SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimseyi Zorla Oynatamayız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35867)

birdokuzaltiyed 11.04.2013 15:13

Cevap: Kimseyi Zorla Oynatamayız

[QUOTE=keko 58;846948][B]Okadar olmas Kardesim :mad:

Grosicki nin hakkinda senin Futbolcu anlayisina hayranim sen Futbolcudan anlasaydin Grosickinin hakkinda düsünmezdin. Sivassporun icinde öyle Futbolcular varki Grosickinin boku dahi olamaz. Ben de olsam Grosickinin yerinde Rizanin yaptiklarina karsi isteksiz olurum. Riza birilerine tutiyor birilerine köreltmeye calisiyor eger sen göremiyorsan bu sayfa yazi yazma LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE]

KEKO 58 Sen bu sitenin kahyasımısın kimin yorum yapıp yapmayacağına sen mi karar vereceksin,
Kamil konusunda sonuna kadar Rıza Hocanın yanındayım, Rıza Hoca anlamıyorda Polonya Milli takımı da görmüyor, adam gidiyor oynamadan geliyor,
Demekki adam tıs, boş yani.

yiğido gardaş 11.04.2013 15:51

Aslında acı gerçeği ifade ediyor sayın çalımbay.''Zorlamı oynatacaktık''evet zorla oynacaktın,babasının hayırına oynamıyor bu arkadaş,profosyenel ve parasını alıyor,onu Ruhen ve fiziken hazırlayacak ve oynatacak kişi teknik ekiptir,yani senin başında olduğun ekip,sercan gelseymiş farklı olurmuş,kargalar bile güler be ,deki kardeşim ben takımda kadro kurarken hep yanlı davrandım,bazıları bana sempatik bazıları antipatik,kamilde onlardan biri,piech de onlardan biri,piechi çıkar mehmet nası al,ya oyun iyi gidiyorsa yaptığın değişikliklerde daha iyi olması lazım,sen oyunu okuyamıyorsun demiyeceğim ,bilerek yapıyorsun demessm ne ozaman diyecekler,yazık,hayırlı olsun sameti aybaba yı görevden alıyorlar belki sana teklif gelir (Çok beklersin)

yiğido gardaş 11.04.2013 16:08

sayın odyakmaz;Rıza hoca isatifasını açıklarken düşme potasında takımı aldık ve düşmekten kurtardım diyor,diyorda şimdi takım sıralaması nerde düşme korkusu yaşıyormu yaşamıyormu?
İddia ediyorum sivaspor kadroya giren ve girmeyen futbolcularıyla ilk 5 te rahat oynar,bu kalite bu kadroda var ama rıza hoca bunu yapamadı değerlendiremedi,takımı böldü,bunu türbindede tv başındada gördük,kalitesini iyi bildiklerimizin bir maç çok iyi oyunayan başka bir maçta adım atmıyorsa sıkıntı göze çarpıyor,Hocayı eleştirmeyelim dedik,ama sonuç Rızada gerçek performansını yansıtmayan oyuncular gibi kaçak oynuyor,
sanıyorum sezon sonunu bekliyor.

kaplanlı 11.04.2013 16:40

bu maçtan 3 puan almamız şart.bunu başaracak güçteyiz.fakat rıza hoca nın kadro tercihi,taraftarda oluşan gergin hava ve çok şey beklediğimiz oyuncuların formsuz oluşu beni endişelendiriyor.inşallah yenilmeyiz.bu maçta yenilme ihtimaliz azda olsa var.stada giden taraftarın yenilsekte kırmızı çizgileri aşmadan tepki vermesi lazım.sağduyulu olmak öfkeyle hareket etmekten daha iyidir.

A.Turan Korkmaz 11.04.2013 18:10

Evet,Kamil'in hataları oldu ama bir de madalyonun öteki yüzü var.
4-5 yıldır iç saha maçlarını sürekli takip ediyorum. Seyrettiğim maçlarda;
Maçlarda Kamil'e yeterince pas atılmadı. İstediği topları alamadı,alamayınca tepki gösterdi,kendi çabaladı.Arkasında ona pas atması gereken ne Hayrettinde nede Uğur'da ve şimdi Erhan'da ona pas atacak,ikiye bir yapacak,verkaç,duvar pası yapacak yeterince beceri yoktu. Erman ve Kadir'den yani ortadan da beslenemeyince o da çoğunluğa uydu,onlara benzedi. Bugünlere karşılıklı hatalarla gelindi. Şimdi, 'Kimseyi zorla oynatacak halimiz yok ' demek geçen ikibuçuk yılı açıklayamıyor.Başka takımlar yıldız oyuncularını parlatırken,biz kötüleyip küstürüyoruz.
Kamil ile birileri konuşmalı. Ona kalan 6 maçta kendisine ihtiyaç olduğu,Sivasspor'a kötü gününde sahip çıkmanın onun borcu olduğu hatırlatılmalıdır. Kamil bunu anlayacak ve üstlenecek sağlam karakterli bir oyuncudur. Sezon sonu,eğer isterse karşılıklı anlaşılarak takımdan tatlılıkla ayrılmalıdır,böyle değil.

mert yiğido 11.04.2013 19:20

[QUOTE=Elbeyliliyiz;846829]Sen ne yaziyorsun riza hoca dedigin kactane yabanci teknik adamlarla calisti senin dünyadan haberin yok riza hoca profesyonelin profesyonelidir. 3defa pespese sampiyon takimda oynadi[/QUOTE]

Kardeş rıza hocanın ne başarıları var... bi söyler misin... hangi takımda hoca olarak büyük başarı elde etmiş.... tamam geldi sivassporu ligde tuttu... ya gerisi ... yokkk....

dedebali58 11.04.2013 22:19

kapris-ceza vs ne arkadaş bunlar topu topu 7-8 maçımız kalmış kadro sıkıntısı var küsme lüksümüz yoook,oyuncu-hoca-taraftar herkes aklını başına alıp karşılıklı özür dileyip işine bakmalı büyükler affetmeyi bilmeli her şey sivasspor için başka sivasspor yok hadi hayırlısı

punisher58 11.04.2013 22:31

beyler onu bunu bırakında eğer hoca sözleşme falan uzatırsa yandık çünki spor gazeteleri sametin ipini çekmişler zicodan falan bahsediyolar bu iş çok dallanır yine rıza beye kadar uzar sonrası malum

Sivasli010 12.04.2013 00:02

Birak artik ya riza 'hoca'

Bu sezon hep iyi performans gosteren oyuncu oyundan aliyion ve kotu performans gosteren oyunculari oyundan almiyion

Piechi cikartiyion ondan sonra hic ilerde covalamiyioz diyion, adam ne guzel oyunu oynuyordu, piech eneramodan iyi ama tek riza hoca bunu gormuyor veya gormek istemiyor

Hep öne gectimisde takimi geriye cekiyiorsun ve gol/goller yiyoruz ve bu hatadan hic akilanmadin,

Riza 'hoca' ne yapmaya calisiyion? Kendini kovdurdurmakmi istiyion...

Senin yuzenden stresse giriyioruz, yeter artik!

aRsima58 12.04.2013 13:36

Hocam sende kamille çok uğraştın adamı soğuttun takımdan.kamil bizim en önemli oyuncularımızdan birisi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47.