SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35908)

DOGU_BEY 17.04.2013 20:50

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B][QUOTE=Ferhat06;848207]Bu haysiyetli çocuklar, rakibini Avni Akere gömecek,göreceksiniz.Spikerine kadar ,medyasına,parababalarına kadar gömecek.
Koltukları parçaladı kuduruklar,ödeyin lan kuruşuna kadar![/QUOTE]

bizima rtis Sivas emniyeti öylee izledi..meşale ve patlayıcı sokmalarını izledikleri gibi..onlar ancak bizim tribünleri kameraya çekmeyi bilir ve Sivas taraftarına yahudi muamelesi yapmayı bilir!!![/B]

Çılgın Türk 17.04.2013 20:52

[QUOTE=Çılgın Türk;848209][B]- En az 3 farkla bitecek mac 2-1 bitti
- Böyle dükülen Trabzsonspor Avni Aker'de de olur mu? Bilmiyorum...
- Hakemlik bir sey yoktu. Golü getiren faulde Ümit'in acemiligi vardi. Kolay degil PTT liginden gelip STSL'de hatasiz oynamak.[/B][/QUOTE]

Ufak bir ekleme yapayim: Macin kirilma ani 82. dakika Aatif'in cikisi ve Adem'in girisi. Futboldan birazcik anlayan [B]cesur hoca[/B] bu degisikligi yapmazdi. Hic birsey oynamayan Trabzonspor macin son dakikalarinda arkada dahada cok poziyon verecegini ve tam Aatif'lik alanlar acilacagini [B]iyi bir hoca [/B]görürdü.

Ne demisler? Korkaklar hergün cesurlar 1 gün ölür.

B.DUMANLI 17.04.2013 20:52

Trabzonspor bir enkazdir rövansta bu enkazin altinda kalacaklardir.Sivasspor ilk golü atan taraf olursa Trabzon bunun altindan kalkamaz ve Sadri kendi sonunu hazirlamis olacak belkide.

ROMANTİK KATİL 17.04.2013 20:54

Futbolcularımız, Taraftarımız. Teknik ekibimiz cok istedik macı. Elestiriyosunuz diye bize kızan arkadaslar söylüyorum simdi, Bu mac için Rıza hocayı tebrik ederim takımı iyi hazırlamıs elinden geleni yaptı ama o serefs..z hakemler gene bizi yaktı. Birde ümit arkadasımıza bişey söylemek istiyorum. Gencsin tecrübesizsin hatada yapacaksın ama mac bitmişken bu davranısta bulunamazsın. Elimize aldıgımız finalin bir tarafını geri trabzona verdik. Ben bu turu gececegimize gene yürekten inanıyorum. Su oyunu sezon basından beri oynasaydınızda bizlerde bu kötü durumlara düsmeseydik :mad::mad:

onurcngr 17.04.2013 20:55

ümitin hatasına kadar herşey güzeldi canınız saolsun bizde gider hamsi tavayı avni akerde yaparız. rıza hocayı haklı tepkisinden dolayı tebrik ediyorum. o kupa sivasa gelecek bu yıl :)

PoTt! 17.04.2013 20:57

[B]vura vura vura kıra kıra kıra Türkiye kupası gelsin Sivas'a[/B]

58sinan58 17.04.2013 21:01

Ümit'in hamsileri ümitlendirmesine rağmen yinede gömeceğiz çimlere bu korkuşmuş hamsileri

58_SEMİH_58 17.04.2013 21:06

Kendi bacağımıza sıktık başka açıklaması yok.Aatif'ın oyundan çıkması ve Ümit'in gereksiz faulü.2-0ken 3 gol gerekliydi rakibe şimdi sadece 1 gol!

burak58as553 17.04.2013 21:06

Hakeme yüklenmeyelim arkadaşlar,eğer maça etki etmiş bir hatası varsa o da 2.golümuz öncesinde Atıf'ın yaptığı fauldür.Son dakikada ki verdiği faul doğru karardı asıl suç bizim oyuncuda.

Ha bu arada her şey bizim 1 gol atmamıza bakar Avni Aker'de.Bir gol demek final demek,şampiyonluk demek.Adamlar bu Ordu'ya kendi evinde zar zor 1 gol atıyorsa bugunde bize karşı zar zor gol atan takımı gözümüzde büyütmeyelim..

35gürün58 17.04.2013 21:06

Güzel giden oyun varken ve son dakikalarda topu ayağında tutan ve taşıyan oyuncuların rol oynayacağı bir maçta yorulduğu gerekçesiyle de olsa Atıf'ın alınmasını ve Adem'in oyuna girmesini doğru bulmadım Atıf top tutuyor ve taşıyor aynı zamanda rakibi tedirgin ediyordu , ya adem nesiyle rakibi tedirgin ediyor acaba ayağına top geldimi, Adem'in gönderilen Doğa dan farkı yoktur..

Ümit te akılsızca bir çekme ile rövanşı zora soktu.. yazıklar olsun..

Hakemlerin sivas'ımıza karşı tutumu belli iken hakeme koz vermemeli oyuncular ayaklarıyla değil birazda akıl ve beyinleri ile oynamalılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.