SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS'dan Ziya'ya Kanca (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36235)

5858SS5858 15.06.2013 01:12

Cevap: GS'dan Ziya'ya Kanca

Ziya´nin gercek maliyeti 2 milyon degil. Son zamanlarin en istikrarli, faydali ve iyi performans sergileyen sol beki. Hasan Ali,Gökhan Süzen, Hakan Balta hep palavra.
En az 5 milyon avro arti bir oyuncu , mesela Yekta . Budur Ziya´nin gercek maliyeti.

ROMANTİK KATİL 15.06.2013 03:08

Tamam Ziyanın formasını 2 milyon euroya verdik gitti. Alın hayrını görün :D

YİGİDOKENTLİ 15.06.2013 06:02

Sivassporumuzda ziya gibi Aatif gibi yüregiyle oynayan 3 tane daha oyuncumuz olsun sampiyonluga oluruz fatih terim gördüde bir abdullah avci göremedi ona yaniyorum...

berduh 15.06.2013 07:32

[QUOTE=berduh;861625][B][COLOR="Red"]eğer hasan ali kaldırım ın bedeli 5.200.000 € ise Ziya ya en az 6.000.000 € istemeliyiz. çünki ondan çok daha iyi bir [U]sağ bek[/U]. hücuma çıkışları çok daha iyi. eğer bu parayı vermiyorlarsa gitsinler başka futbolcu alsınlar[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="blue"]:mad: yanlışlıkla sağ bek yazmışım. sol bek[/COLOR][/B]

ozledımeskıyı 15.06.2013 10:44

İyi bir paraya satılmalı Ziya biz kendi oyuncumuzu böyle tuta tuta elimizde kalıyor. Diğer transferleri finanse etmeliyiz ve Ziya nın yerini Buca dan Alparslan la doldurmalıyız ve Gs den Emre veya Yekta yı takas da isteyelim çok daha iyi bir Sivasspor için tüm olasılıklar düşünülmeli Ziya nın isteği de önemli ama Carlos bu işi veto eder muhtemelen.

eyupk 15.06.2013 12:50

Başkan noktayı koydu. Başkanımız Mecnun Odyakmaz; "Böyle bir teklif gelse bile Ziyayı bırakmayız. Ziya, Roberto Carlos'un en beğendiği isimlerden. Sözleşmesi devam eden hiçbir futbolcumuzu bir yere gönderme gibi bir niyetimiz yok."

musa harun 15.06.2013 14:37

alırlar ama babayı :D:D:D:D

58svs58 15.06.2013 20:35

değerini bulanı satacaksın düşmana asker verilmez ama değerini bulanı satıp yerine ucuz gençleri keşfedeceksin bu kadar

kkemal58 15.06.2013 22:11

[QUOTE=33sivasli58;861650]Hocam sen Gs nin maçlarından fırsat bulup arada Sivassporumuzun maçlarına baksaydın Ziya'nın Türkiye'nin en iyi sol beki olduğu gerçeğini inkar etmezdin ama dediğim gibi İT takımlarını bırakıp memleketinin takımını izleseydiniz[/QUOTE]

Güzel kardeşim ben bu sene Sivassporun bütün maçlarını izledim merak etme. Ziyanın Türkiyenin en iyi sol beklerinden olması Türkiyenin sol bekinin kalitesini gösterir. Farkındaysanız Milli takımda müthiş bir sol bek sıkıntısı var. Sizler Ziyayı beğeniyor olabilirsiniz -saygı duyarım- ama ben tarzını beğenmiyorum. Çok güçsüz ve tek düze bir oyuncu. Bu tamamen benim görüşüm. Zaten burda herkes kendi görüşünü söylüyor. Ben bu sayfalarda Uğuru bile öven gördüm ama kimseyi eleştirmedim.

MaXiMuM 15.06.2013 22:21

[B]Alırlar alırlaaaaaaaaaaarrrrrr[/B] :D:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.