SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35761)

EsEnTePeLi 18.03.2013 21:57

Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Teknik direktörlük bilgisi süper lige yetmeyen bir kaç hocadan birisin Rıza hoca. Bir kadro ancak bu kadar kötü kullanılır. Daha değişiklik yapmayı skor korumayı bilmiyorsun bi an önce git gözünü seveyim ne kendin üzül ne biz üzülelim. Beşiktaşın alsın senide görelim. Türkiyede en çok para alan teknik direktörler listesinde 3. sıradasın yazık ya vallahi o paraya yazık. Ben almadım diye Piech'i oynatmamak nedir ya. Gidip alsaydın o zaman birilerini.
SON OLARAK; Ertuğrul Sağlam bu takımın başında olsaydı şu an Avrupa kesindi, kafaya oynuyorduk.

fark58 18.03.2013 22:30

Bu sezon böyle geçer geçmesine de seneye için Ertuğrul Sağlamla anlaşılsa harika olur, bu takımın başına gelebilcek en iyi ihtimal bence. Bursasporda iken her oyuncuyu maksimum verimle oynatıyordu.

samihan 19.03.2013 02:10

Seneye PTT 1.liğde başarılar diliyorum.

samihan 19.03.2013 02:19

Futbolcular oyun içinde kafalarına göre kendi kurgularını yapıyor.Hoca yokmuş gibi kendi kafalarına göre takılıyorlar.Kenardan kendini hoca zanneden zatı muhteremin biri oyuna müdahale etmek istiyor sahadaki futbolcu el kol hareketi ile hadi lan sende kimsin diyor.Bu kadar zavallı aciz bir hoca görmedim. yazık bu takım bir düşerse Diyarbakır Spor gibi amatörlüğe kadar gider bu böyle biline....

B.DUMANLI 19.03.2013 05:28

Riza Calimbay basarilimi sorusuna ,önce kaldigi süre icerisinde bu takima hangi genc oyuncuyu katti ona bakilir.Böyle birsey söz konusu olmadigindan basaridanda bahsedilemez.
Göze hos gelen bir futbol oynatiyormu? hayir.Futbolcu degisimleri takima bir güc katiyormu? hayir.
Taraftara kulak vermiyerek hizla takimi ucuruma dogru götürüyormu?evet.Yarin öbür gün oynayacagimiz Türkiye kupasindan bu hocayla bir basari beklentimiz varmi?onada hayir.Peki bu hocaya neden tahammül ediyoruz,hemserimiz oldugu icinmi?Hadi canim sende....

Ümit Özat bu takima care olamaz cünki gecmiste bir basarisi yok bu bir,ikinciside Ertugrul Saglam bizim yönetimle asla calismaz.Cünki transfer sezonunda yönetim transferlerde istenilen oyunculari almakta maddi yönden zorlaniyor.

UYAN MECNUN BASKAN UYAN ,YAPTIKLARINI BIR ANDA YIKMA.
UYAN MECNUN BASKAN UYAN,ORDU GELECEK,YENECEK VE GIDECEK.
UYAN MECNUN BASKAN UYAN,SIVASSPOR ELDEN GIDIYOR...
UYAN MECNUN BASKAN UYAN, SEN HALA SUSMAYI TERCIH EDIYORSUN...
NEZAMANA KADAR SÜRECEK BU SESSIZLIK.

58fatihcan 19.03.2013 08:58

[QUOTE=skep06;842738]Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Rıza Hocanın emeği çoktur.
Özellikle transfer konusunda oldukça başarılıdır.
Kritik zamanda elini taşın altına sokmaktan geri durmamıştır.
Dürüsttür,
Ahlaklıdır,
Şike sürecinde çok dik durmuştur.
Sivaslıdır,bu bile bizim için yeterlidir.
Ancak;
Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu,
Oyunu okuyamaması nedeniyle yaptığı saçma sapan oyuncu değişiklikleri,
Her röportajında dillendirmekten vazgeçemediği Beşiktaş sevgisi,
Anlamsız kaprisleri ve inadı,
Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medya,hakem vs.),
Hedef belirleyecek,hedefe götürecek vizyonunun olmaması,
nedeniyle kredisini tüketmiştir.
TFF nin sitesine baktım istifa etmesine gerek yok sene sonu sözleşmesi bitiyor.
Bence sözleşme yenilemeyi ne kendisi ne de yönetim istiyordur.
Biz hiç istemiyoruz.
Hasılı seneye Rıza Çalımbay olmaz ama yerine kim olacak onu merak ediyorum.[/QUOTE]
Iste sunulacak en iyi analiz

poyrazer5858 19.03.2013 13:17

biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir.
diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır.
daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.

slasher//z 19.03.2013 15:43

adam sivaslı ilk önce...
bana da bu kadroyu verseler ancak bu kadar oynatırım..
hatalar yokmu; var...
uğur gibi adama bu kadar katlanmak yanlış...
ha eneramonun yerine iyi topçuyu yönetim alabildi de rıza mı oynatmıyor?
ayrıca borjanı raynochu ziyayı atıfı, ümit ve hakanı kim monte etti takıma?
2 galibeyet alsan avrupaya oynarsın zaten..
hem kupada da trabzonu yenip zaten final ve avrupadayız.
ben hocadan memnunum..takdir sizin...

slasher//z 19.03.2013 15:50

Ankete katılanların yarısı hoca hemen istifa etsin demiş; ligin bitmesine 7 - 8 hafta kala böyle düşünenlere hayret ediyorum... şu vaziyette hangi hoca bir takıma gelip, alışıp, başarı sağlayabilir.gerçekten merak ediyorum.. tolunayın vs.. durumu ortada..

58fatihcan 19.03.2013 16:04

Sene sonu sozlesmesi bitiyor. O zaman hersey konusulur cozulur. Gidecekse gider

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40.