![]() |
Cevap: Yiğido'ya en kral golcü!
saka mi bu resmen komedi ! :D
|
Abi sivasın En iyi oldugu Zamanıda Biliyoruz şampiyonluga oynadıgı günleride Bu paralar nerde yaa hiç anlamıs degilim adamlar ne oyuncular alıyolar bizimkiler 2 yabancı dediler aldıkları oyuncuya bakın üstün bilgin şimdide bi yabancıya düştü sivassporun haline çok üzülüyorum 2 kombine alıcaz inş ama bu kadro hiç tad vermeyecek anlşılan... inş iki yabancı forvet alırız da bu sözlerimi yutarım
|
[QUOTE=sivaslihsan;795968]Abi sivasın En iyi oldugu Zamanıda Biliyoruz şampiyonluga oynadıgı günleride Bu paralar nerde yaa hiç anlamıs degilim adamlar ne oyuncular alıyolar bizimkiler 2 yabancı dediler aldıkları oyuncuya bakın üstün bilgin şimdide bi yabancıya düştü sivassporun haline çok üzülüyorum 2 kombine alıcaz inş ama bu kadro hiç tad vermeyecek anlşılan... inş iki yabancı forvet alırız da bu sözlerimi yutarım[/QUOTE]
[B]Evet kardas ben de buna da merakediyorum nerde acaba su Para???:rolleyes: ve yeter artik yaaa 2. hatta 3. lig oyncu almak dan biktim nerde su bomba transfer?? HALIL'in dedingibi...bu resmen komik :D:D:D:D:D[/B] |
ben şahsen iyiden iyiye endişelenmeye başladım. ne demişler önce can sonra canan. biz önce kaliteli bir forveti en kısa zamanda kampa dahil etmeliyiz. daha sonra genç mi alıyorlar, yedek mi alıyorlar artık alsınlar. ama biran önce ilk 11 şekillenmeli. şu forvet işini artık bitirmeli yönetim.
|
Yiğido'ya en kral golcü! <-- bunu okuyunca dedim icimden aha geldi bomba forvet :D
ama 2.ligdenmis daha eneramonun yerini dolduramadik sivasspor gecen sene ilk 8 de yer alan takimlar arasinda olmasina ragmen transferleri sanki bank asya ligindeki takim gibi yada Sivassporda maddi sIkIntimi var ? dogru dürüst forvet gelmezse ozmn gelecek sezon ligden düseriz forvet takimin en önemli oyuncularindan biri gol olmadan galip gelinmez ve cok SIkInt'I yasiyacagiz abdülkadir yedek kalir diyoru herkez simdi onun dahada yedegi geldi yani abdülkadirle suarez banko |
Sivasspor düşer diyenler 100 lirasına iddiaya giren var mı?
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;796003]Sivasspor düşer diyenler 100 lirasına iddiaya giren var mı?[/QUOTE]
Sivasspor bence artik düsmeye degilde avrupa ligine katilmasina gerek onun icin de her sene takimi dahada güclendirmesi gerek bu sene güclendirmis sayilir ama forveti sayiflamis diyebiliriz simdilik |
[QUOTE=ozledımeskıyı;796003]Sivasspor düşer diyenler 100 lirasına iddiaya giren var mı?[/QUOTE]
[b]sivasspordan eneramo kıvanç gitti eneramo önemli onun yerini doldurursak bişey olmaz gelen oyuncuların hepside iyi çok idda eden varsa 500$ na iddasına girsin benimle sivasspor düşmez:mad: KARDEŞ BEN 500$ KOYDUM GİREN OLMADI İDDASINA BOŞ BOŞ KONUŞANLAR HEM DOLU KONUŞŞUN HEMDE PARA KAZANSIN EĞER GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜKLERİNE İNANIYORLARSA HODRİ MEYDAN :mad:ANCA BURDA BOŞ LAKIRTI EDERLER MORAL BOZARLAR [/b] |
2. Ligin maçlarının halı saha maçlarından bir farkı yoktur ben bile daha çok gol atarım ama kumaş varsa şaşırtabilir hepimizi.
|
[QUOTE=CeZa58cCc;796008]Sivasspor bence artik düsmeye degilde avrupa ligine katilmasina gerek
onun icin de her sene takimi dahada güclendirmesi gerek bu sene güclendirmis sayilir ama forveti sayiflamis diyebiliriz simdilik[/QUOTE] Bu yıl biraz daha güçlendirmek gerekiyordu devre arası bunu yapmalı çünki seneye grosicki erman ve bir kaç futbolcunun sözleşmesi bitecek erman ve grosickiyide bedavaya kaptıracağız. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |