SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34815)

Kokomo 06.09.2012 08:57

Cevap: ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA

[QUOTE=migroArmis;805431]Özellikle şunu belirtmek istiyorum Adem Koçak sahayı enlemesine kullanmayı seven bir futbolcu...Ortasahadan aldığı hiç bir topu ileriye taşıyamıyor..Ben daha Bursada forvete bir tek top attığını görmedim...Çok kaliteli bir oyuncu değil...Yinede hayırlı olsun..[/QUOTE]

Doğrudur, ben de böyle izlenim edinmiştim.

Dolayısı ile ancak Kadir ile Doğa'nın yedeği olabilir.

hayripolatgil 06.09.2012 09:38

BORJAN

CERNY NAVRATİL MURAT ZİYA

ADEM KADİR

KAMİL ERMAN ATIF

ENERAMO

ankastre 06.09.2012 13:42

[QUOTE=infial§;805274]Ertuğrul Sağlam'ın gözden çıkardığı Adem k0cak,sivassporda [B]yedekte bekler ancak[/B].hayırlı Olsun[/QUOTE]

[QUOTE=babapiton;805289]Mehmet nas zaten ilk 18 e giremiyodu [B]artık şansı hiç kalmadı...[/[/B]QUOTE]

[QUOTE=ozsivasli58;805318]Hayırlı uğurlu olur İnşallah. [B]Allah mahcup etmesin başarılar dileriz[/B].[/QUOTE]

[QUOTE=noname87;805319]22-23 yaşında gelecek vaat eden futbolcular yerine sürekli 30 yaşında [B]emekliliği gelen adamları [/B]transfer ediyoruz.Sivasspor [B]Huzur Evi[/B]ne hoş geldin Adem[/QUOTE]

[QUOTE=armutaklı;805408][B][I]Sonunda orta sahaya [B]duzgun bır futbolcu[/B] aldık. Birde guzel bır forvet alsaydık harıka olurdu.[/I][/B][/QUOTE]

yazılanları okuyunca ne gadar garip bir toplum odluğumuz aklıma geldi.daha neyin ne olduğu bilinmeden yaşamadan yerden yere vurmak, moral bozmak bizim en büyük görevimiz gibi. yazık arkadaş adam daha sivasa gelmeden neler neler yazıyoruz, kimi diyor yaramaz, kimi diyor isabetli transfer, görelim bakalım orda yapamaz ama burdada canavar olur. serveti görmedikmi, m.yıldıız görmedikmi, beklede gör gardaş.hey allahım hey.

Salim58 06.09.2012 13:46

[B]Son Yiğido Adem Koçak Sivasspor'a hayırlı olsun..[/B]

Mamadou Diallo 06.09.2012 15:22

Kadir'in yeni partneri rahatlatır orta sahayı iyi transfer

Ricardo Pedriel 06.09.2012 15:54

[QUOTE=noname87;805342]İkisinin de ismi A ile başlıdığı için benzettin galiba Bursa'da geçen sene 0 gol 0 asist ile oynamış bir oyuncu Adem nasıl bir beklentin var merak ediyorum[/QUOTE]

tarihimizin en iyi sezonunu düşün kadro yaşlıydı ama 2.olmuştuk
bir de en kötü sezonu düşün gençti ama ne oldu

FORZA 58 SİVAS 06.09.2012 16:37

çok iyi transfer kadromuz çok kaliteli ve tecrübeli oldu

selimdelen 06.09.2012 16:56

hayırlı olsun ne diyelim umalım adem bu sansı hem kendisinden vazgecenlere inat hemde kariyeri için çok iyi kullanır ilk 11 de formayı kapar ve sivasspora faydalı olur

migroArmis 06.09.2012 22:02

[QUOTE=infial§;805433]Kardes senden bı yorum bekliyordum sagol bilgilendirdin[/QUOTE]

Ek olarak çok kaliteli futbolcu değil derken Bursaspora gelmeden önce orta sahada ayağında topu tutabilen formunu yakaladığındada Sivassporun orta sahasını rahatlıkla çevirebilecek bir futbolcu...Bizdeyken bir türlü formunu yakalayamadığı için olumsuz bir bakış açımız var...Formunu yakalarsa Sivassporun vazgeçilmezi olabilir...

Ferhat06 06.09.2012 22:36

[QUOTE=migroArmis;805533]Ek olarak çok kaliteli futbolcu değil derken Bursaspora gelmeden önce orta sahada ayağında topu tutabilen formunu yakaladığındada Sivassporun orta sahasını rahatlıkla çevirebilecek bir futbolcu...Bizdeyken bir türlü formunu yakalayamadığı için olumsuz bir bakış açımız var...Formunu yakalarsa Sivassporun vazgeçilmezi olabilir...[/QUOTE]

Kardeş şimdi işi düzelttin çünkü Adem bir kalemde silinip atılacak biri değil zaten Rıza hoca da Ankaraspordan eski talebesi olduğundan iyi tanıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54.