![]() |
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Bence sırf stad sözü verildi diye yapılıyor bu stadyum.İnşaat bittikten sonra 'alın stad istediniz yaptık' der gibi bir stadyumla karşılaşacağız.
|
maca gidip cekirdek yemekten baska bisey yapmayan,oyuncularini motive edip destek olmasi gerekirken kufredip moralini bozan seyircimiz stad konusundada sesiz kalmistir mac esnasinda yenilen cekirdek sesi kadarda ses cikaramamistir
|
yapılacak stadyumun kapasitesi şimdiki stadımızdan 9 bin daha fazla, söz verilenden ise 8 bin daha düşük. sırf şrfszlk yapmak için bize çok gördüler 33 bini yazıklar olsun. bi düşünün stadlar bittiğinde ligde stadı en küçük 1-2 klüpten birisi olacağız. hatta en küçüğü bile olabiliriz. tokinin Allah belasını versin. ne olurdu bizimkini de kendi belediyemiz yapsaydı. :mad:
|
[QUOTE=eyuphulagu;816830] Mersin stadı da bizim gibi 25.000 olmasına rağmen açık tribünün kazılıp tribünün yapıldığı alanın eni 30m. civarında gözüküyor..Halbuki bizim stat inşaatı için kazılan alanı yakından gören biri olarak açık tribün olarak yapılacak alanın
eni en az 50m. civarında...Aradaki bu fark beni çok şaşırttı...Yine Mersin stadının kale arkası tribünlerine baktğımızda inşaat alanının 20m. civarında olduğu görülüyor;bizim stadın kale arkası ise en olarak en az 30m. civarında kazılmış durumda...[/QUOTE] sanırım tribünler 2 katlı olacak..oturum alanlarının daha rahat olması için...bu yüzden daha geniş kazılıyor olabilir...dün bende inşaat alanına gittim görmek için..1 hafta öncesinden pek bir farkı yok...tahmin ediyorum mayıs ayına kadar çok değişiklik olmayacak..temel atma ve asıl inşaat yaza doğru başlar diye düşünüyorum |
[QUOTE=poolat58;816853]yapılacak stadyumun kapasitesi şimdiki stadımızdan 9 bin daha fazla, söz verilenden ise 8 bin daha düşük. sırf şrfszlk yapmak için bize çok gördüler 33 bini yazıklar olsun. bi düşünün stadlar bittiğinde ligde stadı en küçük 1-2 klüpten birisi olacağız. hatta en küçüğü bile olabiliriz. tokinin Allah belasını versin. ne olurdu bizimkini de kendi belediyemiz yapsaydı. :mad:[/QUOTE]
Bizim belediyemizde nerde o vizyon. Belediyeye ayrı başkana ayrı mailler gönderdim bana şu maili gönderdiler MERHABA KEMAL BEY; KONU İLE İLGİLİ OLARAK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KONU İLE İLGİSİ DAHİLİNDEDİR. İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN TALEBİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ; Telefon : Santral : 0 346 223 5914 Özel Kalem : 0 346 223 5996 Faksa : 0 346 225 3053 E-Posta : [email]sivas@gsb.gov.tr[/email] Web Adresi : [url]http://sivas.gsb.gov.tr/[/url] SAYGILARIMIZLA.. yani belediyemiz bana diyor ki ben talebimi gençlik ve spor il müdürlüğüne iletecem diyeceğim ki stadı belediye yapsın :) Ya bu kadar vizyonu dar bi belediye olabilir mi! Beni neden kaale alsın ki gençlik ve spor il müdürlüğü. Hem ben belediye adına nasıl konuşabilirim. Valla Doğan Ürgüp bu projeyi üstlenseydi kahraman olurdu. Ve 35 000 değil 40.000 kişilik yapılırdı stad. Adından söz ettiren stad olurdu. işte konya stadından nasıl bahsediliyor anlayın [url]http://www.acunn.com/haber/turkiye-boyle-stat-gormedi/47798[/url] |
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
[b] bende bustadyumun belediye destekli taraftarın arzuladığı şekilde yapılmasını çok isterdim lakin selavatda kuvetle çekilir derler biz kendimizi konyayla kayseriyle bursayla kıyaslamaya devam edersek olmaz gerçekleri görmek lazım kayseri stadını belediye ve ağırlıklı olarak kaDİR has destek oldu yaptırdı sivasda öyle bişans yok belediyenin bütçesi kadar parayı verip stad yaptıramaz bunu vizyona mizyona bağlamakda doğru değil madem çok biliyorlardı iktidar belediyesi yaptıraydı :mad:sonra elmalaRla armutları karıştırmamak lazım neden sivas stadını belediyenin yapmasını bekliyorsunuzda samsunun trabzonun diyarbakırın stadını belediyemi yapacak sanki samsuna 33 bin yapılacağına trabzona deniz doldurularak 800 trilyon harcanarak 40 bin kişilik stad yapılacağına samsununki 30 bine indirilip trabzonunki 35 bine indirilip rahatlıkla sivasa 30-33 bin kişilik stad yapılabilirdi okadar hükümet desteğine rağmen bu şehirlerde belediye stad yapmıyorsa bunu sivasdan beklemek abesle iştigaldir olayın özeti şudur sivas haLKI kaNDIRILMIŞTIR aptal yerine konulmuştur sıtmayı gösterip ölüme razı edilmiştir insan yerine adam yerine hatta hayvan yerine bile konulmamıştır bahsettiğim şehirler arasında en gözden çıkarılmış şehir sivas olmuştur sadece stad konusuyla değil diğer alamadığımız hizmetlerle de durum aynıdır görünen köy kılavuz istemez[/b]:mad:
|
saten dogan ürgüp ak partinin yapmadıklarını yapyıor beyler stadada karısmak ıstemıyor heralde :/
|
[QUOTE=58MUAMMER58;816902][b] bende bustadyumun belediye destekli taraftarın arzuladığı şekilde yapılmasını çok isterdim lakin selavatda kuvetle çekilir derler biz kendimizi konyayla kayseriyle bursayla kıyaslamaya devam edersek olmaz gerçekleri görmek lazım kayseri stadını belediye ve ağırlıklı olarak kaDİR has destek oldu yaptırdı sivasda öyle bişans yok belediyenin bütçesi kadar parayı verip stad yaptıramaz bunu vizyona mizyona bağlamakda doğru değil madem çok biliyorlardı iktidar belediyesi yaptıraydı :mad:sonra elmalaRla armutları karıştırmamak lazım neden sivas stadını belediyenin yapmasını bekliyorsunuzda samsunun trabzonun diyarbakırın stadını belediyemi yapacak sanki samsuna 33 bin yapılacağına trabzona deniz doldurularak 800 trilyon harcanarak 40 bin kişilik stad yapılacağına samsununki 30 bine indirilip trabzonunki 35 bine indirilip rahatlıkla sivasa 30-33 bin kişilik stad yapılabilirdi okadar hükümet desteğine rağmen bu şehirlerde belediye stad yapmıyorsa bunu sivasdan beklemek abesle iştigaldir olayın özeti şudur sivas haLKI kaNDIRILMIŞTIR aptal yerine konulmuştur sıtmayı gösterip ölüme razı edilmiştir insan yerine adam yerine hatta hayvan yerine bile konulmamıştır bahsettiğim şehirler arasında en gözden çıkarılmış şehir sivas olmuştur sadece stad konusuyla değil diğer alamadığımız hizmetlerle de durum aynıdır görünen köy kılavuz istemez[/b]:mad:[/QUOTE]
Hükümet konusunda dediklerine katılıyorum. Bir başbakan sözü ancak bu kadar yerde süründürülür. Mevzu iktidar belediyesi veya başka belediye mevzuu değil. Sivasta dirayetli ve işbilen yönetici olmaması. Bu belediye başkanından tut milletvekili ve bakana kadar gidiyor. Halktan çok kopuklar. Belediyelerin yaptığı her stad 33.000 kapasiteden de fazla. İşte bursa kimsenin katkısı yok stadın arazisi ve gençlik spor müd. ödeneği, işte konya yine aynı. Zaten stadın yarı maliyetini gençlik ve spor müdürlüğü karşılıyor. Kalanı da toki eski stadın arazisinden karşılıyor. Belediye burada sadece aracı olacaktı. Zaten stadın şimdiki yerinden yeterince para kazanırdı. Ama dedim ya sivasta bi tane bile basiretli yönetici yok ki. Kaderimize küselim. |
belediye diyemez miydi 25 binlik kapasiteyi siz yapın geri kalan 8 bin kişilik kapasitenin maliyetini biz karşılayalım. ama önemsemediler demekki.
|
Belediye neler diyebilirdi de hakikaten belediye başkanı lazımm ki desin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |