![]() |
--->: Yozgattan selam
Canım kardeşim geşmişte yapılanlar bizle tarafından unutulmadı belki sen hatırlamassın ama malasef bizleri çok üzdünüz o yuzdende kırgınlık var.
ama bir gerçek var komşumuzsunuz vede sizleri seviyoruz inşallah dileklerin kabul olur yanlız aynı ligde derken süper ligde karşılaşırız. |
DEĞERLİ KARDEŞİM TRABZONSPORLU GELMESİN SİTEMİZE DE KİM GELİRSE GELSİN.
ANA AVRAT SÖVDÜLER VE 1.HAFTA MAÇ OLAYLARIDA BUNUN YANINDA. BÜTÜN YOZGATSPORLULARA SELAMLARIMI İLET. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. YOZGATLA YAŞANAN OLAYLAR VARMIŞ.BUNU TAKACAKSAK O ZAMAN ATALARIMIZ İÇİN KAYSERİYİ YIKMAMIZ GEREKİR.AMA HERŞEY ORTADA BİZE TERS TAKIM TRABZONSPOR.... |
--->: YOZGATSPOR SİVAS'I ÖRNEK ALACAK
ARTIK DİĞER RAKİP TARAFTARLARIN DİLİNDE KONUŞULMAKTAN HOŞLANDIK VE HOŞLANMAYA BAŞLADIK
|
yozgatsporun destekleri için tşk ederiz...
|
[QUOTE=MER-MER-BEY;287512]DEĞERLİ KARDEŞİM TRABZONSPORLU GELMESİN SİTEMİZE DE KİM GELİRSE GELSİN.
ANA AVRAT SÖVDÜLER VE 1.HAFTA MAÇ OLAYLARIDA BUNUN YANINDA. BÜTÜN YOZGATSPORLULARA SELAMLARIMI İLET. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. YOZGATLA YAŞANAN OLAYLAR VARMIŞ.BUNU TAKACAKSAK O ZAMAN ATALARIMIZ İÇİN KAYSERİYİ YIKMAMIZ GEREKİR.AMA HERŞEY ORTADA BİZE TERS TAKIM TRABZONSPOR....[/QUOTE] ben yozgatla trabzondakı olayların arasında bir fark goremıyorum elbette önce anadolu ama kımın ne oldugunu gecmısı unutmamak lazım |
[B]teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz 4/4 insanlarsınız allah sizlere ve kulube uzun ömürler wersin..[/B]
|
yozgatsporuda süper ligde görmek isteriz inş süper lige çıkarlar...
|
örnek olmak çok güzel bir duygu,Yozgata çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.
|
komşu illerimizden gelen destekler için saolun bizde sizin sitenize üye oluruz sitenizi yazarsanız sevinirim...
|
yozgat sivası sivas yozgatı toprağı bilir dışarıda..umarım eski günlerine dönerler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:16. |