![]() |
Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
[QUOTE=delibas58;832223]şansal'a haddini bilidrecek bir pankart açalım bence[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum, taraftar gruplarının buna destek vermesi gerekir, iki tane grup var ikisi de buna yardımcı olmalı. diğer türlü organizasyon yapabilecek kimse yok diye düşünüyorum. yapılsa de içeriye sokmada sıkıntı çekilir. onlar için böyle bir problem yok sayılır. |
[QUOTE=kkemal58;832225]Güzel kardeşim benim futbol bilgimi boşver kadirin futbol bilgisini sorgula. Orda o hareketin ne gereği var. Zaten Kadirin yüzünden birkaç gol yiyecektik. Ben kimseye birşey demem. Herkes herşey der. Benim takımımı bu hale getirenler utansın. Berbat bir futbol oynayan takım ve teknik direktör utansın, eneramo gibi bir oyuncuyu! futbolcu diye bu takımda tutan, süper ligin en zayıf kadrosunu kuran yönetim utansın. Kime ne diyorsunuz, kendimizi eleştirelim. Başkalarını eleştirmekle değil kendimizi eleştirmekle sonuca gideriz[/QUOTE]
Bu konuyu takımı eleştirmek için açmadım ben eğer takımı eleştirmek istiyorsan git maçı değerlendirelim başlığı altında takımı eleştir. Burada Sivas'a sahip çıkalım diyoruz sen hala takım şöyle, hoca şöyle, yönetim şöyleyi bırak lütfen. |
la sansarmısın tilkimisin git işine bak sanamı kaldı sivassporla uğraşmak daha doğru dürüst futbolcuların adını telafuz edemiyorsun sıracalı
|
[QUOTE=58sinan58;832237]la sansarmısın tilkimisin git işine bak sanamı kaldı sivassporla uğraşmak daha doğru dürüst futbolcuların adını telafuz edemiyorsun sıracalı[/QUOTE]
Suç onda değil, asıl suç onu orada tutanın... |
[QUOTE=sivasfutbol;832232]Bu konuyu takımı eleştirmek için açmadım ben eğer takımı eleştirmek istiyorsan git maçı değerlendirelim başlığı altında takımı eleştir. Burada Sivas'a sahip çıkalım diyoruz sen hala takım şöyle, hoca şöyle, yönetim şöyleyi bırak lütfen.[/QUOTE]
Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız! |
[QUOTE=sivasfutbol;832228]Bu konuyu yönetim ve teknik heyetten bağımsız olarak düşünüp açtım ben yoksa görüşlerinize katılıyorum ama yayıncı kuruluş hakkında haklı bir tavır sergiledi Rıza hoca lütfen destek olalım.[/QUOTE]
ben haklılığınıza bişey demiyorum tabi ki haklısınız ama takım bi toparlansın o zaman konuşuruz bu tip şeyleri. zaten bütün medya şampiyonluğa oynadığımız dönemde bizi çekemedi üstümüze geldi şimdi düşüşe geçince tadını çıkarıyorlar. biz bundan sonraki dönemlerde bir an evvel toparlanıp en güzel cevabı vermeliyiz.. |
[B]ORMANDA YETİŞEN
SANSAR BÜYÜKAYI KI NI YO RUZ :D:D:D[/B] |
[QUOTE=kkemal58;832264]Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız![/QUOTE]
arkadaş rıza taraftarın desteğini almış değil sadece insanlar sivasın hakkı yendiğini sansal ın rızaya yaptığı terbiyesizliği eleştiriyor sen ise rızaya olan tepkinden olmayan penaltıya penaltı diyorsun allahtan sen hakem değilsin yoksa vay sivasın haline |
[URL=http://bit.ly/V0BZqe][IMG]http://img453.yukle.tc/images/680as.jpg[/IMG][/URL]
Maçda da maraton tribünü gruplara eşlik ederse sesimizi rahatca duyururuz |
[QUOTE=Caner POLAT;832284][URL=http://bit.ly/V0BZqe][IMG]http://img453.yukle.tc/images/680as.jpg[/IMG][/URL]
Maçda da maraton tribünü gruplara eşlik ederse sesimizi rahatca duyururuz[/QUOTE] Ya bırakın bunları arkadaşlar, ne gereği var şimdi bu şekilde ağır pankartın. Nereye bilmem ne yapacaklar videosuyla yeterince mimlenmedik mi Sivaslılar olarak. Hala şu yaptığınıza bakın. Bizi ne şekilde yansıtıyorsunuz dışarıya. Birazcık ferasetli olun yaa! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |