![]() |
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
Rıza hoca neyin peşinde,gazozuna maç kenarda iki tane genç var oyuna almıyor sitede kimse bunu doğru düzgün eleştirmiyor. demekki bu insanlara bu layık rdevam et rıza hoca boş ver genç futbolcu alıp ne yapacan
|
bu maç kesinlikle hafta sonu yapılacak maça benzemez
Öncelikle karşımızda böyle bir rakip bulmayacağız Golden sonraki bursa atakları bunun habercisi Ayrıca daha derli toplu bir taraftar grubumuz olacak tribünde Bazı arkadaşlarımız ferdi bazı tahrik edici şeyler yaptı Ayrıntıları ayrı bir konu altında yarın paylaşacağım Rakip ayrıca a2 takım oyuncularını denerken biz 18 ve bazı ilk 11 oyuncularını oynattık Maçta geride kalan en güzel şey sercanın eski takımına golle cevap vermesiydi Iyi oynadığını düşünmüyorum ama top her ayağına geldiğinde ıslıklayan bursa taraftarına golden sonra sevinmeyerek en iyi cevabı verdi Temennimiz hafta sonu bize ayrılan bölümün dolması ve o maçı da kazanmak |
[QUOTE=holigan;838990]bu nasil bir taktik riza hoca ayip degilmi yaptigin,sen sordunmu buradaki cok bilmislerede yaptin bu kadroyu,olmaz hoca olmaz.sen bu kupayi alsanki ne faydasi var.senin yaptigin kadroyla bu isler yürümez verdigin taktikle sampiyon olsakta önemi yok,bak burada derin bilgilerine basvurmadigin bilecenler var.sen onlarin yasi kadar futbol oynamissin ama bunlar hayat okulundan üstün basari ile mezun olmus sivasspor com da yorumcu olarak ise baslamislar yani onlara en azindan bir danissaydin biseyler düsünürdük.sen istifa et hoca hemen mac biter bitmez. burada senin yerine göreve gelecek savascilar var,merak etme sen.daha fazla sivasliymis onlar.[/QUOTE]
Öncelikle merhaba; Ben daha farklı bir pencereden bakıyorum duruma..İzin verirseniz bu konuda görüş belirtmek isterim...Bu gün oynanan Bursa-Sivas maçı futbol okullarında ders olarak okutulacak kadar açık bir prestij maçına en iyi örnektir..Ligin son şeklini almaya başladığı şu yoğun günlerde sonucu belli olmuş kupa maçlarında A2 deki futbolcuların denenmesi gerektiğini bırakın süper lig hocalarını amatördeki antronörler bile bunu bilir..Bu tip maçlarda asları oynatmayıp gençlere yer vermek hem gençleri görmek için iyi bir fırsat hem bu yenı yeteneklere tecrübe kazandırmak hemde as futbolcular 1 haftada olsa sakatlıktan korumak için iyi bir fırsattır..Örneğin bu maçta Enaramo v.b futbolcular sakatlansa idi lig maçında oynamaması Sivasspor için önemli bir kayıp olacaktı..Bu tamamen antronör yanlışıdır..Ayrıca Rıza Çalımbayın eleştrilmesinin kötü olduğunu sanmıyorum...Eleştri gereklidir..Şahsi fikrimde Rızanın çok iyi bir insan olduğu fakat Hocalığının süper lig için yetersiz olduğu yönündedir..Bu tamamiyle bir görüştür..Katılanda olabilir karşı çıkanda..Beni boşverinizde burada Rıza Hocaya karşı görüş beyan etmiş arkadaşların ''Sivaslılığı'' tartışılıyorki bunu anlamış değilim doğrusu...Sadece Rıza değil önceki konu başlıklarında da çok karşılaştım bu gibi durumlarla..Bir kişi görüşünü beyan ederken diğer kişi buna katılmıyor polimik devam ettiği zaman konu Sivasspordan çıkıyor ''Sivaslılık '' konuşulmaya başlanıyor..Elbetteki yiğidin harmanlandığı diyar olan şehriniz insanlarının yiğitliği mertliği dillerde dolanır...Ama bence iki konuyu karıştırmamak lazımdır...Burada bence herkes Sivasspor başarısı için çaba sarfediyor ve şuna eminimki her Sivaslıda Sivaslılığıyla onur duyuyor..Bu konuda sıkıntı olmadığına göre bizler ''Sivaslı olma'' konusundan daha önce burada çözülmesi gereken çok daha önemli durumları tesbit etmeli çözümler üretmeliyiz..Bakınız ;tribün......taraftarlık.....tribünde show.....Sivastaki istanbul takımlarına olan yoğun ilgi........ve takımın durumu....Konuşulması ve çözümlenmesi gereken ne kadar çok şey var değilmi....saygılar.. |
[QUOTE=sivaslıadem;839065]bu maç kesinlikle hafta sonu yapılacak maça benzemez
Öncelikle karşımızda böyle bir rakip bulmayacağız Golden sonraki bursa atakları bunun habercisi Ayrıca daha derli toplu bir taraftar grubumuz olacak tribünde Bazı arkadaşlarımız ferdi bazı tahrik edici şeyler yaptı Ayrıntıları ayrı bir konu altında yarın paylaşacağım Rakip ayrıca a2 takım oyuncularını denerken biz 18 ve bazı ilk 11 oyuncularını oynattık Maçta geride kalan en güzel şey sercanın eski takımına golle cevap vermesiydi Iyi oynadığını düşünmüyorum ama top her ayağına geldiğinde ıslıklayan bursa taraftarına golden sonra sevinmeyerek en iyi cevabı verdi Temennimiz hafta sonu bize ayrılan bölümün dolması ve o maçı da kazanmak[/QUOTE] Sercan maçtan evvel Bursa yerel basınına ''eğer gol atarsam kesinlikle sevinmem '' diye beyanat verdi.. |
[QUOTE=migroArmis;839068]Sercan maçtan evvel Bursa yerel basınına ''eğer gol atarsam kesinlikle sevinmem '' diye beyanat verdi..[/QUOTE]
Ben de böyle yapacağını zaten tahmin ediyordum Doğru olanı yaptı Yıllarca ekmeğini yemiş suyunu içmiş bursanın Abartılı sevinse doğru olmazdı zaten Ayrıca hafta sonu sizi de yakından tanımak isterim Sizin gibi düşünen bursa taraftarının az olmadığını düşünüyorum |
[QUOTE=sivaslıadem;839069]Ben de böyle yapacağını zaten tahmin ediyordum
Doğru olanı yaptı Yıllarca ekmeğini yemiş suyunu içmiş bursanın Abartılı sevinse doğru olmazdı zaten Ayrıca hafta sonu sizi de yakından tanımak isterim Sizin gibi düşünen bursa taraftarının az olmadığını düşünüyorum[/QUOTE] Önceki yorumlarınızdan anımsadığım kadarı ile sanırım Bursada yaşıyorsunuz...Yanılıyorda olabilirim...Hafta sonu Bursada olursam memnuniyetle davetinize iştirak edeceğimden emin olabilirsiniz... |
sevinç gösterisi yapsın yada yapmasın, önemli olan golü atmış olması, yoksa Bursa taraftarının ıslıklı protestosuna karşı gıcıklık olsun diye sevinç gösteri yapsa da yapmasa da farketmez, ancak Bursa taraftarını kendilerini hizmet etmiş her oyuncuya bu tip protesto yaparak yanlış yapıyor, Bursa'da şu an oynayanlar da bunu görüyorlar 2 sene sonra başlarına ne geleceğini görüyorlar
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839116]sevinç gösterisi yapsın yada yapmasın, önemli olan golü atmış olması, yoksa Bursa taraftarının ıslıklı protestosuna karşı gıcıklık olsun diye sevinç gösteri yapsa da yapmasa da farketmez, ancak Bursa taraftarını kendilerini hizmet etmiş her oyuncuya bu tip protesto yaparak yanlış yapıyor, Bursa'da şu an oynayanlar da bunu görüyorlar 2 sene sonra başlarına ne geleceğini görüyorlar[/QUOTE]
Egemene de protestoda bulunuyorlar ama Ademe yapmadılar çünkü onu kendileri gönderdi.İyiki gönderdi,Ertuğrulun hayatta yapdığı tek hayırlı iş.:D |
[QUOTE=Ferhat06;839121]Egemene de protestoda bulunuyorlar ama Ademe yapmadılar çünkü onu kendileri gönderdi.İyiki gönderdi,Ertuğrulun hayatta yapdığı tek hayırlı iş.:D[/QUOTE]
Ertuğrul Sağlam zamanında hakem desteği ile başarı yaşadı ve sonrasında biz Sivas'a benzemeyiz diye açıklama yaptı, yani başarımız daim olur Sivas gibi dağılmayız dedi ama büyük konuşmanın sonucunu da zaman gösterdi |
[QUOTE=Casanova Rasit;838993]Piech i nasil buldunuz?[/QUOTE]
Ben hiç beğenmedim. Abidik gubidik hızlı ve panik hareketler yapıyor. Pek yetenekli değil. Bu oyunuyla Sivassporda ilk 11 oynayacak durumda değil bence. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |