SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Taraftarın İstekleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34650)

buraks58 09.08.2012 07:18

Cevap: Taraftarın İstekleri

[QUOTE=avare;799788]tam donanimli icerisinde tamamen sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza sivasspor urunleri ulastirilmis olur inaniyorumki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmunkalir hemde kulup kazanc saglamis olur[/QUOTE]

deplasmanda takımımızı desteklemek isteyen ve orjinal formasını almak isteyen bir çok taraftarımız çıkacaktır. güzel bir uygulama olur. ancak bazı deplasmandalarda o otobüsü rahat bırakmazlar bunun için kolay sağlanabilecek birşeyde değil.

mzahidsahin 09.08.2012 14:55

la formayı değiştirin la

şamatacılar 09.08.2012 15:10

ya bazı arkadaşlar ne kadar hayal dünyasında yaşıyor.

sivasspor tv diyen arkadaştan bahsedıyorum.

daha yeni forma çıkarmaktan aciz bir yönetim var . nerdeyse kırmızı atletle maça çıkaracaklar takımı . iki de beyaz şerit attım mı kırmızı beyaz forma olur o biçim. ne gerek var dımı her sene her sene yenı formaya. taraftar forma alır klübe gelir olurr.. sakın yapmayın ne gerek var dımı ..:mad:

B.DUMANLI 09.08.2012 15:22

Resmi site varmi yokmu belli degil.Haftalarca bayatlamis haberler sitede yer aliyor bir Allah´in kuluda bu haberleri degistirme gereksimini duymuyor.

chatlaq 09.08.2012 15:45

[QUOTE=avare;799788]tam donanimli icerisinde tamamen sivasspor urunleri bulunan bir arac dusunulebilir sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza sivasspor urunleri ulastirilmis olur inaniyorumki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmunkalir hemde kulup kazanc saglamis olur[/QUOTE]

gardaaaş canını yedüüğüm yine avare bişey istemişssin. daha kendi şehrinde ve o şehrin en merkezinde kendi ürününü doğru düzgün satamayan kulüp tam donanımlı araç alacakta onları maçlara götürecekte satacak. vay babam vayy. yaz gelince ekin biçecezzz

chatlaq 09.08.2012 15:52

[QUOTE=şamatacılar;799866]ya bazı arkadaşlar ne kadar hayal dünyasında yaşıyor.

sivasspor tv diyen arkadaştan bahsedıyorum.

daha yeni forma çıkarmaktan aciz bir yönetim var . nerdeyse kırmızı atletle maça çıkaracaklar takımı . iki de beyaz şerit attım mı kırmızı beyaz forma olur o biçim. ne gerek var dımı her sene her sene yenı formaya. taraftar forma alır klübe gelir olurr.. sakın yapmayın ne gerek var dımı ..:mad:[/QUOTE]

bi gırmızı tişort bide üstüne biyaz cızgı. oldu mu sana forma. ne geraaa var yenisini çıkarmaya

benozgurr 09.08.2012 17:36

Ya aslında bunların geneli hep haledileblinir konular ancak çok kez dile getirildi ancak kimse duymadı uğraşmadı yapmak istemedi ve şimdi bunları buradan görüp ilgilenecek yetkiliyi bulmak sorunları halletmesini beklemek hayal gibi geliyor umarım hayal gerçek olur

MaXiMuM 09.08.2012 23:47

[B]Yönetim bu konuları takip edip halletmeli.

Çünkü gerçek olayları yaşayan yiğidolardır.

Yönetim.....Özel güvenlik rezaletini, girişteki turnike işkencesini, emniyetin gazete toplamasını, bayrakların plastik sopalarını ve bozuk para toplamalarını acilen halletmelidir.[/B]

Casanova Rasit 09.08.2012 23:55

Gol sonrası çalınan müzik değişmeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Önerilerim:

1. Gitme Turnam vuracaklar...
2. DJane My Party <3
3. Mezdeke (Alabina ya...)
4. Hakki Bulut (Ben Tövbemi geri aldim...)

asabibaba 09.08.2012 23:56

[QUOTE=izmirliyigido;799647]Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.

İlk ben başlayayım;

1-) [B]Stada giriş[/B] turnikeleri ile [B]çıkış[/B] kapıları çok [B]acil düzenlenmeli[/B]. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. [B](izmirliyigido)[/B]

2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı [B]amblemler düzeltilmeli[/B]. [B](GokhanTurna)[/B]

3.) [B]İnternet'de ürünlerin satışı[/B] için sanal mağaza açılmalı. [B](GokhanTurna)[/B]

4.) Kulüp [B]resmi sitesi daha güncel[/B] olmalı. [B](GokhanTurna)[/B]

5.) [B]Formalarla[/B] ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? [B](GokhanTurna)[/B]

6.) Gol sonrası çalınan [B]müzik[/B] değişmeli [B](sinan-58)[/B]

7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu [B]o yazı[/B] yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! [B](SiVaS YıKıLMaZ)[/B]

8.) Maça [B]pankart[/B] qetiriyoruz içeri almıyorlar [B](kanka5885)[/B]

9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez [B]Anons[/B] edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. [B](buraks58)[/B]

10.) [B]25.000 kişilik[/B] Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. [B](yorumyapıyombenya)[/B]

11.) Bütün [B]deplasmanlara otobüs[/B] sağlanmalı takım yalnız kalmamalı. [B](EsEnTePeLi)[/B]

12.) Tuvaletlerin [B]temizliği[/B] ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... [B](adres58)[/B]

13.) [B]Sivasspor Tv[/B] kurulsun. Alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin. Genc yeteneklerimizi bizde seyredelim, Tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir. [B](avare)[/B]

14.) Tam donanimli, icerisinde tamamen [B]Sivasspor urunleri bulunan bir arac[/B] dusunulebilir. Sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza Sivasspor urunleri ulastirilmis olur. İnaniyorum ki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmun kalir hemde kulup kazanc saglamis olur

[B]Birden fazla oy kullanabilirsiniz...[/B]

.[/QUOTE]

[B]Ben bozuk para saçmalığını da işlemenizi rica ediyorum. Girişte alınan ama 2 adım ötede çay alınca bozuk para verilen bir stada ve bunu uygulayan mantıksız biri sisteme sahibiz.[/B]:confused::confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:07.