SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35094)

akkuzu 09.11.2012 22:45

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Futbolcular maça ısınırken doğa ilk onbir ile çalışıyordu.O esnada taraftarın biri Doğa ya birkaç laf attı o beyfendide o küfürden sakatlanıp maça çıkmadı.Yani Allah yüzümüze baktı maça çıkmadıda bir maç aldık yoksa bu maçta hayaldi.( Doğayı her sivastaki maçta canlı olarak seyredenlerdenim.Bir futbolcu ya koşar, ya klas paslar atar,ya iyi mücadele eder,ya hata yapar.Ya bu adam hiçbirşey yapmıyorki kardeşim.top ne tarafta oynanırsa bu adan ters tarafa saklanıyor.)

FirtinaK 09.11.2012 22:47

[QUOTE=Respect58;814850][B]Rıza Çalımbay'ın yalakaları biz Rıza hocayı bir maçla eleştirmedik sizde bir maçın arkasına saklanıp konuşmayın.[/B][/QUOTE]

Günün sözü bu agzina saglik.

"Bu galibiyet Riza hoca´yi elestirenlere kapak olsun" diyenlere gelsin bu cümle.

Allah´a sükür üc puani aldik, günü kurtardik. Günün en güzel olayi bu. Ilerisi icin bu galibiyet maalesef pek iyi olmadi gibime geliyor benim, sadece Riza Calimbay´in koltugunu bir kac hafta daha saglama aldi. Riza hoca´nin inadi devam ettigi taktirde kötü gidisin devam edeceginin müjdecisidir bu galibiyet.

Bu galibiyet kesinlike Riza Calimbay´in eseri degildir. Doga´yi ilk 11´de baslatmak isteyen o, rezilleri oynayan Eneramo´yu 90 dakika oyunda tutan o. Degil Abdulkadir, Riza hoca´nin kendisi Eneramo´nun yerine forvet oynasa daha iyi oynardi...

Efendisiz 09.11.2012 22:50

[B][I]Varsa SİVASSPOR. Yoksa SİVASSPOR. Sevgilim varsa da SİVASSPOR. Sevgilim olmasa da SİVASSPOR. Yense de SİVASSPOR. Yenilse de SİVASSPOR Dün SİVASSPOR. Bugün SİVASSPOR. Yarın da SİVASSPOR. Aç kalsam da SİVASSPOR. Tok olsam da SİVASSPOR. Her zaman SİVASSPOR. Her yerde SİVASSPOR. Bir gün değil her zaman SİVASSPOR. [/I][/B]

asabibaba 09.11.2012 22:55

[B]Maçta göze çarpanlar : Seyircinin olmaması ve hakemin acemi yada sinir bozucu tutmu

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Mücadele ve şans bizden yana idi

Maçın en iyisi kimdi : Erman Grosicki Eneramo hariç herkes bence iyi idi

Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo desek yeridir o goller kaçarsa bende bunu not eder onu maçın kötüsü seçerim:mad:

Taraftarımız nasıldı : Vardı da azdı küsmüşler yada üşümüşler azdık:rolleyes:

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : BERBAT ÖTESİİ GARİP TUHAF KARIŞIK ENTERSAN ne sayarsanız:)

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Ehhhh işgüvenden hallice;)[/B]

ddolphiner 09.11.2012 23:07

Mehmet Nas adamın dibisin.
Eneramo sana yazıklar olsun be sana muhtaç olduğumuzu bildiğin için saldın kendini sen bu değilsin biliyoruz ama merak etme devre arasına fazla kalmadı alternatifsizde değilsin.
Doğaya laf sokan taraftarın alnından öpüyorum sayesinde maçı aldık :D
AAtıf koçum belliki sakatlıgı atlatamamışsın sen bence bi hafta daha dinlen

Sonuç olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı.Bu bir başlangıç olabilir iyi değerlendirmek lazım.

FirtinaK 09.11.2012 23:16

Seyirci aslinda Doga´yi sahadan "atmakla" Riza Calimbay´in sonunun baslangicini getirmistir. Riza hoca kimligini kaybetmistir.

Evet ben bunlari galip geldigimiz bir mactan sonra yaziyorum...

eyuphulagu 09.11.2012 23:19

100. Galibiyet Tüm Sivas Camiasına Hayırlı Uğurlu Olsun!Maça gelince:Bu maçı vipte izledim...Maçta Eskişehirsporun topla oynama üstünlüğü vardı...Hele ilk yarı bir ara Eskişehirspor 3-4 dak. öyle bir topla oynadı ki tüm Sivasspor seyretti ..Enaramo o pozisyonda çok sinirlenip arkadaşlarına pres pres diye veryansın etti..Doğa nın oynamaması sivasspor için çok iyi oldu..Onun yerine oynayan M. Nas sahada basmadık yer bırakmadı..Sahanın yıldızıydı adeta..Adem Koçak geldi geleli en iyi oyununu bugün oynadı..İlk yarı Adem Koçak ın defansta girdiği yerinde kademeler sivassporu çok rahatlattı..Kaleci Borjan bu takım için ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha herkese gösterdi..Yalnız Borjan bazı yan topları çıkıp almak yerine yumrukla uzaklaştırması sivasspora az kalsın ilk yarıda bir gol yediriyordu..Ziya yine çok iyiydi..Grosecki vasat oynadı ama yine de 2. yarı yapılan kontrataklarda Enaramo ya verilen gollük asistlerde hep o vardı..Bir kez daha gördük ki bu takımda stoper ve libero olarak Navratil-Raynoch ikilisi oynamalı..Erhan nerede oynarsa oynasın Rıza Hocam me kesinlikle stoper oynamasın...Bu mevide oynayacaksa yedek olarak mutlaka Murat oynamalı...Pedriel 2. yarı girdikten sonra iyi işler yaptı...Enaramo ya gelen paslar Pedriel e gelseydi maç daha farklı bitebilirdi..Atıf sakatlık sonrası ilk maçında hazır olmadığını herkese gösterdi..Umarım haftaya daha iyi olur...Erman malesef yaptığı gol asisti dışında beklentilerden çok uzaktı...Önümüzdeki maçlarda umarım kendini toplar...Toplayamazsa dinlendirilmesi daha uygun olur..Bu maçta önemli olan 3 puandı..İnşallah G.Birliği ve İ.B.Bel. maçlarında da puan ve puanlar alırız..Bu maç bizim çıkış maçımız olsun devamını bekliyoruz...

Rallim58 09.11.2012 23:19

[QUOTE=tavarih;814783]Ya neden bizim taraftarımızdan bir kısmı küfürlü tezahürat yapma gereksinimi duyuyor da takımı desteklemiyor.

.............
.[/QUOTE]

[B]Koro halindeki es es ki ki .......... şeklinde gelen alçakça küfürlü tezahüratı yapan ne idüğü belirsizlerin ne Sivasa ne de Sivasspora katkısı asla olamaz.

Yapılan yanlış tavır ve sinkaflı tezahüratları tümden yapılan desteği alıp götürüyor. Çok yazık.[/B]

[QUOTE=MaXiMuM;814790][I][B]Doğa konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olan yiğido var mı ?[/B][/I][/QUOTE]

[B]Kimse hikaye anlatmasın. Isınma esnasındaki taraftarın Doğa'ya olan tepkisinin dışında birşey değildir. Bülent Albayrak devreye neden girdi?. Albayrak tribünlere gelerek ne anlaşması yaptı?.

Geçin bunları. Kasık çekmesi değil taraftarın tepkisine morali bozulan Doğa, hocadan bu maçlık affını istemiştir. Bu affı kabul eden teknik heyet müsabakaya, bu kararı ile damgasını vurmuştur.

Isınma esnasında olan bir olay, anons esnasında ilk 11 listesinde adı okunmazdı. İlk 11 de adı okunan Doğa'nın yerine sahaya(bana göre) müsabakanın kahramanlarından özlenen bir Mehmet Nas çıkmıştır.

Kimse hikaye anlatmasın, Doğa ilk yarı sonu Sivas'tan gider bunu da kimse unutmasın.

Karşılaşmada Sivassporun yükselen yıldızı her zamanki gibi Ziya Erdal olmuştur. Rabbim o çocuğun bahtını da şansını da açık etsin. İnanılmaz bindirmeler, hamleler yaptı. TÜRK MİLLİ TAKIM TEKNİK HEYETİNE SELAM gönderdi.

Kaptan Hayrettin'in yeşil sahalara olan özlemi de farkedildi.

Şükür 100'ümüz güldü. Şimdi rahat uyuyabilirz. :)

Kısaca tebrikler Sivasspor, tebrikler takımını yanlız bırakmayan yiğidolar...[/B]

DOGU_BEY 09.11.2012 23:20

[B][QUOTE=FirtinaK;814867]Seyirci aslinda Doga´yi sahadan "atmakla" Riza Calimbay´in sonunun baslangicini getirmistir. Riza hoca kimligini kaybetmistir.

Evet ben bunlari galip geldigimiz bir mactan sonra yaziyorum...[/QUOTE]

Aynen öyle..bu ne demek ya, mahalle maçı mı da sen birine küsüyorsun ben oynamak istemiyorum diyorsun sonra da oynamıyorsun! Ya arkadaş bu hoca seni ne kadar da seviyormuş böyle, sen ne müthiş bi yetenekmişsin meğer!

Madem zoruna gidiyor seyirciyle hiç diyaloğa girmeyeceksin, ikincisi sanki o formayı çok hakediyormuşsun çok top oynamışssın gibi pozlar atma...Bu taraftar kimin ne oynadığını nasıl kadroya alındığını çok iyi biliyor Doğa efendi![/B]

DOGU_BEY 09.11.2012 23:24

[B][QUOTE=DOGU_BEY;814871][B]

Aynen öyle..bu ne demek ya, mahalle maçı mı da sen birine küsüyorsun ben oynamak istemiyorum diyorsun sonra da oynamıyorsun! Ya arkadaş bu hoca seni ne kadar da seviyormuş böyle, sen ne müthiş bi yetenekmişsin meğer!

Madem zoruna gidiyor seyirciyle hiç diyaloğa girmeyeceksin, ikincisi sanki o formayı çok hakediyormuşsun çok top oynamışssın gibi pozlar atma...Bu taraftar kimin ne oynadığını nasıl kadroya alındığını çok iyi biliyor Doğa efendi![/B][/QUOTE]

bir de şu ilaveyi yaypyım: bugün önce 11'de doğanın adı okunuyor sonra bu olaydan sonra sırf doğa istedi diye değişiyorsa Rıza hocanın bu tutumunu da eleştiriyorum..Yarın bir gün Kamil de erman da böyle bişey yapsa nolacak???[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01.