SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay'ın gol isyanı büyük! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34759)

Ricardo Pedriel 26.08.2012 11:25

Cevap: Çalımbay'ın gol isyanı büyük!

[QUOTE=avare;803429]defansa ali turan,orta sahaya ceyhun gulselam alinirsa takim biraz duzelir kaleyede borjan gecerse sorun kalmaz[/QUOTE]

ali turanı niye alıyoruz

Ricardo Pedriel 26.08.2012 11:26

kaleci antrenörü gönderilmeli

sivasfutbol 26.08.2012 12:26

doga ve erhanı oyunda tutan rızayı eleştirdiğim zaman netteki arkadaşlar bana sitem ediyorlardı rıza hocanın bu oyuncularda gördüğü bir cevhermi varda seyirciler göremiyor yoksa bu oyuncuları rıza hocanın muhalefetine ragmen yöneticiler bedava diye getirdilerde rıza da yönetime getirdiginiz oyuncular işte böyle oynar diye göstermek içinmi oynattı ön liberoda neden fathy oynatmadı insanın aklına herşey geliyor ....

B.DUMANLI 26.08.2012 12:45

[QUOTE=sivasfutbol;803505]doga ve erhanı oyunda tutan rızayı eleştirdiğim zaman netteki arkadaşlar bana sitem ediyorlardı rıza hocanın bu oyuncularda gördüğü bir cevhermi varda seyirciler göremiyor yoksa bu oyuncuları rıza hocanın muhalefetine ragmen yöneticiler bedava diye getirdilerde rıza da yönetime getirdiginiz oyuncular işte böyle oynar diye göstermek içinmi oynattı ön liberoda neden fathy oynatmadı insanın aklına herşey geliyor ....[/QUOTE]

Bu aksam Besiktas-Galasaray macinda ,sayet Galatasaray yenerse Besiktas bir punda kalacak Samet hocaya karsi sersenisler yükselecek,birde bakmissin Riza hocanin kapisini calmis Besiktas yönetimi.Bu seneryolari kafasinda mutlaka kuruyordur,Riza hoca.Neden bizim yönetim bir yillik anlasma yapiyor,bu Riza hocada Besiktas özlemi hic bitmiyor.Kendini Sivasspor´a bir türlü veremiyor.Murat kac yildan beri Sivasspor´da neden teknik kadro onu hazir hale getiremiyor.Erhan ,Murat´dan üstünmü,iste buna kargalar güler.Bolu´da ve Avustuya´da kamp yapildi.Simdi soruyorum;Kadir,Erman,Grosicki(yakinda gidecekmis),Doga,Erhan ve Ugur neredeler.Avusturya´ya kadar neden gittiniz diye sormazlarmi adama.Bari Erzincan veya Erzurum´da kamp yapsaydiniz.Oralara kadar zahmet ettiniz.Sivasspor´da asalaklar cogaliyor,yönetimin dikkatine.Oynamadan ,oynuyormus gibi görünen futbolcular cogaldigi zaman dertler baslar.

UTKUM_58 26.08.2012 13:37

SIVASSPorlu olmaktan gurur duyuyorum.....RIZA HOCAya tam destek veriyorum.. oynadimiz oyunuda cok begeniyyorum...hatalar elbeteki olucaktir...

birde ALLAh askina olgunlukla karsilayin..arkadaslar.. bir galibiyet bir beraberlik aldik... yani demekki adam.. iyi oynatiyor cikip kendimi oynasin.. ya

SUNA EMINIM HER TAKIM SIVASLA OYNAYAACAGI ICIN CEKINECEKTIR....

BASARILARIN DEVAMINI DILERIM.. riza hocam......sana guvenim sonsuz

yol58 26.08.2012 14:45

Tabiki 3-1 den maçı vermek çok kötü ama ben kendi adıma 2. hafta olmasına ragmen takımdan gerçekten çok umutluyum elbette eksiklikler ve aksayanlar tarafları var ama ilerleyen haftalarda düzelecegini inancım tam.Kusursuz takım yok arkadaşlar eleştirirken imkanları şartları olanakları iyi etüt etmek lazım.Kırmızı Beyaz'a gönül verenlere can feda

ardich 26.08.2012 15:16

Ligin en iyi kalecisine sahibiz seneye bir takım talip olsada kurtulsak

keko 58 26.08.2012 15:27

[QUOTE=infial§;803358]Tamam hocam hakem adice mac yönetti ama kazma erman'i oyunda niye tuttun anlamadım 3-1den mac vermek çok acı :mad::mad:[/QUOTE]
[B]
Evat arkadasim ben de üzüldüm keske HAK ETIM YERE OYNAMAK ITEMIYORUM ERMANI YERI KAMILE OYNARDI[/B]

ozledımeskıyı 26.08.2012 15:30

Hoca kızmış millet takımın defansını acil şekilde düzeltmeliyiz.

[B]Konu başlığı taraftarın gol isyanı olmalı[/B]

Esrarenqiz 26.08.2012 15:40

[B]Ben borjan ın daha iyi olduğunu düşünüyorum yabancı kontenjanındada sorun yok. Sizce ?[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07.