![]() |
Cevap: Rıza Hoca Defteri Kapatmamış Gibi
Kardeş gökhan da ağır bizdekilerin problemler ağır oluşu zaten
|
Cevap: Savunmaya Transfer...
[QUOTE=GokhanTurna;799828]Pele konusunda senle hemfikirim. Emre'nin Yasin Çakmak'dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.[/QUOTE]
Pele mi? antrenman a sarhoş gelen adam istemem ben Sivasspor da |
[QUOTE=karahisarli;799803]savunma yeterli orta sahaya üst düzey defnsif oyuncu lazim kadirin yanina...[/QUOTE]
aynen katiliyorum asil sorunlu bolge kadirin yani doga ,mehmet nas,alican bu isimleri yeterli bulmuyorum |
Bırakın artık, şu takıma 2 tane forvet aldırana kadar göbeğimiz çatladı bir de onun için uğraşmayalım :D
Nede olsa [COLOR="Red"]3[/COLOR] yiyip [COLOR="red"]4 [/COLOR]atacağız :D |
defansa transfer gerekmez. kadirin yanına oyunu her iki yönüyle oynayabilecek çok iyi bir oyuncu aldığımızda bizim takım gerçekten korkulu rüya olur. bakıyorum da kimleri kaçırdık bu sene? [B]Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir.[/B] hadi bunlar olmadı [B]Nizamettin Çalışkan'ı[/B] bile alsak harika olurdu. aslında sezon biterken ilk istediğim futbolcu [B]michael fink[/B]'di.bu topçular gerçekten takım savunmasına ve oyunumuza direk kademe atlattıracak önemli futbolculardı. inşallah sivassporumuz adına herşeyin en iyi olur.
|
[QUOTE=Kokomo;799800]İŞTE BU !
Sonunda birisi dediğimi fark etti ! En büyük sorunumuz kesinlikle ÇOK İYİ bir YEDEK STOPER'DİR ! Navratil - Rajnoch tamam ama yedekleri olan Murat şu an için yetersiz, FATY ise hep dediğim gibi bize gelen en kötü yabancıdır ...[/QUOTE] ondan önce sayacak çok isim var emin ol... |
[QUOTE=buraks58;799907]defansa transfer gerekmez. kadirin yanına oyunu her iki yönüyle oynayabilecek çok iyi bir oyuncu aldığımızda bizim takım gerçekten korkulu rüya olur. bakıyorum da kimleri kaçırdık bu sene? [B]Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir.[/B] hadi bunlar olmadı [B]Nizamettin Çalışkan'ı[/B] bile alsak harika olurdu. aslında sezon biterken ilk istediğim futbolcu [B]michael fink[/B]'di.bu topçular gerçekten takım savunmasına ve oyunumuza direk kademe atlattıracak önemli futbolculardı. inşallah sivassporumuz adına herşeyin en iyi olur.[/QUOTE]
[B]Aklımdan geçenleri yazmışsınız.Defansımızdaki oyuncu sayısı ve kalitesi yeterli.Kadirin yanına Mehmet Güven'i alsaydık bizim takıma cuk otururdu.Geçen Marsilya maçında izledim.Oyunu müthiş yönlendiriyor ve hep tek top oynuyor.[/B] |
Erhan güven ve guvensiz kaleciler varken bu defans her zaman S.O.S verecektir
|
[QUOTE=35kağan58;799900]Kadromuzda;
Borjan, Faty, Navratil, Rajnoch, Aatif, Grosicki, Cerny, Eneramo, Bednar ve Pedriel olmak üzere 10 yabancı oyuncu var. Yabancı kontenjanının da giderek azalacağını düşünürsek transfer edilecek oyuncu yerli olmalı. Eğer transfer stoper mevkisine yapılacaksa zaten rajnoch,faty,navratil olmak üzere o mevkide oynayan 3 yabancı oyuncumuz var. Benim önerim; Gaziantepsporla sözleşme imzalayıp, sonradan feshetti diye bildiğim [U]Ali Turan[/U] olur.[/QUOTE] Gözükmüyor olabilir, ama suan sakatlik yasayan Tomas Rada'nin kontrati daha 1 sene sürmesi lazim, benim bilgilerime göre takimda |
erhan guven'i daha oynamadan elestirenler var bir once forma sansi bulsun adam
ayrica bu defa transfer yapalim diye transfer yapmayalim takim fazla kalabalik olmasin saglam bir stoper/sagbek/solbek oynayabilecek bir futbolcu olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39. |