![]() |
Cevap: Eski Oyuncularımız
Eski oyuncularımızdan Kamil dün gol attı, bugün de Manisaya kiraladığımız Abdülkadir ve Eneramo gol attı. bizim forvetlerde inşallah yarın atar !!!
|
3.ligde 14 numaralı mahmut vardı boyu 1.55 falandı :)) bide 9 numara emin zor golleri atar boş kaleye kaçırırdı :D stoper caneri unutmamak lazım nerdeyse her maç defanstan topla 4 5 kişiyi yere yatırıp çalımlarla çıktığı hala gözümün önündedir. sol bek cenk vardı inanılmaz yetenekliydi aklımdadır. geçtiğimiz günlerde vefat eden kaleci apoyu da rahmetle anmış olalım
|
Eneramoyu özledik.
|
Tokatspor yönetimi yine vefa örneği göstererek eski futbolcularından ve kaptanlarından Hikmet Kasap’a plaket verdi.
1970-77 yılları arasında Tokatspor’da forma giyen ve 5 yıl kaptanlığını yapan Hikmet Kasap’ı unutmayan Tokatspor yönetimi,bordo-beyazlı kulübe katkılarından dolayı plaket verip onurlandırdı. Tokatspor yönetiminin yıllardır aynı vefayı gösterdiğini,bununda kendisini mutlu ettiğini söyleyen Hikmet Kasap “ Gerçekten bu konuda Tokatlı’lara ve Tokatspor yönetimine minnettarım. Her zaman beni ve benim gibi eskiden bu takımda forma giyen futbolcuları hiçbir zaman unutmadılar. Hep sizi onurlandırdılar. En son,kupada oynadıkları Galatasaray maçında bile bizleri davet ettiler. Onların bu jesti benim gibi eskiden forma giyen futbolculara ayrı bir moral oluyor. Başta Tokatspor kulübü,taraftarları ve özelliklede yönetici Halis Sağlam kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. Hikmet kasap,Ş.Urfaspor yönetimininde daha önce benzer jestler yaptığını hatırlatarak “ Bu vesile ile Şanlı Urfaspor yönetiminede çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. |
eski futbolculardan en çok pedriel'i özlüyorum
|
Balili olacaktıki su an SİVASSPORDA gol kralı olurdu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24. |