SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34763)

ozsivasli58 28.08.2012 00:17

Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!

Ellerinden geleni yapıyorlar.çıkın siz oynayın bir hafta boyunca antreman yapan yaptırandan dahamı iyi bileceksiniz destek olun köstek olmayın.

35kağan58 28.08.2012 08:10

Doğa'nın adının maç boyunca sınırlı sayıda geçtiği doğru. Bunun sebeplerinden biri takıma henüz tam olarak alışamaması da olabilir ki İnşallah öyledir.
Zaten elimizde Rajnoch varken yabancı sınırlamasına da takılmıyorken Erhan'ın stoper oynamasını da anlayamıyorum.
Sonra neden 3 gol yedik diye üzülüyoruz.

58akif34 28.08.2012 08:48

bu site iki yıl önce de ermana cakma messi falan gibi laflar vede yanında agır hakaretler yapıyordu sonuc ortada konusmak için çok erken sabredın göreceksiniz

poolat58 28.08.2012 10:45

[QUOTE=serrrkan;803669]Takım henüz ikinci maçını oynadı.Antebi yendi güçlü mersinle berabere kaldı.Yattara sakatlanmasa skor çok da farklı olurdu.Önümüzde daha çok maç var.Bırakalım oyuncuları eleştirmeyide Sezonun ilk maçında stadı dolduramayan taraftar olarak KOMBİNE alalım LİSANSLI ÜRÜN ALALIM. Adam belkide maça bedava giriyor tutmuş teknik drektörlük taslıyor.Buna kimsenin hakkı yok kardeşim.EMEĞE SAYGI![/QUOTE]

bak sen bak herşeyi de tahmin edermiş. ben hiçbir zaman hiçbir maça bedava girmedim girmem de. alt üstü verdiğimiz 5-10 lira onda da üç kağıtçılık mı yapacaz. bol keseden sallama öyle bilip bilmeden. bu forum bir takım iyi ve kötü şeyleri tartışmak eleştirmek için var. bunu da unutma. doğa yerine gir sen oyna diyenlere de lafım bu takımda doğadan başka orta saha oyuncusu olmasa o zaman evet ben oynayabilirdim. ;)

cılgınsivas58 28.08.2012 12:55

doganın es esden torpili var var onun için bu kazma 34 maçın 34 ünde ilk 11 de oynar

shang 28.08.2012 13:00

aynı görüşte değilim faydalı bir transfer sadece top kullanma becerisi yok fiziki açıdan iyi koşusu mücadelesi birazda top tekniği ve kullanma becerisi olsa daha iyi olurdu ama ben memnunum

noname87 28.10.2012 13:21

Doğa Kıvançı aratıyor Kıvanç ayağına top gelince bir şeyler yapabiliyordu Doğa topu hemen kaybediyor pas yok şut yok bu saatten sonra da olacağı da yok yaşı genç olsa oynatalım kazanırız derdim ama öyle bir durumu da yok.Bize Sezer gibi Kıvanç gibi adam lazım bu işi Doğa yapamaz mümkün değil.

V1CT0RY 28.10.2012 13:54

[B]Konuya Değinmeden Önce Dikkatimi Eleştiri Yönelten Arkadaşları Eleştiren Kesim Çekti , Siz mi İyisini Biliyorsunuz vs Diyerekten.... Futbol Eleştrimeni Olmak İçin Futbolcu Olmaya Şart Yok , Bu İşten Ekmek Parası Kazanan Arkadaşlar Bu İşi Tam Yapmak Zorunda Eğerki Noksanlık Olursa Eleştiride Kaçınılmaz Burdaki Arkadaşların Eleştirmeside Gayet Doğal...

Gelelim Konuya ;

Doğa Kaya , Uğur Kavuk Şuan İçin Takımda Acilen Toparlanması Gereken En Öndeki İki İsim... Gerçekten Çok Kötü Oynuyorlar ve Doğa Kadiri Uğursa Defansın Ortasını Çok Bozuyor HAtalara Yol Açıyorlar...

Rıza Hoca Elindeki Ön Liberolara Bakında Mehmet Nas'ı Neden Oynatmaz Anlayamam .Görülen O Ki En Formda İsim Mehmet Nas Şuanda...Ne Adem Ne Doğa Formda Değiller...Doğada Israr Etmenin Manası Yok... An Gelir Doğa Oynar Ama Ne Kendine Ne Takıma Zarar Verir , Formundayken Oynar...

Gelelim Uğura;

Rıza Hoca Acaba Erhanı Asıl Mevkisi Olan Sağ Beke Çekse Uğurun Yerine , Stoperdede Rajnoch ve Navratili Denese Ne Kaybeder ??? Ligin Başından Beri Düşünüp Duruyoruz.Biz Bunu Görüyoruz Ama Hoca Neyin Israrının Peşinde Bilemiyoruz Ama Yanlış Yanlışla Devam Etmiyo Haftalardır Ortada...

Böyle Devam Etmeyeceği Aşikar Isrardan Vazgeçilmesi Gerek...[/B]

DOGU_BEY 28.10.2012 13:57

[B]Malesef Doğa Kayanın torpille oynadığını birinci ağızlardan öğrendim ve Rıza hocaya olan güvenim artık kalmadı...Eğer hoca cidden bu sebepten bu hayalet adamı oynatıyorsa yazık derim sadece yazık...[/B]

adres58 28.10.2012 13:58

Kötü oyuncularla kötü kenar çizgisiyle inat edilen sistemle ve illa bu oyuncularla olacak demekle gemi yürümüyor. Artık Tvlerde bizler tribünde sizler artık bunu çok iyi çözdünüz.

En iyi analizci taraftardır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00.