerimizde yalniz birakmaz takimimizi ancak adanada ole deildi adananin fellahlarinin isi belli olmaz die kasimpaayi istedim oda oldu
|
Macin bitiminde Adana´li fellahlarin yaptigi cirkeflikler,bir Anadolu takimina yakismiyacak nitelikteydi.Hosgeldin Kasimpasa mütevazi seyircinle Süperlige.Adanaspor´a gelince, daha nice yillar Bankasya´da oynamaniz umuduyla.Allah´ín adaleti yerini buldu.
|
tahmin ettiğim gibi yine KASIMPAŞA :D
|
yiki kasımpaşa çıkmışşş holiganbu adanalılar ankarayı altüst eddiler:mad::mad::mad:
|
Kasımpaşanın çıkmasına çok üzüldüm, BİZANS 5 takım oldu !
Anadoludan bir takımın çıkmasını her zaman tercih ederim ... |
[QUOTE=B.DUMANLI;788904]Adana´lilar FELLAHTIR.Yoksa sende o soydanmisin evlat?[/QUOTE]
Evlat? Adam Rıza Baba'nın teki çıktı beyler. 1- Türk'üm. Avşar Türkü'yüm. Fellahlar Arap'tır. 2- Sünniyim. Fellahlar Alevi kökenlidir. 3- Çiftçilikle uğraşmıyorum. Fellahlar çiftçilik yapar. Zaten Fellah'ın kelime anlamı da çiftçi, toprak işçisidir. (Arapça) 4- Her Adanalı Fellah değildir. Adana'da birçok etnisiteden insan yaşamakta. Fellahlar bunların çok küçük bir kısmını oluşturur. 5- Fellahlar Adanaspor'u sevmez, Adana Demirspor'u tutarlar. Adana Demirspor taraftarının siyasi görüşü sol ağırlıkta olduğu için Kürtler, Fellahlar ve devrimci Türkler Adana Demirspor'u destekler. Adanaspor'u ise genellikle milliyetçi-muhafazakar kesimdeki Türkler destekler. Adanaspor taraftarı ile Adana Demirspor taraftarı arasındaki farktan bihaber olduğun gayet sarih bir şekilde ortadadır. Bana Fellah mısın diye sual etmen ne kadar doğru, ne kadar yerinde buyur sen karar ver. |
Ne Adanaspor nede Adanademirspor beni ilgilendirmiyor.Allah´in adaleti yerini buldu ve Kasimpasa süperligde.Adanademirspor´da Bankasya´ya cikti iki kulüp kendi liglerinde oynasin.Ben Sivasspor´uma bakarim .Banane Adana sehrinden.
|
bu uygulama saçmaliktan başka bı sey değil,kasımpasa'ya bu ne kupası, şampıyon mu oldular,3.mü oldular?
|
Futbol oyun anlayışı ve üstünlüğü anlamında Kasımpaşa maçı baştan sona kadar haketti.Adanasporlu taraftarların yaptıkları olaylardan haberim yok ama maç başından sonuna kadar eksiksiz layıki ile takımlarını desteklediler..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:23. |