![]() |
Cevap: Taraftara çağrı...!
[B][I]arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara. [/I][/B]
|
[QUOTE=armutaklı;833168][B][I]arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara. [/I][/B][/QUOTE]
Kardeşim sen sivasın maçına maçdan önce kesinlikle bilet hakında yorum yapma sana örnek vereyim: 1461 hamsisipor maçında maçdan 1 saat önce 250 bilet satıldı dediler stada gittim bi baktımtıklım tıklı yanlış anlamayın tv de izleyince boş görükse bile orda olunca çok gibi oluyo yani maç zamanı alır bizi yiğidolar :):D |
istanbulda en çok Sivaslı olabilir ama bu onların Sivassporlu olacağı anlamına gelmez yazıklar olsun o istanbul yalakalarına... :mad:
|
sivaslı olur istanbul yalakalığı yapan kağıt üzerinde sivaslıdır
|
Ben maç saatinde bize ayrılan kısmın dolacağını düşünüyorum artık taraftarlığımızı gösterme zamanımız geldi de geçiyor arkadaşlar
|
[B][I]Maç için İstanbul'a 3 otobüs tahsis eden Tuztaş Grup'a teşekkür etmek gerek. Bu tür organizasyonların artması lazım.[/I][/B]
|
[B]Haftaya Stadyumun tıklım tıklım olacağını tahmin ediyorum...
Efsane döndü denilmesi için Trabzonspor maçının alınması lazım... N O T : İstanbul'da neler yaşandı bilemiyoruz ama "kendiniz bilmez 3-5 taraftarın" kışkırtması ile farklı sonuçların doğacağı olaylara davetiye çıkarılmamalıdır. Biraz daha dikkatli olunmalıdır[/B] |
Dun yaklaşık sivastan giden 120 kişilik taraftarımız maça giremedi ve Sivas'a geri döndüler bilgileri paylaşacaz inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |