![]() |
Cevap: Başkanımıza Yapılan Sataşmalar Hakkında! Ön
[B]Şu Trabzon'a futbolu yasak edeceksin arkadaş.Fb gidiyo olaylar çıkıyo Gs gidiyo olaylar çıkıyo Bjk gidiyo olaylar cıkıyor Bursa maclarında olaylar cıkıyo bizim maçlarımızda olaylar çıkıyo ama halada bunları engelleyecek cezalar verilmiyor.[/B]
|
bu hamsi beyinlilerde futbolun pkk sı
|
beyin dağıtılırken trabzonlular nerdeydi acaba
|
Cevap: Başkan'a Sözlü Saldırı
Trabzonluları hiç sevmiyorum kinci ve nefret kokan insanlar geneli böyle heleki Trabzonsporlular sözüm onlara hepsinden nefret ediyorum Hepsi Sütten çıkmış ak kaşık bizler şikaci :mad:
|
tek kelimeyle kahpelik, bunun başka izahı yoktur
|
sayın başkana yapılan ahlaksızca saldırıyı kınıyorum...başkan, ağzı salyalı güruha karşı onların anladığı dilden konuşmuş...ne yazık ki bu güruh içinde, okumuşla cahil arasında da fark yok, hepsi bir...akıl-izan denen şey bu güruha öyle uzak kavramlar ki...aslında en büyük zararı kendilerine verdiklerinin farkında değiller...nefret ekenin nefret toplayacağının umarım farkına varırlar...
|
mecnun başkana yapılanları yazdık bir kenara .......
|
GEREKEN CEVABI VERDİK !
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Çarşamba akşamı oynanan 1461 Trabzon-Sivasspor maçında yaşananları Hürdoğan’a anlattı. 1-1 biten maçın sonlarında yaklaşık 20 kişilik bir grubun şeref tribünü yakınlarına gelerek laf atmaya başladıklarını söyleyen Başkan Mecnun Otyakmaz “ Bu grup maçın başında yoktu. Sanıyorum ikinci yarıda tribüne geldiler. Golü yedikten sonra bizim olduğumuz tarafa gelerek saçma sapan sözler söylemeye başladılar. Bunu biraz daha ileri götürüp şahsıma ve Sivasspor’a küfürler ve hakaret edilmeye başlanınca,bende doğal olarak sinirlenip tepkimi gösterdim. Tabi bu arada Trabzon’daki dostlarımız araya girerek ortamı yumuşattılar.Aslında fazla büyütülecek bir durumda yok”dedi. Sivasspor’un geçen sezon yaşanan sıkıntılarda ki dik duruşundan ödün vermediğinide hatırlatan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Bazıları bizim onurlu ve dik duruşumuzu kabul etmeyebilir,ama biz Sivasspor’a yakışır bir duruş sergiledik,doğruluk ve dürüstlüğümüzden taviz vermedik. Herkesin bunu yapamayacağını düşündüğümüz zamanda,Trabzon’da bazı çevrelerin bu tepkileri göstermeleri normal olabilir” şeklinde konuştu. Başkan Otyakmaz,ayrıca Yiğidolara seslenerek yarın Gaziantepspor’la oynanacak olan maçta tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istediler. (Hürdoğan Gazetesi) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39. |