SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35661)

Sivasli010 23.02.2013 20:17

Cevap: Maçı Değerlendirelim

riza hoca artik bir yerine kina yakarsin, bjk yendi diye;)

kürşadın soyu 23.02.2013 20:18

uğuru Allah ıslah etsin Rıza hoca akıl fikir versin. hakemin de... hep grosickinin kötü futbolundan yakınırdık adamın son üç maçtaki performansı gösterdi ki ben bu değilim. bugün de gayet iyiydi. onu da halletti tebrikler rıza efendi

alaattin 5858 23.02.2013 20:18

sinirden ellerim titriyor ulan rıza yine aynı .oku yedin yeter artık taraftarın sesine artık kulak ver uğuru pedrieli oynatma piech ide erken oyuna al yoksa bavulunu topla .iktir git yeter sabrımızı daha fazla zorlama yoksa daha kötü şeyler olacak

mayhos 23.02.2013 20:19

[QUOTE=adres58;837890]Mini sohbette de dediğim gibi bu maçın iki tane [B]katili[/B] vardır...

Birisi [B]Uğur Kavuk Rıza Çalımbay[/B] kardeşliği, ikincisi ise meymeletsiz eyyamcı [B]Çağatay Şahan.[/B]

Beşiktaş maçı kadrosu açıklandığında sonucunu zaten görür gibi olduk tüm taraftar olarak. Uğur kankisi kadroda iken bu maçı almamız zaten imkansızdı. Uğuru son saniyede mağlup olduğumuz maçta bile son saniyede oyuna sokan adamdan ne beklenirki. Artık şu bir gerçekki Sivassporda radikal bir [B]kan değişikliği[/B] elzem noktada... Uğur yokken bile son 10 dakikadaki pozisyon sayımız 80 dakikadan fazla idi. Bunun sebebi gayet basit. Gol atma düşüncesi. Neden acaba bu düşünce 80 dakika yoktu. Bununda cevabı basit. Takımda el freni oyuncu var. Artık yeter kardeşim yeter, [B]buramıza kadar getirdin!!![/B] Sayın Rıza Çalımbay... Şu 2 galibiyetimiz olmasaydı durumumuz ne olurdu acaba...

İkincisi ise karaktersiz kabiliyetsiz cibilliyetsiz hakemdi maçın katili. O penaltıyı veremeyen hakem Süper Ligde maç yönetmemelidir bence. Birde avantaj kuralı var tabi. Yahu adamın ayağında top neden düdüğünü çalıyorsun be kara gömlekli.

Artık maç oynandı bitti. İnşallah şu Uğur denen torpilli oyuncu müsveddesine Ceza kurulu 10 maç ceza verirde bizde kurtuluruz elimiz yüreğimizde maç seyretmekten. Bir sözümde Kaleci Borjana. Maç esnasında zaten bahsettim tutmuyor yumrukluyor. Yahu yanında yörende kimse yok kimden çekiniyorsun. Golüde senin dengesizliğin yüzünden yedik. Biraz kendine ayaklarına müdahalelerine dikkat et kardeşim bu ne yaa...

Artık kaybettik, haftamızda zehir oldu, hepinizin eline koluna sağlık... Ayrıca taraftarlarımıza da buradan teşekkür ediyorum.[/QUOTE]

sen değilmiydin yaa daha düne kadar rıza hocayı destekleyen ne oldu hayırdırr...

58sinan58 23.02.2013 20:19

yazıklar olsun sana siyah kuşaklı kareteci seni artık is te mi yo ruz

AYIBOAN 23.02.2013 20:19

[QUOTE=mksivas;837881]aynı karabuktekı fılım aynı hakem arkadaslar yanılıyormuyom omada aynı sonuctu hakem penaltıyı vermedın bu gece gercekten rahat uyursan helal olsun bır kan degısıklıgı zamanı grldı dıye dusunuyorum[/QUOTE]

aynı karabük maçından bahsediyorsak o maçta hatırlanacak belkide en son şey hakemdi. alfred hitchcock o maç izleseydi eminim komediyi denerdi; eğer o maçta karabükte zerre şans olsa zaten tarihi bir fark olurdu. ha ama penaltı bile vardıysa ve hakem verseydi dahi ben bu takımdan birinin çıkıpta penaltıdan gol atabileceğine ihtimal zaten vermiyorum.

noname87 23.02.2013 20:20

[QUOTE=Has Sivas`li;837878]Günün en olumlu hareketini yapan Ugur`a aldigi kirmizi kart icin tesekkür ederim. Allah`in izniyle mac 3 ceza alarak bize yasattigi eziyetten bir süre icinde olsa kurtulmus olacagiz.[/QUOTE]

Ne üçü en az 7 federasyona mail yağmurana tutalım:mad:

mayhos 23.02.2013 20:20

şu uğur denilen adamıı bir defa yuhlamadınızya ne diyeyim benn ..(maçtaki seyircilere söylüyom çekirdeğe devammm..)

MaXiMuM 23.02.2013 20:22

[B][B][I]Teşekkürler Rıza Hocam.....
Teşekkürler Büyük kaptan....

TFF İnşaallah en az 15 maç ceza verir de, kurtuluruz şu musibetten [/I][/B][/B]:mad:

58sinan58 23.02.2013 20:22

uğur bu haftada hevesimizi kursağımızda bıraktın zehir ettin günümüzü teşekkürler tahrip gücü yüksek saatli bomba

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:19.